Sari la conținut

Alexandra 🦩0747821961

Postări Recomandate

• Membru Premium
Postat

Asta o sa fie o recenzie putin mai diferita. La fata asta am avut putin mai multe vizite si voiam sa scriu putin despre ce si cum se schimba, sa fac o medie despre cum este ea. Rareori am ajuns la ea voluntar, cateodata mai din scurt ca unele fete nu prea stiau sa isi respecte programarile, dar ea a fost tot timpul fata de gasca si a rezolvat problema. Daca are anuntul activ, raspunde destul de prompt si stabilesti usor o programare.

Ca si locatie, acum este pe Mircea cel batran, intr-un bloc vechi, dar apartamentul e ok.

Ca si aspect, aici e foarte schimbatoare. Proportiile fizice au ramas la fel, dar parul, pierce-urile, si altele, se schimba de la o intalnire la alta. Ceea ce nu e rau, daca ai anumite preferinte trebuie doar sa astepti pana ajunge la culoarea preferata :) (aaa blonda nu am vazut-o inca). Si tinutele variaza de la o intalnile la alta, cateodata te asteapta in pantaloni scurti si maiou, cateodata in ceva top, cateodata doar intr-un halat si fara nimic sub, depinde de zi.

ON: Ca si o notare, as zice intre 7 si 9.5. Depinde de stare evident, cateodata te lasa sa o prinzi de cap si sa controlezi ritmul, se ineaca dar continua si da impresia ca ii place (😍), daca ar fi putut si sa faca deep complet era de 10. Oralul e umed, nu se foloseste de maini, nu e agresiv daca o lasi pe ea si e facut fix  cum trebuie. Dar se poate si sa fie mai plictisita, poate mai pune mana la baza soldatelului, si ar prefera sa treaca la normal mai repede, dar nu e tupeista si doar iti zice discret: "cand vrei sa schimbam imi spui". Iti face pe plac si continua cat vrei tu. Chiar si in conditiile in care nu o prinzi in cea mai buna forma, tot a fost bine si nu ma pot plange.

NP: Aici, nu am simtit diferente mari in functie de stari. Tot timpul geme foarte melodios (si puternic), chiar daca de obicei genul acesta de exteriorizari foarte aprinse par false, la ea nu e asa. Nu stiu cum reuseste, ori e o actrita foarte buna, ori chiar ii place. Accepta orice pozitie si am experimentat destule pe parcursul vizitelor. Cateodata in LOT nu prea rezista foarte mult, dar in rest e ce trebuie. Nu foloseste lubrifiant si e destul de stramta, tot timpul iti da contre, si iti cere tot mai mult. Rezista foarte bine la un futut sportiv, atat de bine ca tot timpul zic ca o sa vreau finalizare orala, dar e imposibil sa te opresti cand te futi cu ea si finalizezi in prezervativ. Cel putin mie imi e cam imposibil, avand in vedere si ca tot timpul ne sincronizam ritmul foarte bine si nu mai reusesc sa ma opresc.

Atitudine: Stie ce are de facut, si o face foarte bine. Daca mergi pt. futut si sa te descarci, e perfect. Daca vrei altceva, se poate. Mie la ea imi place fututul sportiv in mod special si momentele cand o prind ca are chef de oral, dar sunt sigur ca fiecare isi poate gasi alte lucruri si pe alt stil, iar cel mai important...ca e disponibila (aproape) cand vreau.

Amenzi: 150 finalizarea (cu 50 extra pt. CIM) si 250 ora. 

Pana la urma, tot fetele de pe publi rezolva problemele. Scriu recenzia asta si pentru a incuraja si pe ceilalti sa mai scrie si despre fetele fara cont pe forum, fata asta e constant la noi in oras si vad ca nimeni nu scrie nimic, la fel cum sunt si alte fete faine pe publi, fara fite, si care sunt disponibile si raspund prompt, spre deosebire de multe din fetele de pe forum. Hai sa mai scriem si despre ele.

O zi de marti cu multa iubire!

• Like 8
  • Inimioara 1
  • Membru Premium
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

Salutare 

Am vizitat-o si eu fata cand avea locatia la Toronto.

Ca si prestatie in general a fost de nota 7 pentru mine.

Dar observ ca nimeni nu aduce im discutie igiena din apartament?! Atunci avea un puiut de Rotweiler foarte dragalas, dar cand am plecat de la ea aveam par in nas,urechi,gura si in suflet mi a intrat 🙂

Asternutul era plin de par! Par peste tot,canapea,pat,pardoseala, mobila... 

Am plecat dezgustat de ce am intalnit in apartament.

Acuma am inteles ca pe langa Rotweiler mai are si un Amstaf.

Va doresc tuturor doar experiente reusite.

• Like 4
  • Inimioara 1
  • Oras:Timișoara
Postat

Nu stiu de ce o ridicati in slavi pe nenorocita asta. Mi-a stat in hotelier si mi-a distrus apartamentul cu 2 caini. Da acolo pe Mircea cel Batran. Au ros ambele saltele, 2 corpuri de mobila, in pat rupt complet. Dauna de aproape 2500ron cum o recuperez?

Voi posta aici si toata conversatie sms/whatsapp cu ea. Aveti sugestii pe ce site-uri de imagini pot posta linkul aici sa nu mi-l dea jos?

Postat

Nu posta nimic că e nonsens.

Nu are nicio legătură ce se discuta despre ea aici și faptul că doi câini ți-au ros niste canapele, nu interesează pe nimeni.

Aici se discuta cât de bine își face treaba, că nu se înțelege cu proprietarul și îi face la ăla grătar în living, e alt subiect și nu își are locul aici.

Postat

Asa. Unde este locul pentru subiectul acela? eu vreau sa postez in detaliu cu Ss-uri toata patania cu ea ca sa fie mai atenti si clientii care merg la ea. Voi stiti ca ea avea cainii in camera de langa voi si daca va certati cu ea ii punea pe voi nu?! Plus prin contactele mele am aflat ca fata asta are niste fapte antecedente destul de interesante si la un moment de furie sau neatentie unul dintre voi clientii fara nicio vina puteati deveni handicapati pe viata. Destula vorba spuneti-mi unde pot posta Ss-uri si etc cu ea.

• Oras::)
  • Oras::)
Postat
On 3/25/2024 at 11:50 AM, Will91 said:

Asa. Unde este locul pentru subiectul acela? eu vreau sa postez in detaliu cu Ss-uri toata patania cu ea ca sa fie mai atenti si clientii care merg la ea. Voi stiti ca ea avea cainii in camera de langa voi si daca va certati cu ea ii punea pe voi nu?! Plus prin contactele mele am aflat ca fata asta are niste fapte antecedente destul de interesante si la un moment de furie sau neatentie unul dintre voi clientii fara nicio vina puteati deveni handicapati pe viata. Destula vorba spuneti-mi unde pot posta Ss-uri si etc cu ea.

Posteaza aici tot ce ai afirmat si discutiile din care  reies aceste lucruri.Daca fata are comportament instabil si are ciinii in camera de linga si ca are tendinta sa ii puna pe clienti e foarte grav si trebuie sa afle aici toata lumea.

Eu unul vroiam sa o vizitez dar in urma celor spuse aici de tine despre ea nu am sa o mai vizitez.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...