T_chiareu Reputație: -54 Postat Iulie 11, 2023 Oras:white Oras:white Postat Iulie 11, 2023 4 minutes ago, Sofia91 said: Ce te bagi tu în seamă cu mine????? Au voie sa comenteze despre mine, DOAR PERSOANELE CARE AU INTERACȚIONAT CU MINE DIRECT! TU NU AI FOST NICIODATĂ LA MINE DEȘI MA IMPLORI MEREU SĂ TE PRIMESC,VEZI CA NU VREAU SĂ TE PRIMESC ȘI IAR DAI CU PIATRA ÎN MINE. AȘTEAPTĂ SA AJUNG ACASĂ ȘI TE VIZITEZ LA SEVERIN SĂ VĂD CE PROBLEMĂ AI TU ATÂT CU PERSOANA MEA!!!!! și referitor la atitudine de "marijuana" cum spune colegul de la Galați chiar poate ieși rău , m-a amenințat de nenumărate ori că îmi livrează un cap in gură ...traume din trecut ..nerezolvate, păcat de ea 😔 1
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Iulie 11, 2023 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Postat Iulie 11, 2023 1 minute ago, T_chiareu said: și referitor la atitudine de "marijuana" cum spune colegul de la Galați chiar poate ieși rău , m-a amenințat de nenumărate ori că îmi livrează un cap in gură ...traume din trecut ..nerezolvate, păcat de ea 😔 Îți arat eu traume când o să ne întâlnim față în față sa te văd dacă mai ești tare în gură!!!! Milogule!!!!!!
T_chiareu Reputație: -54 Postat Iulie 11, 2023 Oras:white Oras:white Postat Iulie 11, 2023 12 minutes ago, Sofia91 said: Tu ce ai pățit mă bulangiule cu mine? Respectivii au fost la mine au dreptul sa își spună părerea și este problema mea cu ei, tu când ai fost vreodată în viața ta la mine?????? Te rogi de mine de aproape 2 ani sa te primesc!!! Te-am rugat în nenumărate rânduri să mă EVIȚI!!! Tu ai terorizat fetele până nu au mai venit în Severin! Ești un debil mintal, un obsedat ești de BALACEANCA! mai zii , ..zii scuipă tot sa vada toată lumea ce poamă ești,....scarry pt . multa lume deja , arata-ne ce poți, eu măcar sunt calm , pacifist și nu că tine spume din orice ,...ești labilă psihic și aia e ,.tu știi asta deja și nu cred că ți-am spus-o doar eu . Cunoștiințe 2 care te-au futut au plecat dezamăgiți (are cv la cap ) și oameni serioși , versați patroni de pensiuni pe la Herculane 😘 😅 1
T_chiareu Reputație: -54 Postat Iulie 11, 2023 Oras:white Oras:white Postat Iulie 11, 2023 21 minutes ago, Sofia91 said: Tu ce ai pățit mă bulangiule cu mine? Respectivii au fost la mine au dreptul sa își spună părerea și este problema mea cu ei, tu când ai fost vreodată în viața ta la mine?????? Te rogi de mine de aproape 2 ani sa te primesc!!! Te-am rugat în nenumărate rânduri să mă EVIȚI!!! Tu ai terorizat fetele până nu au mai venit în Severin! Ești un debil mintal, un obsedat ești de BALACEANCA! mai zii , ..zii scuipă tot sa vada toată lumea ce poamă ești,....scarry girl pt . multa lume deja , arata-ne ce poți, da-ti în stambă 😅 eu măcar sunt calm , pacifist și nu că tine spume din orice ,...ești labilă psihic și aia e ,.tu știi asta deja și nu cred că ți-am spus-o doar eu , ai traume nerezolvate . Cunoștiințele mele măcar 2 care te-au futut au plecat dezamăgiți de la tine (are cv la cap au zis , e ciudata fata ) și oameni serioși , versați patroni de pensiuni pe la Herculane 😘 😅 1
T_chiareu Reputație: -54 Postat Iulie 11, 2023 Oras:white Oras:white Postat Iulie 11, 2023 27 minutes ago, Sofia91 said: Tu ce ai pățit mă bulangiule cu mine? Respectivii au fost la mine au dreptul sa își spună părerea și este problema mea cu ei, tu când ai fost vreodată în viața ta la mine?????? Te rogi de mine de aproape 2 ani sa te primesc!!! Te-am rugat în nenumărate rânduri să mă EVIȚI!!! Tu ai terorizat fetele până nu au mai venit în Severin! Ești un debil mintal, un obsedat ești de BALACEANCA! mai zii , ..zii scuipă tot sa vada toată lumea ce poamă ești,....scarry girl pt . multa lume deja , arata-ne ce poți, da-ti în stambă 😅 eu măcar sunt calm , pacifist și nu că tine spume din orice ,...ești labilă psihic și aia e ,.tu știi asta deja și nu cred că ți-am spus-o doar eu , ai traume nerezolvate . Cunoștiințele mele măcar 2 care te-au futut au plecat dezamăgiți de la tine (are cv la cap au zis , e ciudata fata ) și oameni serioși , versați patroni de pensiuni pe la Herculane 😘 😅 1
T_chiareu Reputație: -54 Postat Iulie 11, 2023 Oras:white Oras:white Postat Iulie 11, 2023 Orice Om are o limita a bunului simț , are un instinct de conservare ce ne deosebește de alte specii , găsește o soluție de mijloc că sa meargă viața mai departe ...te anunț cu părere de rău că tu nu cunoști aceste valențe și pentru tine primează instincte primare cum ar fi ura viscerala și fără nici o logica , scop ,...doar ca sa fie ca tine și până în panzele albe . Audienta deja are toate datele și chiar daca îmi închizi și acest cont nu te vad bine pe viitor , te consilez , ajut gratuit și nici măcar nu am nevoie de nici un favor sau serviciu al tau,...doar așa fiindcă îmi ești draga . 1
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Iulie 11, 2023 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Postat Iulie 11, 2023 3 minutes ago, T_chiareu said: mai zii , ..zii scuipă tot sa vada toată lumea ce poamă ești,....scarry girl pt . multa lume deja , arata-ne ce poți, da-ti în stambă 😅 eu măcar sunt calm , pacifist și nu că tine spume din orice ,...ești labilă psihic și aia e ,.tu știi asta deja și nu cred că ți-am spus-o doar eu , ai traume nerezolvate . Cunoștiințele mele măcar 2 care te-au futut au plecat dezamăgiți de la tine (are cv la cap au zis , e ciudata fata ) și oameni serioși , versați patroni de pensiuni pe la Herculane 😘 😅 Eu măcar nu mă schimb după cum este vremea 😂, NU O SA TE PRIMESC NICIODATĂ SĂ CRAPE INIMA ÎN TINE! Și sper sa vadă și prietenii tăi ca ai dat această informație despre ei că au pensiuni 😂, și apropo "prietenii ăia" de zici de ei am numarul lor ca m-au mai vizitat. 1
T_chiareu Reputație: -54 Postat Iulie 11, 2023 Oras:white Oras:white Postat Iulie 11, 2023 3 minutes ago, Sofia91 said: Eu măcar nu mă schimb după cum este vremea 😂, NU O SA TE PRIMESC NICIODATĂ SĂ CRAPE INIMA ÎN TINE! Și sper sa vadă și prietenii tăi ca ai dat această informație despre ei că au pensiuni 😂, și apropo "prietenii ăia" de zici de ei am numarul lor ca m-au mai vizitat. Ai vrea tu sa -ti dau limbi bby așa de incalzire 😛😛 și plm in Herculane nebuno cred că sunt cel puțin 300 -400 -500 de pensiuni sau mai multe cred ..ideea e că oamenii aia au mai văzut pasă multa și tu ești de nota 6 și ciudata pe memeaca ! ambii mi au zis 😉 😅😅
JohnGotti23 Reputație: 907 Postat Iulie 11, 2023 Oras:DTS Oras:DTS Postat Iulie 11, 2023 Acum 34 minute, T_chiareu a spus: John esti un om cu capul pe umeri ,..ți se pare normal sa îngrădești libertatea de exprimare ? cand spui civilizat ce ai de zis și "oponentul" la fel îți poate răspunde cu argumente , ...mai bine blocăm 7 conturi și e mai bine ? Ne întoarcem la comunism ?? Băieții ăia de la Galați au confirmat problemele și lipsurile ce le are și în loc să le accepte și să încerce să îmbunătățească ceva arunca cu noroi tot în client , care tot timpul este cel vinovat ... Îmi pare rău, nu te pot ajuta,e războiul vostru. Am ceva vizite la Sofia, nu pot confirma cele spuse de prietenii tai,eu am fost tratat și respecat cum se cuvine
T_chiareu Reputație: -54 Postat Iulie 11, 2023 Oras:white Oras:white Postat Iulie 11, 2023 Mai las asta și sper sa înveți din greșeli,... când îți faci tu unghii, pedi , epilat pe unde bagam noi bituocul , acea igiena exemplară și aici toată stima , unii facem la fel și Petrecem o ora poate in baie însă asigură-te că nu ai uitat pentru ce am venit , igiena primează însă serviciile trebuie sa fie de calitate ,...un băiat spunea că imediat te-a citit , altul că ai multa pușcărie in tine și ...etc.. aici încearcă să îmbunătățești și poți ajunge la top ! Eu doar spectator , normal 😉😅 1
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Iulie 11, 2023 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Postat Iulie 11, 2023 3 minutes ago, JohnGotti23 said: Îmi pare rău, nu te pot ajuta,e războiul vostru. Am ceva vizite la Sofia, nu pot confirma cele spuse de prietenii tai,eu am fost tratat și respecat cum se cuvine Dacă 5 persoane au lăsat recenzii proaste, restul bune nu se văd 😂. Lasă - l că oricum de ofticat face așa, că mereu când sunt în Severin își ia câte 2 3 numere să se milogeasca de mine sa îl primesc. Te pup și sper sa ne revedem când ma întorc în Severin! 🤗
T_chiareu Reputație: -54 Postat Iulie 11, 2023 Oras:white Oras:white Postat Iulie 11, 2023 9 minutes ago, JohnGotti23 said: Îmi pare rău, nu te pot ajuta,e războiul vostru. Am ceva vizite la Sofia, nu pot confirma cele spuse de prietenii tai,eu am fost tratat și respecat cum se cuvine Mulumesc John ,esti un adevărat coleg impartial și te respect mult .🙏 Ideea pe viitor va fi să descoperim alte ispite , talente , cea in cauza va alege (liber arbitru se numește ) cum se va poziționa de acum încolo .😉
JohnGotti23 Reputație: 907 Postat Iulie 11, 2023 Oras:DTS Oras:DTS Postat Iulie 11, 2023 Acum 1 minut, Sofia91 a spus: Dacă 5 persoane au lăsat recenzii proaste, restul bune nu se văd 😂. Lasă - l că oricum de ofticat face așa, că mereu când sunt în Severin își ia câte 2 3 numere să se milogeasca de mine sa îl primesc. Te pup și sper sa ne revedem când ma întorc în Severin! 🤗 Da un semn cind ajungi și cu siguranță ne vedem
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Iulie 11, 2023 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Postat Iulie 11, 2023 Just now, JohnGotti23 said: Da un semn cind ajungi și cu siguranță ne vedem O să îți scriu mesaj privat pe forum, pe număr nu deranjez 🙈. Te pupii
T_chiareu Reputație: -54 Postat Iulie 11, 2023 Oras:white Oras:white Postat Iulie 11, 2023 1 hour ago, Sofia91 said: Dacă 5 persoane au lăsat recenzii proaste, restul bune nu se văd 😂. Lasă - l că oricum de ofticat face așa, că mereu când sunt în Severin își ia câte 2 3 numere să se milogeasca de mine sa îl primesc. Te pup și sper sa ne revedem când ma întorc în Severin! 🤗 Total mincinos, a fost acea singura încercare la ioji , la parter deghizat când m-am bazat pe eventual tau bun simt de la mama natura si apoi au fost câteva mesaje pe wapp in care am incercat o împăcare , o amiabila tot de bun simț și nu neapărat în dormitor , ca și doi adulți responsabili și nu adolescenți cu hormonii razna . Nu te mai da rotunda că nu ești , ne știe lumea toată care cum și ce esre însă spre a avea acces la bucile tale ofertante normal că că băieții profitori sunt cu tine ,... mai încolo neghina se va cerne natural . 1
T_chiareu Reputație: -54 Postat Iulie 11, 2023 Oras:white Oras:white Postat Iulie 11, 2023 In toate orașele unde ai fost au fost discuții și certuri mereu pe care le-ai provocat , întreținut și care ți-au dat satisfacție ,..fiindcă ție asta îți place cearta și calmitatea te intoxica ! Până și la Pitești mâine revii însă ultima ta reacție și acum colegii pe care o pot lua de bun venit a fost : "Bună, nu stau sa detaliez de ce am plecat din Pitești. Te pup " 1
Alecu6 Reputație: 63 Postat Iulie 11, 2023 Oras:Drobeta-Turnu Severin Oras:Drobeta-Turnu Severin Autor Postat Iulie 11, 2023 Chiar acum, T_chiareu a spus: In toate orașele unde ai fost au fost discuții și certuri mereu pe care le-ai provocat , întreținut și care ți-au dat satisfacție ,..fiindcă ție asta îți place cearta și calmitatea te intoxica ! Până și la Pitești mâine revii însă ultima ta reacție și acum colegii pe care o pot lua de bun venit a fost : "Bună, nu stau sa detaliez de ce am plecat din Pitești. Te pup " Fii deștept și nu mai da curs provocării, asta este totuși un chat care are alt scop decât spălatul rufelor.. Pari un băiat inteligent nu câștigi nimic din mascarada asta.. Ce a fost a fost oricum nu interesează pe nimeni. 2
T_chiareu Reputație: -54 Postat Iulie 11, 2023 Oras:white Oras:white Postat Iulie 11, 2023 Just now, Alecu6 said: Fii deștept și nu mai da curs provocării, asta este totuși un chat care are alt scop decât spălatul rufelor.. Pari un băiat inteligent nu câștigi nimic din mascarada asta.. Ce a fost a fost oricum nu interesează pe nimeni. pai și tu pari un băiat deștept însă până maine îmi închide și contul asta , ar fi al 4 lea ,..și atunci îmi spui tu mie că ești de acord că sa sa spui și să scrii pe aici doar "ce trebuie " ca sa nu ai probleme stimate coleg ?!?! 1
Alecu6 Reputație: 63 Postat Iulie 11, 2023 Oras:Drobeta-Turnu Severin Oras:Drobeta-Turnu Severin Autor Postat Iulie 11, 2023 Acum 3 minute, T_chiareu a spus: pai și tu pari un băiat deștept însă până maine îmi închide și contul asta , ar fi al 4 lea ,..și atunci îmi spui tu mie că ești de acord că sa sa spui și să scrii pe aici doar "ce trebuie " ca sa nu ai probleme stimate coleg ?!?! Mai înțeles greșit nu asta spuneam eu..
T_chiareu Reputație: -54 Postat Iulie 11, 2023 Oras:white Oras:white Postat Iulie 11, 2023 2 minutes ago, T_chiareu said: pai și tu pari un băiat deștept însă până maine îmi închide și contul asta , ar fi al 4 lea ,..și atunci îmi spui tu mie că ești de acord că sa sa spui și să scrii pe aici doar "ce trebuie " ca sa nu ai probleme stimate coleg ?!?! am făcut și în trecut un apel la admini sa cântărească mai bine situația dificila dealtfel și am pierdut lamentabil ,...încă mai sper la judecata cea bună și dacă 500 de papanași o dată sau 2-3 ori pe an pot susține o secțiune aproape moată 😉🙏 sau e nevoie de un car sau un tinderboy sa zicem ...asa 1
T_chiareu Reputație: -54 Postat Iulie 11, 2023 Oras:white Oras:white Postat Iulie 11, 2023 4 minutes ago, T_chiareu said: am făcut și în trecut un apel la admini sa cântărească mai bine situația dificila dealtfel și am pierdut lamentabil ,...încă mai sper la judecata cea bună și dacă 500 de papanași o dată sau 2-3 ori pe an pot susține o secțiune aproape moată 😉🙏 sau e nevoie de un car sau un tinderboy sa zicem ...asa @cleopatra,. sper la clemență , o judecata la rece și ...inspirația de moment .🙏 1
T_chiareu Reputație: -54 Postat Iulie 11, 2023 Oras:white Oras:white Postat Iulie 11, 2023 acum înțelegi @todixxx și colegul tau despre ce este vorba aici ?? maine nu voi mai fi printre voi , este a 4 oara deja și nimeni nu ia nici o măsură ,... felicitări !
T_chiareu Reputație: -54 Postat Iulie 11, 2023 Oras:white Oras:white Postat Iulie 11, 2023 2 hours ago, Sofia91 said: Dacă 5 persoane au lăsat recenzii proaste, restul bune nu se văd 😂. Lasă - l că oricum de ofticat face așa, că mereu când sunt în Severin își ia câte 2 3 numere să se milogeasca de mine sa îl primesc. Te pup și sper sa ne revedem când ma întorc în Severin! 🤗 O glumiță asa ca de sfârșit de cont ,...nu știu dacă o să o guști insă o să mă rog la Doame Doamne să facă în așa fel încât să naufragiez cu tine pe o insulă pustie (pe o perioadă nedeterminata😅) ,...acuma tu căprioară zvelta fiind (cârlană mai zicea cineva ) și pofticioasă așa cum spuneai aici că-ți place gen " ca si surdu in clopot " dar nu oricine poate .....sa mor io daca aș ști ce sa aleg ,...sa te copiez și un refuz total, mucles 😅 sau sa mă las purtat de bunătatea ce mă caracterizează și să te accept așa cu noduri in gât .....?!? 😅😅😅 1
Membru Premium papura voda Reputație: 1695 Postat Iulie 11, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Iulie 11, 2023 1 hour ago, Alecu6 said: Fii deștept și nu mai da curs provocării, asta este totuși un chat care are alt scop decât spălatul rufelor.. Pari un băiat inteligent nu câștigi nimic din mascarada asta.. Ce a fost a fost oricum nu interesează pe nimeni. Subscriu!
Membru Premium papura voda Reputație: 1695 Postat Iulie 11, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Iulie 11, 2023 54 minutes ago, T_chiareu said: acum înțelegi @todixxx și colegul tau despre ce este vorba aici ?? maine nu voi mai fi printre voi , este a 4 oara deja și nimeni nu ia nici o măsură ,... felicitări ! Ce își face omul cu mâna lui...
Postări Recomandate