Sari la conținut

Model Onlyf Laura 0792022195 teapa mascata

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

Zice ca face intilniri numai dupa ce cumperi un pachete de minciuni de la ea,un abonament onlyfans.Sau varianta2,sa cumperi un pschet de filmilete sau poze.Apoi faci o programare la ea,cu 24 ore inainte,pret 400 lei ora.Nu zice ce servicii are,pt ca oricum nu o vezi

• Like 1
  • Confuz 1
Postat
Acum 36 minute, artur.86 a spus:

Zice ca face intilniri numai dupa ce cumperi un pachete de minciuni de la ea,un abonament onlyfans.Sau varianta2,sa cumperi un pschet de filmilete sau poze.Apoi faci o programare la ea,cu 24 ore inainte,pret 400 lei ora.Nu zice ce servicii are,pt ca oricum nu o vezi

Tata, sunt multe viodechatiste si pe publi24, asta, ca isi gasesc prosti. Pentru barbatii cu pizda care vor sa se frece la lindic sunt destule siteuri de specialitate pe net, de ce sa dai bani unor urate??!! Dar daca esti analfabet functional , o faci iar panaramele profita, ca are balta dobitoci. 

• Like 2
  • Oras:Constanta
Postat
Acum 54 minute, artur.86 a spus:

I-am vazut anuntul, si nu m-as fi deranjat NICIODATA,  sa o sun....

Cred ca incet , incet te molipsesti ( si tu)  de OBI-sm...

Pune si tu un link, acolo, cand deschizi un topic... 

Stiu sa faca asta mai TOTI politicienii, si am senzatia ca esti un pic mai bun de atat....

• Mersi 1
Postat
Acum 27 minute, pokemons a spus:

I-am vazut anuntul, si nu m-as fi deranjat NICIODATA,  sa o sun....

Cred ca incet , incet te molipsesti ( si tu)  de OBI-sm...

Pune si tu un link, acolo, cand deschizi un topic... 

Stiu sa faca asta mai TOTI politicienii, si am senzatia ca esti un pic mai bun de atat....

Sunt Obi 2 

• Haha 1
Postat
Acum 16 minute, artur.86 a spus:

Sunt Obi 2 

inseamna ca esti maestru cu ... limba....

Deci foloseste-o cat mai bine, la scris compuneri, vorbit, si la ...ce mai vrei tu.

Postat
Acum 2 ore, faranumar a spus:

Tata, sunt multe viodechatiste si pe publi24,  ca isi gasesc prosti.

Pentru barbatii cu pizda care vor sa se frece la lindic sunt destule siteuri de specialitate pe net, de ce sa dai bani unor urate?

Dar daca esti analfabet functional , o faci,   iar     <<<  PANARAMELE  PROFITA  >>>

Sunt de acord cu tine !!

Postat
Acum 6 ore, pokemons a spus:

(E vorba ,doar, de un copy-paste)

ce-mi mai plac mie pokemooni , fara copypaste nu  pot functiona , n-au waze , ramin pe cimp , fara facebook nu exista,fara card nu stiu sa-numere cash-ul , fara telefon sint invalizi . 

cititi bai frate 2 minute publi 24 si gasiti acolo tot ce cautati .

eu macar fac un efort sa tastez citeva rinduri  desi prefer pixul sau stiloul  pentru comunicare in scris .

Postat
Acum 25 minute, vitceibo a spus:

ce-mi mai plac mie pokemooni , fara copypaste nu  pot functiona , n-au waze , ramin pe cimp , fara facebook nu exista,fara card nu stiu sa-numere cash-ul , fara telefon sint invalizi . 

eu macar fac un efort sa tastez citeva rinduri  desi prefer pixul sau stiloul  pentru comunicare in scris .

Adevarat

• Oras:less than a mile away
  • Oras:less than a mile away
Postat
On 7/16/2023 at 10:48 PM, vitceibo said:

Sper sa nu apuci ziua când ți se va refuza o foaie scrisa de mână, pe motiv ca "nu pot să citesc scris de mână". 

Pentru necunoscători, o foaie are 2 pagini, deci este față-verso. 

In 10 ani, o foaie scrisa de mana va sta la muzeu. 

• Like 1
  • Haha 1
Postat
21 minutes ago, _Dumnezeu said:

Sper sa nu apuci ziua când ți se va refuza o foaie scrisa de mână, pe motiv ca "nu pot să citesc scris de mână". 

Pentru necunoscători, o foaie are 2 pagini, deci este față-verso. 

In 10 ani, o foaie scrisa de mana va sta la muzeu. 

Adica au valoare. Am de vandut niste compuneri de clasa a 3-a si a 4-a de dinainte de 89, plus Caligrafie de clasa a 2-a. Copie legalizata, nu original. 😂

• Haha 1

Postat
8 minutes ago, Orb1t said:

Adica au valoare. Am de vandut niste compuneri de clasa a 3-a si a 4-a de dinainte de 89, plus Caligrafie de clasa a 2-a. Copie legalizata, nu original. 😂

Cred ca mai corect ar fi ca se elibereaza si cu certificatul de autenticitate.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...