babujee Reputație: 124 Postat Iulie 12, 2023 Postat Iulie 12, 2023 Hai sa spargem gheața cu prima recenzie pe acest topic Am vizitat-o ieri pe domnișoara Rebeka după mai multe tentative de încercare de programare, am reușit într-un final sa ne sincronizăm. Ajuns la locație mă întâmpină în camera unde mă dezechipez și primesc un prosop pentru duș, merg mă reîmprospătez și revin in camera de acțiune care începe după cum scrie și în meniu cu OP lucrat bine spre foarte bine și datorită priveliștii sânilor care sunt principala atracție turistică 🙂, după care am trecut la un LOT unde am și cedat fiindcă eram prea captivat de situație ca să mă fiu in stare sa schimb. Mers la duș reîmprospătat apoi am mai așteptat puțin în camera la o mică discuție despre ea, despre oraș, forum. Experiența buna spre foarte buna, eu unul personal voi mai incerca sa revin in funcție de programul meu, mai ales că din ce am înțeles nu vor sta foarte mult aici. Recomand in special celor care sunt amatori de sâni mari. Notele după cum bine știți eu nu le dau, le dau profesorii 😂😂😂. 5
Rebekaxxx Reputație: 957 Postat Iulie 12, 2023 Telefon: 0727082008 Oras:Pitesti Disponibila Telefon: 0727082008 Oras:Pitesti Disponibila Autor Postat Iulie 12, 2023 Acum 8 minute, babujee a spus: Hai sa spargem gheața cu prima recenzie pe acest topic Am vizitat-o ieri pe domnișoara Rebeka după mai multe tentative de încercare de programare, am reușit într-un final sa ne sincronizăm. Ajuns la locație mă întâmpină în camera unde mă dezechipez și primesc un prosop pentru duș, merg mă reîmprospătez și revin in camera de acțiune care începe după cum scrie și în meniu cu OP lucrat bine spre foarte bine și datorită priveliștii sânilor care sunt principala atracție turistică 🙂, după care am trecut la un LOT unde am și cedat fiindcă eram prea captivat de situație ca să mă fiu in stare sa schimb. Mers la duș reîmprospătat apoi am mai așteptat puțin în camera la o mică discuție despre ea, despre oraș, forum. Experiența buna spre foarte buna, eu unul personal voi mai incerca sa revin in funcție de programul meu, mai ales că din ce am înțeles nu vor sta foarte mult aici. Recomand in special celor care sunt amatori de sâni mari. Notele după cum bine știți eu nu le dau, le dau profesorii 😂😂😂. Multumesc mult pentru recenzie 🥰🥰❤ ma bucur ca te-ai simtit bine in compania mea,te pup si te mai astept oricand cu drag 🤗🤗🤗🥰🥰🥰
Rebekaxxx Reputație: 957 Postat Iulie 12, 2023 Telefon: 0727082008 Oras:Pitesti Disponibila Telefon: 0727082008 Oras:Pitesti Disponibila Autor Postat Iulie 12, 2023 ✅Disponibilă pentru programări 🆘️Ultimele doua zile 🏠Locația este la IRIS 1
Rebekaxxx Reputație: 957 Postat Iulie 12, 2023 Telefon: 0727082008 Oras:Pitesti Disponibila Telefon: 0727082008 Oras:Pitesti Disponibila Autor Postat Iulie 12, 2023 . 4
Rebekaxxx Reputație: 957 Postat Iulie 12, 2023 Telefon: 0727082008 Oras:Pitesti Disponibila Telefon: 0727082008 Oras:Pitesti Disponibila Autor Postat Iulie 12, 2023 ⛔Azi ma găsiți pana la ora 01:30 ❌Ultimele 2 zile in Timisoara 1
Rebekaxxx Reputație: 957 Postat Iulie 13, 2023 Telefon: 0727082008 Oras:Pitesti Disponibila Telefon: 0727082008 Oras:Pitesti Disponibila Autor Postat Iulie 13, 2023 ☕☕Buna dimineata☕☕ ❌⛔Ultima zi in Timisoara
Rebekaxxx Reputație: 957 Postat Iulie 13, 2023 Telefon: 0727082008 Oras:Pitesti Disponibila Telefon: 0727082008 Oras:Pitesti Disponibila Autor Postat Iulie 13, 2023 Din moment ce au sărit unii useri de aici cu gura pe mine ca nu fac fk, va anunt ca o sa fie si el de acum in meniu in functie de igiena si compatibilitate(200€ extra). @altmarz @colericul m am tinut de promisiune sa vedeti ca s parolista. 2
Membru Premium altmarz Reputație: 6510 Postat Iulie 13, 2023 Membru Premium Postat Iulie 13, 2023 10 minutes ago, Rebekaxxx said: Din moment ce au sărit unii useri de aici cu gura pe mine ca nu fac fk, va anunt ca o sa fie si el de acum in meniu in functie de igiena si compatibilitate(200€ extra). @altmarz @colericul m am tinut de promisiune sa vedeti ca s parolista. E un început bun, dar ai făcut treaba doar pe jumate. Ar trebui sa menționezi că GFE e extra 200 de euro, care include și FK. Și atunci ar fi corect din toate punctele de vedere...și să îți scoți GFE din lista de servicii standard, pentru că tot nu îl oferi acolo. Mă bucur că am fost de ajutor 🤗
Rebekaxxx Reputație: 957 Postat Iulie 13, 2023 Telefon: 0727082008 Oras:Pitesti Disponibila Telefon: 0727082008 Oras:Pitesti Disponibila Autor Postat Iulie 13, 2023 Acum 42 minute, colericul a spus: Atât că tot nu oferi GFE, e doar o încercare de a păcăli. Prin urmare, pretinde că oferă un serviciu ce e inexistent. Dacă minte cu acesta, cu ce altceva mai minte? NU APELAȚI LA EA DACĂ SUNTEȚI INTERESAȚI DE GFE!
Rebekaxxx Reputație: 957 Postat Iulie 13, 2023 Telefon: 0727082008 Oras:Pitesti Disponibila Telefon: 0727082008 Oras:Pitesti Disponibila Autor Postat Iulie 13, 2023 1 conform regulamentului nu are nimeni voie sa comenteze pretul. 2 te contrazici singur cu multă lume 3 nu sunt apăruta acum, de 2 ani stie lumea daca sunt mincinoasă sau nu. 4 Dacă încerci să mă denigrezi nu dovedești decât că nu ești un domn si procedezi ca un copil mic razgaiat 5 te astept cu alte comentarii si acuze la mine pe topic doar după ce ma vei vizita. Pana nu cunosti pe cineva nu ai dreptul sa iti dai cu presupusul doar ca are o parere diferită față de tine
Membru Premium altmarz Reputație: 6510 Postat Iulie 13, 2023 Membru Premium Postat Iulie 13, 2023 Aseară ziceai că bărbații mint in recenzii, și acum pui screenshots de la recenzii sa dovedești ceva? 🤣🤣 Acum nu mai mint? 1. Nu ți-a comentat nimeni prețul 2. Singur sau cu multa lume? 3. Daca te uiți peste topicele și scandalurile pe care le-ai mai avut, e destul de clar. 4. Nu încearcă să te denigreze nimeni, tu singură te afunzi că ții cu dinții de minciunile din lista ta de servicii. 5. Nu e o părere. E un fapt complet obiectiv. Tu ai spus că GFE înseamnă amabilitate, ceea ce e o prostie. Nu avem păreri diferite. E ca și cum ai veni și mi-ai spune că părerea ta e că pământul e plat, e doar o prostie...obiectiv știe toată lumea că nu e așa. 1
Rebekaxxx Reputație: 957 Postat Iulie 13, 2023 Telefon: 0727082008 Oras:Pitesti Disponibila Telefon: 0727082008 Oras:Pitesti Disponibila Autor Postat Iulie 13, 2023 Acum 2 minute, altmarz a spus: Aseară ziceai că bărbații mint in recenzii, și acum pui screenshots de la recenzii sa dovedești ceva? 🤣🤣 Acum nu mai mint? 1. Nu ți-a comentat nimeni prețul 2. Singur sau cu multa lume? 3. Daca te uiți peste topicele și scandalurile pe care le-ai mai avut, e destul de clar. 4. Nu încearcă să te denigreze nimeni, tu singură te afunzi că ții cu dinții de minciunile din lista ta de servicii. 5. Nu e o părere. E un fapt complet obiectiv. Tu ai spus că GFE înseamnă amabilitate, ceea ce e o prostie. Nu avem păreri diferite. E ca și cum ai veni și mi-ai spune că părerea ta e că pământul e plat, e doar o prostie...obiectiv știe toată lumea că nu e așa. Care lume? Ca vad doar 2,3 useri care comentați... ce scandaluri? Ca ne am certat putin cu marcus? Si atunci tot la bascalie? Si am rezolvat o amiabil... pt voi înseamnă gfe fk pentru altii nu. Oricum de luna urmatoare cred ca ma apuc inapoi de dominari deci va fi irelevanta toata discutia. Te astept la mine ca am auzit ca ti place pe la spate😂 te pup si o zi frumoasa
Rebekaxxx Reputație: 957 Postat Iulie 13, 2023 Telefon: 0727082008 Oras:Pitesti Disponibila Telefon: 0727082008 Oras:Pitesti Disponibila Autor Postat Iulie 13, 2023 Acum 3 minute, colericul a spus: Ba exact de asta e forumul, să-mi dau seama cu e cineva fără să o vizitez, ca să nu irosesc banii, altfel ar fi precum Publi24. Și nu mă învăța tu se reguli, multe dintre ele eu le-am formulat. Tu nu ai un preț pe serviciu ci doar un mod de a face batjocură, ceea ce e altceva. Ție îți place circul, am văzut asta dar... In plus, conform regulamentului, nu ai voie să-ți faci reclamă citând recenzii... Știai? De ce batjocura? Am adăugat un serviciu exact la pretul care l am considerat eu de cuviinta. Ma indemni sa imi schimb pretul? Asta cam e rechineala.
Rebekaxxx Reputație: 957 Postat Iulie 13, 2023 Telefon: 0727082008 Oras:Pitesti Disponibila Telefon: 0727082008 Oras:Pitesti Disponibila Autor Postat Iulie 13, 2023 Chiar acum, colericul a spus: Te crezi șmecheră, atât că nu prostești pe nimeni cum nu a făcut-o nici "număr de telefon", fosta Andreea Kvl care tot așa, trecea prețuri ostentativ de mari în loc să spună canu face un serviciu. TU NU OFERI GFE, punct! Și la comportamentul tău pe topic, dovedești doar ifose și narcisism... prin urmare o prezență dezagreabilă pentru oricine caută mai mult decât niște găuri în care să-și bage mădularul. Singura diferență între tine și o țigancă cu rochii înflorate puse una peste alta e că tu nu înjuri direct când îți pui poalele în cap dar ai același dispreț pentru interlocutori sau clienți, chiar dacă încerci să pozezi în altceva. E parerea ta. Nu ma cunosti n ai de unde sa sti sigur 👍 si cu asta am încheiat orice discuție. Vorbiti între voi daca vreti
Membru Premium altmarz Reputație: 6510 Postat Iulie 13, 2023 Membru Premium Postat Iulie 13, 2023 Tu tot încerci să ne ataci, dar nu prea îți iese Rebeca. Dar nici nu mă pot aștepta la mai multe de la cele de cea mai joasă speță. Mint cu nerușinare, nesimțire cât cuprinde, se cred cele mai șmechere și după tot tu ești cu gura mare când greșești. Păcat că nu mai exista secțiunile de evitat...ai toate calitățile sa fi cap de listă 🤗. Campioană ai fi fost.
Rebekaxxx Reputație: 957 Postat Iulie 13, 2023 Telefon: 0727082008 Oras:Pitesti Disponibila Telefon: 0727082008 Oras:Pitesti Disponibila Autor Postat Iulie 13, 2023 Chiar acum, altmarz a spus: Tu tot încerci să ne ataci, dar nu prea îți iese Rebeca. Dar nici nu mă pot aștepta la mai multe de la cele de cea mai joasă speță. Mint cu nerușinare, nesimțire cât cuprinde, se cred cele mai șmechere și după tot tu ești cu gura mare când greșești. Păcat că nu mai exista secțiunile de evitat...ai toate calitățile sa fi cap de listă 🤗. Campioană ai fi fost. Tu ai inceput cu mine. Mi am cautat eu bagare de seama? Eu doar sunt dreapta si nu pup userii in fund pe unde apuc pt reputație. Din tot forumul doar 3 ati comentat... Nu va da cu virgula?
alexxxis21 Reputație: 800 Postat Iulie 13, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 13, 2023 Dar stai fată pe Sibiu,Brașov etc dacă vezi că 'nu te prinde' Timișoara. Sigur nu te-a adus nimeni cu forța.
Rebekaxxx Reputație: 957 Postat Iulie 13, 2023 Telefon: 0727082008 Oras:Pitesti Disponibila Telefon: 0727082008 Oras:Pitesti Disponibila Autor Postat Iulie 13, 2023 Acum 1 minut, alexxxis21 a spus: Dar stai fată pe Sibiu,Brașov etc dacă vezi că 'nu te prinde' Timișoara. Sigur nu te-a adus nimeni cu forța. Am venit intr o scurtă vizita pentru ca eram in zona. E ultima zi👍 după ma întorc spre casă. Si n am generalizat la toata timisoara pt ca am avut parte de oameni chiar ok aici cei ce mi au călcat pragul.
Rebekaxxx Reputație: 957 Postat Iulie 13, 2023 Telefon: 0727082008 Oras:Pitesti Disponibila Telefon: 0727082008 Oras:Pitesti Disponibila Autor Postat Iulie 13, 2023 ❌Ultima zi in Timisoara
Rebekaxxx Reputație: 957 Postat Iulie 13, 2023 Telefon: 0727082008 Oras:Pitesti Disponibila Telefon: 0727082008 Oras:Pitesti Disponibila Autor Postat Iulie 13, 2023 ⛔Am uitat sa precizez,azi voi lua ultima programare la ora 19:00 maxim
Rebekaxxx Reputație: 957 Postat Iulie 13, 2023 Telefon: 0727082008 Oras:Pitesti Disponibila Telefon: 0727082008 Oras:Pitesti Disponibila Autor Postat Iulie 13, 2023 ❌⛔INDISPONIBILA⛔❌
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum