ArcadeFire Reputație: 6 Postat Aprilie 5, 2024 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Aprilie 5, 2024 Acum 45 minute, Pecheur01 a spus: Dacă ai ratat-o cum de știi ca are sânii superbi ?!?🤦♂️🤦♂️, tălpile zici ca sunt delicioase rău !?!?! , probabil lipsă clienți și scrie din nou caraselul !! Am gasit poze pe publi si chiar pe alte site-uri, ma descurc destul de bine pe internet si am ochi. Nu e activa ca m-as fi dus la ea, pare o fata misto si e my type cand vine vorba de corp. Din nou e amuzant ca sunt acuzat ca as fi peste la fiecare fata pe care o plac.
Pecheur01 Reputație: 10 Postat Aprilie 5, 2024 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Aprilie 5, 2024 Acum 11 minute, ArcadeFire a spus: Am gasit poze pe publi si chiar pe alte site-uri, ma descurc destul de bine pe internet si am ochi. Nu e activa ca m-as fi dus la ea, pare o fata misto si e my type cand vine vorba de corp. Din nou e amuzant ca sunt acuzat ca as fi peste la fiecare fata pe care o plac. Hm , nu știu ce să zic ,pe care situri ? Ajută-ne și pe noi să vedem mai multe poze
ArcadeFire Reputație: 6 Postat Aprilie 5, 2024 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Aprilie 5, 2024 Acum 30 minute, Pecheur01 a spus: Hm , nu știu ce să zic ,pe care situri ? Ajută-ne și pe noi să vedem mai multe poze Nu stiu ce linkuri am voie sa distribui, dar cauta si tu cele doua numere din titlul postarii pe google, de asemenea la sectiunea imagini, si vei gasi acolo poze.
Pecheur01 Reputație: 10 Postat Aprilie 6, 2024 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Aprilie 6, 2024 Eu ca spun doar ca are peste , nu știu dacă îi face el reclamă sau își face ea singură , dar mergeți de mai multe ori la ea și poate o să fiți sunați de peste , pentru ca știu oersoane care au fost sunate de peștele gelos , asta este garantat 1
ArcadeFire Reputație: 6 Postat Aprilie 6, 2024 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Aprilie 6, 2024 Acum 55 minute, Pecheur01 a spus: Eu ca spun doar ca are peste , nu știu dacă îi face el reclamă sau își face ea singură , dar mergeți de mai multe ori la ea și poate o să fiți sunați de peste , pentru ca știu oersoane care au fost sunate de peștele gelos , asta este garantat Dacă îmi place foarte mult o fată și mă simt bine cu ea, chiar mă duc de mai multe ori. Am telefonul deschis si sunt deschis catre dialog bilateral in orice caz :))
ArcadeFire Reputație: 6 Postat Aprilie 6, 2024 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Aprilie 6, 2024 Acum 8 ore, Pecheur01 a spus: Eu ca spun doar ca are peste , nu știu dacă îi face el reclamă sau își face ea singură , dar mergeți de mai multe ori la ea și poate o să fiți sunați de peste , pentru ca știu oersoane care au fost sunate de peștele gelos , asta este garantat Hai ca am mai sapat un pic, fata apare pe forum din 2020, are topice pe mai multe orase, e la Sibiu acum. Tot mi se pare faina, probabil acum are si mai multa experienta ca la inceput. Unii se plang ca vorbeste mult, asta nu imi displace, ba din contra ca si mie imi place sa vorbesc in timpul actului. Daca e pro client si lipicoasa nu vad de ce n-ar merita vizitata.
ArcadeFire Reputație: 6 Postat Aprilie 10, 2024 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Aprilie 10, 2024 Faceți abstracție de comentariul de mai sus, am confundat. Așa, să trecem la frumoasa Diana. Locatie ușor de găsit, de lux intr-adevar cum s-a mai spus. M-a intampinat cu zambetul pe buze si m-a invitat la un suc sau o apă. E foarte frumoasă și dulce, excelează la GFE. Acțiunea a decurs ca la carte, ba chiar peste orice așteptări, excelează la oral. E o fată absolut superbă și din partea mea are 10 pe linie. Cu siguranță de revizitat!
ArcadeFire Reputație: 6 Postat Aprilie 12, 2024 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Aprilie 12, 2024 La 05.04.2024 la 21:37, Pecheur01 a spus: Dacă ai ratat-o cum de știi ca are sânii superbi ?!?🤦♂️🤦♂️, tălpile zici ca sunt delicioase rău !?!?! , probabil lipsă clienți și scrie din nou caraselul !! Confirmat și în realitate, sâni și tălpi delicioase, fata e realmente încântătoare.
tiramiju Reputație: 5 Postat Ianuarie 19 Oras:Orasul Lalelelor Oras:Orasul Lalelelor Postat Ianuarie 19 Cea mai dulce fată, din păcate s-a retras definitiv.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum