kas_85 Reputație: 86 Postat Iulie 15, 2023 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Iulie 15, 2023 Salutare! Puteți sa îmi recomandați vre-un hotel pentru o partida de amor care închiriază camere pentru 2 sau 3 ore? Link spre comentariu
awokeone10 Reputație: 8781 Postat Iulie 15, 2023 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Iulie 15, 2023 Acum 17 minute, kas_85 a spus: Salutare! Puteți sa îmi recomandați vre-un hotel pentru o partida de amor care închiriază camere pentru 2 sau 3 ore? Majoritatea o fac,trebuie doar sa suni si sa intrebi daca au camere in regim de tranzit(2-3 ore) 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2023 Partajează Postat Iulie 17, 2023 La 15.07.2023 la 8:20, kas_85 a spus: Salutare! Puteți sa îmi recomandați vre-un hotel pentru o partida de amor care închiriază camere pentru 2 sau 3 ore? Daca ajută cu ceva si daca nu e târziu pe Strada Timotei Cipariu până in vila fara gard e o casuta care închiriază in regim tranzit 2,3 ore. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum