Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2023 Postat Octombrie 5, 2023 Acum 4 ore, darkangel099 a spus: Ceau. Pe la Arad cand vii? Momentan nu am un drum spre Arad, dar cu prima ocazie când voi avea,voi veni!
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2023 Postat Octombrie 5, 2023 Bună dimineața lumee!!! Iar astăzi sunt matinală! Sunt disponibila toată ziua 😈
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2023 Postat Octombrie 5, 2023 Bună!! Astăzi mai am locuri disponibile după ora 19 ! Pupici cu sclipici Ultima zi !!!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2023 Postat Octombrie 9, 2023 Bună seara dragilor !😈 Începând de mâine de la 15:00 voi fi disponibila până seara mai târziu.😏 Pentru că am prins drag de Oradea, m-am gândit ca această săptămână până vineri dimineața inclusiv sa fie altfel: Lista doar pentru săptămâna aceasta:🎉 1 fin -60 de min-250 de lei Squirt 100 de lei extra Anal 250 de lei extra 2h -500 3h-700 In plus mai am inca o idee pentru care as dori sa mă ajutați cu niste propuneri de fantezii pe care le aveți !😜🤭 Pupici cu sclipici 😘
Titfuck Reputație: 374 Postat Octombrie 9, 2023 Oras:Peste tot, si aici, si pe afara Oras:Peste tot, si aici, si pe afara Postat Octombrie 9, 2023 Ia-ti niste costumase sa facem role play. 😅
laurc89 Reputație: 122 Postat Octombrie 10, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 10, 2023 Acum 9 ore, Krisstal69 a spus: Bună seara dragilor !😈 Începând de mâine de la 15:00 voi fi disponibila până seara mai târziu.😏 Pentru că am prins drag de Oradea, m-am gândit ca această săptămână până vineri dimineața inclusiv sa fie altfel: Lista doar pentru săptămâna aceasta:🎉 1 fin -60 de min-250 de lei Squirt 100 de lei extra Anal 250 de lei extra 2h -500 3h-700 In plus mai am inca o idee pentru care as dori sa mă ajutați cu niste propuneri de fantezii pe care le aveți !😜🤭 Pupici cu sclipici 😘 Exagerezei părerea mea cu preturile, adică 1 finalizare anal e 250 lei? Și dacă te fute unul.bine și ai orgasm cu squirt îl mai taxezi cu inca 100?
discret74 Reputație: 998 Postat Octombrie 10, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 10, 2023 Acum 2 ore, laurc89 a spus: Exagerezei părerea mea cu preturile, adică 1 finalizare anal e 250 lei? Și dacă te fute unul.bine și ai orgasm cu squirt îl mai taxezi cu inca 100? analul este scump, dar nu ne forteaza sa il facem, 250 lei/ora este un pret mai mult decat corect, restul socotelii nu e ok, adica cu cat iei mai mult ar trebui sa scazi gen 2h-450 si 3 h-600... dar asta e parerea mea doar
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2023 Postat Octombrie 10, 2023 Acum 12 ore, Titfuck a spus: Ia-ti niste costumase sa facem role play. 😅 Foarte buna idee!
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2023 Postat Octombrie 10, 2023 Acum 5 ore, laurc89 a spus: Exagerezei părerea mea cu preturile, adică 1 finalizare anal e 250 lei? Și dacă te fute unul.bine și ai orgasm cu squirt îl mai taxezi cu inca 100? Bună dragule, mai sus am specificat că dacă Squirt-ul este neplanuit și se întâmplă că sunt fututa bine nu va fi taxat din potriva voi spune mulțumesc 🤭 Iar legat de anal este o varianta care daca nu dorești să se întâmple nu trebuie să plătești! Daca ai observat am lăsat săptămâna aceasta ora la preț de finalizare 😍 Este doar pentru că am prins drag de voi ! Te pup jos 😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2023 Postat Octombrie 10, 2023 Acum 2 ore, discret74 a spus: analul este scump, dar nu ne forteaza sa il facem, 250 lei/ora este un pret mai mult decat corect, restul socotelii nu e ok, adica cu cat iei mai mult ar trebui sa scazi gen 2h-450 si 3 h-600... dar asta e parerea mea doar Sigur că este doar o părere, am decis ca doar această săptămână să fie tariful respectiv de o oră și o singură finalizare la prețul de 250 Consider că depun mai mult efort in 2h sau 3h Dar cum ziceam fiecare are dreptul să își spună părerea! Pupici cu sclipici 😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2023 Postat Octombrie 10, 2023 Bună dragilor! Am uitat sa va spun că locația o am la Ared Penny !🎉😜🤭
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2023 Postat Octombrie 10, 2023 Și vreau să mai spun că doar pe WhatsApp mă găsiți, nu mai sunați va rog nu am cum sa răspund🤗🙈
ViPSeXmAcHin Reputație: 66 Postat Octombrie 10, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 10, 2023 Acum 19 ore, Krisstal69 a spus: Bună seara dragilor !😈 Începând de mâine de la 15:00 voi fi disponibila până seara mai târziu.😏 Pentru că am prins drag de Oradea, m-am gândit ca această săptămână până vineri dimineața inclusiv sa fie altfel: Lista doar pentru săptămâna aceasta:🎉 1 fin -60 de min-250 de lei Squirt 100 de lei extra Anal 250 de lei extra 2h -500 3h-700 In plus mai am inca o idee pentru care as dori sa mă ajutați cu niste propuneri de fantezii pe care le aveți !😜🤭 Pupici cu sclipici 😘 Mă bucur ca ai ajund din nou la noi. Sper ca de data asta reușim să ne sincronizăm. După câteva conversații pe whatsupp simt ca întâlnirea va fii una foarte reușită 😈😈😈ma omoară fetele micuțe si nimfomane 😱😱pe langa asta mas ești si bombă 💣 Deci până vineri trebuie sa mă antrenez sa fie chiar reușită întâlnirea 😋😋😋😋🥰🥰🥰
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2023 Postat Octombrie 10, 2023 Acum 2 ore, ViPSeXmAcHin a spus: Mă bucur ca ai ajund din nou la noi. Sper ca de data asta reușim să ne sincronizăm. După câteva conversații pe whatsupp simt ca întâlnirea va fii una foarte reușită 😈😈😈ma omoară fetele micuțe si nimfomane 😱😱pe langa asta mas ești si bombă 💣 Deci până vineri trebuie sa mă antrenez sa fie chiar reușită întâlnirea 😋😋😋😋🥰🥰🥰 Cu siguranță va fi🤗
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2023 Postat Octombrie 10, 2023 Hello mai am câteva locuri disponibile de la 20:45 până la noapte !!!😈😈
ViPSeXmAcHin Reputație: 66 Postat Octombrie 10, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 10, 2023 Acum 53 minute, Krisstal69 a spus: Hello mai am câteva locuri disponibile de la 20:45 până la noapte !!!😈😈 Hehe îmi plac ciorapi tăi 😋😋😋 Glumeam ești sexy rău 👿 putem încerca si scaunul de pe poză? 👿👿😁😁
sosoboso Reputație: 1087 Postat Octombrie 11, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 11, 2023 Acum 18 ore, Krisstal69 a spus: Hello mai am câteva locuri disponibile de la 20:45 până la noapte !!!😈😈 Buna ziua! Am ajuns azi la domnisoara @Krisstal69 programare stabilita pe whatsapp,apartament ok,cu baie dotata.Krisstal este o boba sexy,cu un corp frumos.Servicii bune,oral super cu atentie deosebita la vecini,FK,si NP super.Amenda 250/50 min aprox.De recomandat si de revenit un mare DAAA! Mersi draga pt tot!😘 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2023 Postat Octombrie 11, 2023 Acum 3 ore, sosoboso a spus: Buna ziua! Am ajuns azi la domnisoara @Krisstal69 programare stabilita pe whatsapp,apartament ok,cu baie dotata.Krisstal este o boba sexy,cu un corp frumos.Servicii bune,oral super cu atentie deosebita la vecini,FK,si NP super.Amenda 250/50 min aprox.De recomandat si de revenit un mare DAAA! Mersi draga pt tot!😘 Te mai aștept cu drag🤗🥰
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2023 Postat Octombrie 12, 2023 Bună dimineața lumeee!!! Astăzi începând cu ora 9 voi fi disponibila până seara târziu ULTIMA ZI CU 250 !!!?? 🤗 O dimineața frumoasa să aveți ! Pupici cu sclipici 😘😘
gladiato Reputație: 766 Postat Octombrie 12, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 12, 2023 Nu vrei sa vezi Bucureștiul...😍
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2023 Postat Octombrie 12, 2023 Acum 35 minute, gladiato a spus: Nu vrei sa vezi Bucureștiul...😍 Am fost pe la voi ! Am in plan sa mai trec anul acesta 🥰
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2023 Postat Octombrie 12, 2023 In caz că va fost dor să îmi vedeți fundul in toată splendoarea lui🤗😁
ViPSeXmAcHin Reputație: 66 Postat Octombrie 12, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 12, 2023 Acum 3 ore, Krisstal69 a spus: In caz că va fost dor să îmi vedeți fundul in toată splendoarea lui🤗😁 Bestială👿👿👿💣💣💣n-am cuvinte la poza asta sincer 😘😘😘😘🥰🥰🥰🥰 O întrebare varianta de 1 ora este inclusă 1 finalizare plus socializare sau intră2 finalizări? Dacă întrebarea e proastă îmi cer scuze 😁😁😁
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2023 Postat Octombrie 12, 2023 Acum 6 ore, ViPSeXmAcHin a spus: Bestială👿👿👿💣💣💣n-am cuvinte la poza asta sincer 😘😘😘😘🥰🥰🥰🥰 O întrebare varianta de 1 ora este inclusă 1 finalizare plus socializare sau intră2 finalizări? Dacă întrebarea e proastă îmi cer scuze 😁😁😁 Bună seară! Este o doar o singură finalizare și rămâne și de o socializare! 🥰 O seara plăcută să ai 😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2023 Postat Octombrie 12, 2023 Bună seara Mai am locuri disponibile!😈 Ultima zi cu 250 ora ( o fin)!!!!!🥰 Pupici cu sclipici!😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum