Sari la conținut

✖️ 🔥MELYSSA🔥✖️0726657937

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

🔥🔞‼️Va astept cu programari‼️🔞🔥

❤️🌈Buna Dragilor ma numesc Melyssa sunt noua pe acest Forum!! Sunt o persoana cu simtul umorului si sociabila!! 👅🫦💋Va astept in compania mea pentru a petrece momente de calitate si de neuitat!!❤️✖️ Pentru programari nu ezitati sa ma contactati telefonic sau Whatsapp!! 📱🔝🔞📱🔥

🔥SERVICII🔥

️Sex normal doar protejat✖️(diferite pozitii)

️Oral protejat/neporotejat(in functie de igiena)

️69

️Sarutari pe corp

️Masaj de relaxare/erotic

️Foot fetish

️Party girl💠

️uro(activ) + 50lei

️dominare soft + 50lei

️anulingus ( pasiv)

❤️🔞 CADOUL   150 - 30min(1 finalizare)

300 - 60min(2 finalizari)

‼️Nu accept bile sau alte accesorii‼️

‼️Nu fac anal , cob, com, cof, fk‼️

🛑Am dreptul de am imi selecta clientii🛑

🔞Va las aici Topicul de la Targu Mures Orade si  Deva!!

Vizitator
Postat

Va astept la mine!!😘

Vizitator
Postat
Chiar acum, Terent a spus:

Oooo da abia aștept sa ne cunoaștem 

Super ne vedem de Luni‼️😘

• Oras:Arad
Postat
Acum 37 minute, Melyssa00 a spus:

‼️M-am hotărât să vizitez și frumosul vostru oraș așa că voi fi disponibilă de Luni dupa ora 15:00📱‼️❤️

❤️🌈Buna Dragilor ma numesc Melyssa sunt noua pe acest Forum!! Sunt o persoana cu simtul umorului si sociabila!! 👅🫦💋Va astept in compania mea pentru a petrece momente de calitate si de neuitat!!❤️✖️ Pentru programari nu ezitati sa ma contactati telefonic sau Whatsapp!! 🔝🔞📱🔥

Locatia mea este la Adora Park

0748584094

🔥SERVICII🔥

️Sex normal doar protejat✖️(diferite pozitii)

️Oral protejat/neporotejat(in functie de igiena)

️69

️Sarutari pe corp

️Masaj de relaxare/erotic

️Foot fetish

️Party girl💠

️uro(activ) + 50lei

️dominare soft + 50lei

️anulingus ( pasiv)

❤️🔞 CADOUL   150 - 30min(1 finalizare)

300 - 60min(2 finalizari)

‼️Nu accept bile sau alte accesorii‼️

‼️Nu fac anal , cob, com, cof, fk‼️

🛑Am dreptul de am imi selecta clientii🛑

C74E2535-BA89-4A0A-805B-448644FBCC60.jpeg

E43571C1-D5A8-4AED-ABFA-A9F51364A338.jpeg

DCF26B40-E98F-45D9-99D2-64B74D1BF76A.jpeg

C7315F7D-2978-4535-B999-B080D1127383.jpeg

d4a20f87-f90d-45fd-a343-9311985e6312.jpeg

74126aa9-a3cb-457c-ab1d-e7a210143aa4.jpeg

Bine ai venit Melyssa, cei frumos e frumos, dar dacă ai oferi și acele buze senzuale ar fi senzație 🤩

Vizitator
Postat
Acum 26 minute, criss73 a spus:

Bine ai venit Melyssa, cei frumos e frumos, dar dacă ai oferi și acele buze senzuale ar fi senzație 🤩

Buna deagule !! Ar fi senzatie dar imi pare rau nu se poate nu practic!!😘

Postat
Acum 13 minute, Melyssa00 a spus:

Buna deagule !! Ar fi senzatie dar imi pare rau nu se poate nu practic!!😘

Tu ai mai fost in oraș 👄,îmi par cunoscute,tatoo😘

Vizitator
Postat
1 oră în urmă, Semakone a spus:

Tu ai mai fost in oraș 👄,îmi par cunoscute,tatoo😘

Da am mai fost doar ca nu pe forum!! Am si mentionat mai sus ca sunt prima data pe forum!!!😘😘

Postat
Acum 4 minute, Melyssa00 a spus:

Da am mai fost doar ca nu pe forum!! Am si mentionat mai sus ca sunt prima data pe forum!!!😘😘

Mă incurcat puțin pozele ,in realitate mult mai frumoasă 😘,sper sa ne revedem 🤪

Vizitator
Postat
Acum 37 minute, Semakone a spus:

Mă incurcat puțin pozele ,in realitate mult mai frumoasă 😘,sper sa ne revedem 🤪

Cu siguranta daca vei vrea ne vom vedea!!😘

Vizitator
Postat

‼️Am ajuns in oras!!Sunt disponibilă pentru programări!!😘‼️

Postat

Salutare .

Vizitat astăzi pe Mely cum am văzut că este în oraș pusai mana pe telefon și făcui o programare. Ajuns la ușă îmi deschide o bruneta tatuata ,buze roșii ,parul împletit exact că în poze.Am fost invitat la o țigară și un pahar de suc,după ce ne-am cunoscut puțin am invitato in dormitor,eu fiind proaspăt dusat de acasă,aci am preluat eu puțin initiativa am sarutato finuț pe gât și sâni după care am lăsat-o pe ea.

On.exact pe gustul meu soft umed , buzele alea face totul se mulează perfect.

Np.Am zis sa nu ii bag direct și am mai sarutato pasional pe tot corpul văzând că se intinge in pat că o ramă am coborât și mai jos🤭,are pirsing și o piersică dulce și curată după ce mi-am făcut numărul am cerut echiparea și dai.Am început in misionar cu schimbări de ritm ,mă excitat foarte tare gemea finuț și se ținea cu o mână de mine,după câteva minute am schimbat în reverse lot ,practic mă futut ii mai aruncam eu niște sărutări pe sâni și gât,după câteva minute am tras cartușul.

Pauza de țigară și înapoi același oral trezit prietenul echipat și dai ,a venit ea pentru mine ne-am futut bine de tot după care am schimbat în dogghi nu puteam rata fundul ăla unde am tras și cartușul rămas ,eu fiind leoarcă nu-i usora nici treabă asta😄.

Cadou 300 lei lăsați de mine din propria inițiativă la începutul întâlniri.

Timp petrecut exact o ora.

Concluzia .Mely este o fata frumoasa , sociabila ,se vede și experiența de afara,din ce mi-a zis ea se mulează după client.Personal mie mi-a plăcut te pup Mely😘

• Like 3
Vizitator
Postat
Acum 46 minute, Semakone a spus:

Salutare .

Vizitat astăzi pe Mely cum am văzut că este în oraș pusai mana pe telefon și făcui o programare. Ajuns la ușă îmi deschide o bruneta tatuata ,buze roșii ,parul împletit exact că în poze.Am fost invitat la o țigară și un pahar de suc,după ce ne-am cunoscut puțin am invitato in dormitor,eu fiind proaspăt dusat de acasă,aci am preluat eu puțin initiativa am sarutato finuț pe gât și sâni după care am lăsat-o pe ea.

On.exact pe gustul meu soft umed , buzele alea face totul se mulează perfect.

Np.Am zis sa nu ii bag direct și am mai sarutato pasional pe tot corpul văzând că se intinge in pat că o ramă am coborât și mai jos🤭,are pirsing și o piersică dulce și curată după ce mi-am făcut numărul am cerut echiparea și dai.Am început in misionar cu schimbări de ritm ,mă excitat foarte tare gemea finuț și se ținea cu o mână de mine,după câteva minute am schimbat în reverse lot ,practic mă futut ii mai aruncam eu niște sărutări pe sâni și gât,după câteva minute am tras cartușul.

Pauza de țigară și înapoi același oral trezit prietenul echipat și dai ,a venit ea pentru mine ne-am futut bine de tot după care am schimbat în dogghi nu puteam rata fundul ăla unde am tras și cartușul rămas ,eu fiind leoarcă nu-i usora nici treabă asta😄.

Cadou 300 lei lăsați de mine din propria inițiativă la începutul întâlniri.

Timp petrecut exact o ora.

Concluzia .Mely este o fata frumoasa , sociabila ,se vede și experiența de afara,din ce mi-a zis ea se mulează după client.Personal mie mi-a plăcut te pup Mely😘

Multumesc pentru recenzie dragule!!😘 Te pup

Vizitator
Postat

Buna dimineața !! ❤️

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat
Acum 6 ore, Melyssa00 a spus:

Buna dimineața !! ❤️

IMG_7283.jpeg

Te așteptăm și pe la Oradea  dragă 😘😘😘

• Minus 2
Vizitator
Postat
Acum 2 ore, Vladimirovic a spus:

Te așteptăm și pe la Oradea  dragă 😘😘😘

Buna dragule voi ajunge si la Oradea saptamana viitoare cred!! Voi anunta pe forum oricum!!😘

Vizitator
Postat

Buna dragilor sunt disponibila pentru programari!!😘

Vizitator
Postat

Buna dimineata !!👅😘🔞

Postat

Salutare!

Astăzi am vizitato pe titulara topicului, programarea făcută Whats App, locația Adora Park.

Ajung în locație urc sus și ma așteptat goală, la aspect nu mi se pare ceva wow, e mai drăguță in poze decât in realitate. Sânii sunt siliconati, picioare sexy fund frumos.Am fost la o mică igienizare din proprie inițiativă care ma tarifat tot din timpul meu. Am început să îi ling și să ii sug sânii siliconati unde se vedea urma de la operație dar totuși un punct in plus pentru că ma lăsat să sug pe ei. După am început să îi ling pizda și avea un gust amar probabil de la lubrifiant. Pizda era frumoasă cu labii mărisoare cu 2 piercinguri in pizdă. Am început cu Lady on top și văzând-o că nu își dă interesul deloc m-am plictisit și am pus-o să îmi facă oral slab de tot făcut, am vrut să fac un pic de deeptroat și mi-a atras atenția că nu suntem în filme. Văzând că nu reușește de la hand job să mă termine am sugerat să îmi pună lubrifiant și văzând că a început să frece foarte repede pe pl de a început să mă doară pl am oprit-o și mi-am frecato până mam terminat eu. Mi-a plăcut că după ce am finalizat ma șters cu șervețele umede și uscate.

Eu unul nu o recomand și nu o să mai revin la ea deoarece am văzuto că nu și-a dat interesul și parcă așa că o stare de scârbă ma primit. E genul fast fuck după Publi doar să îți ia banul cât mai repede și să scape de tine.

Note din partea mea:

Locatia: 9

Gfe: 0

Np: 7

On:5

Aspect: 7

Tariful : 150 cam 25 minute de la întrare până la ieșire.

• Like 6
  • Haha 1
Vizitator
Postat
1 oră în urmă, supervisor a spus:

Salutare!

Astăzi am vizitato pe titulara topicului, programarea făcută Whats App, locația Adora Park.

Ajung în locație urc sus și ma așteptat goală, la aspect nu mi se pare ceva wow, e mai drăguță in poze decât in realitate. Sânii sunt siliconati, picioare sexy fund frumos.Am fost la o mică igienizare din proprie inițiativă care ma tarifat tot din timpul meu. Am început să îi ling și să ii sug sânii siliconati unde se vedea urma de la operație dar totuși un punct in plus pentru că ma lăsat să sug pe ei. După am început să îi ling pizda și avea un gust amar probabil de la lubrifiant. Pizda era frumoasă cu labii mărisoare cu 2 piercinguri in pizdă. Am început cu Lady on top și văzând-o că nu își dă interesul deloc m-am plictisit și am pus-o să îmi facă oral slab de tot făcut, am vrut să fac un pic de deeptroat și mi-a atras atenția că nu suntem în filme. Văzând că nu reușește de la hand job să mă termine am sugerat să îmi pună lubrifiant și văzând că a început să frece foarte repede pe pl de a început să mă doară pl am oprit-o și mi-am frecato până mam terminat eu. Mi-a plăcut că după ce am finalizat ma șters cu șervețele umede și uscate.

Eu unul nu o recomand și nu o să mai revin la ea deoarece am văzuto că nu și-a dat interesul și parcă așa că o stare de scârbă ma primit. E genul fast fuck după Publi doar să îți ia banul cât mai repede și să scape de tine.

Note din partea mea:

Locatia: 9

Gfe: 0

Np: 7

On:5

Aspect: 7

Tariful : 150 cam 25 minute de la întrare până la ieșire.

In primul rand atata timp cat tu nu ai o atitudine adecvata nu inteleg cum ai vrea sa fii tratat cu o altfel de atitudine!! Si atata timp cat eu am serviciile afisate mai sus nu inteleg care este problema ca nu am acceptat deepthroat !! Nu sunt o jucatie sa o tratezi cum ai tu chef!! Din recenziile de mai sus se vede clar ca cine a stiut sa ofere respect si a avut o atitudine corespunzatoare a fost tratat ca atare!!  

Vizitator
Postat
Acum 1 minut, supervisor a spus:

Nu cred ca am fost vreun bădăran sau nesimțit. Ce înțelegi tu prin atitudine neadecvata?

Pur si simplu pentru mine nu ai avut o atitudine potrivita inca de la inceput!! Fiecare suntem diferiti nu putem fi toti compatibili!! Sa ai o zi frumoasa!!

Postat
Acum 4 ore, supervisor a spus:

Nu cred ca am fost vreun bădăran sau nesimțit. Ce înțelegi tu prin atitudine neadecvata?

Când mai mergi la genul asta de fete ,încearcă să o faci și pe ea sa se relaxeze in prezența ta sa vezi ce bine o să iasă 🙃

• Like 1
Vizitator
Postat
Acum 21 minute, Semakone a spus:

Când mai mergi la genul asta de fete ,încearcă să o faci și pe ea sa se relaxeze in prezența ta sa vezi ce bine o să iasă 🙃

Asa este multumesc dragule!! Dar nu mai imi bat capu … te pupp😘🙏

Postat
Acum 5 ore, supervisor a spus:

Acum 5 ore, Melyssa00 a spus:

Pur si simplu pentru mine nu ai avut o atitudine potrivita inca de la inceput!! Fiecare suntem diferiti nu putem fi toti compatibili!! Sa ai o zi frumoasa!!

Nu vreau sa iau apararea niciunuia... 

... Dar daca tu Melyssa nu te-ai simtit confortabil "inca de la inceput" cum ai spus, de ce nu ai refuzat intilnirea?, si estfel faceai un bine amândurora! 🤦‍♂️

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...