Sari la conținut

voi chiar nu puteti fara Irina?

Postări Recomandate

• Oras:caelum et infernus
Postat

troli si hateri peste tot... :|

Postat

Mai mult ca sigur era Captain Lightning (Capitanu' Fulger) , fratele  mai prostanac a lui Captain America!

• Oras:Catania
  • Oras:Catania
Postat

Irina o sa fie discutata pe forum mult timp de acum incolo chiar daca s-a retras. Sa nu uitam de schumacher care s-a retras o lunga perioada de timp dar tot numarul 1 ramasese si tot pe primele pagini din ziare era.

Bai Johnny Bravo (cu 7+2 vieti), da' Irina ce pula mea a facut pentru lumea asta, incat sa se vorbeasca, zi de zi, despre ea ? Michael Schumacher se zbate intre viata si moarte de mai bine de 2 luni si nu se vorbeste atata despre el, desi este un "oarecare" fost septuplu campion mondial de Formula 1 (o disciplina sportiva in care se alearga cu peste 300 de km/h)

Simona Halep se apropie de locul 4 WTA si nu se vorbeste atata despre ea, cum se intampla cu "arhicunoscuta" asta de Irina Ruxandra.

Bai fratilor, nesimtirea asta chiar nu mai are limite pentru unii ?

Ia mai spalati-va pe cap cu Randunica voastra si cu aripile ei.... 

Am ramas acelasi HATER al lipsei de bun simt si al ignorantei unora....

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Joseph, cu tot respectul...

Nu suntem nici pe-un forum de F1 si nici pe unul de tenis. Suntem pe-un forum unde ne barfim intre noi ;)

• Oras:D I N C O L O
  • Oras:D I N C O L O
Postat

La ce te asteptai de la Stapanul Manelelor ?? Atata poate atata face ! mai bine punea o manea ca era mai inteligent :))

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Bai Johnny Bravo (cu 7+2 vieti), da' Irina ce pula mea a facut pentru lumea asta, incat sa se vorbeasca, zi de zi, despre ea ? Michael Schumacher se zbate intre viata si moarte de mai bine de 2 luni si nu se vorbeste atata despre el, desi este un "oarecare" fost septuplu campion mondial de Formula 1 (o disciplina sportiva in care se alearga cu peste 300 de km/h)

Simona Halep se apropie de locul 4 WTA si nu se vorbeste atata despre ea, cum se intampla cu "arhicunoscuta" asta de Irina Ruxandra.

Bai fratilor, nesimtirea asta chiar nu mai are limite pentru unii ?

Ia mai spalati-va pe cap cu Randunica voastra si cu aripile ei.... 

Am ramas acelasi HATER al lipsei de bun simt si al ignorantei unora....

pre_1394733917__hbf9689ca.jpg

pre_1394733978__kim-kardashian-reminding

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Inainte sa vina Amelie nu prea se mai vorbea de Irina... nu am inteles razboiul asta declansat de tovarasele ei.

• Oras:Egipt
  • Oras:Egipt
Postat

Inainte sa vina Amelie nu prea se mai vorbea de Irina... nu am inteles razboiul asta declansat de tovarasele ei.

Hai mai Cassy, nu e nicio tovarasa, e inharipata in persoana sau dracu'gol golut. 

• Oras:Troia
  • Oras:Troia
Postat

Hai mai Cassy, nu e nicio tovarasa, e inharipata in persoana sau dracu'gol golut.

Sau dracu' pe sarma :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...