Angel Reputație: 244 Postat Martie 13, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Martie 13, 2014 troli si hateri peste tot... :|
TROLLEUS Reputație: 38 Postat Martie 13, 2014 Oras:Troia Oras:Troia Postat Martie 13, 2014 mie-mi placea Irinuca Si mie,cand tacea
Vadim Tudor Reputație: 27 Postat Martie 13, 2014 Oras:D I N C O L O Oras:D I N C O L O Postat Martie 13, 2014 neee. doar unii care nu ajung la struguri ))
Administrator pisicuts Reputație: 114415 Postat Martie 13, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 13, 2014 2
deeana Reputație: -404 Postat Martie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 13, 2014 Poate electrician, poate lucra la compania de gaz...
Angel Reputație: 244 Postat Martie 13, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Martie 13, 2014 Mai mult ca sigur era Captain Lightning (Capitanu' Fulger) , fratele mai prostanac a lui Captain America!
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Martie 13, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Postat Martie 13, 2014 Irina o sa fie discutata pe forum mult timp de acum incolo chiar daca s-a retras. Sa nu uitam de schumacher care s-a retras o lunga perioada de timp dar tot numarul 1 ramasese si tot pe primele pagini din ziare era. Bai Johnny Bravo (cu 7+2 vieti), da' Irina ce pula mea a facut pentru lumea asta, incat sa se vorbeasca, zi de zi, despre ea ? Michael Schumacher se zbate intre viata si moarte de mai bine de 2 luni si nu se vorbeste atata despre el, desi este un "oarecare" fost septuplu campion mondial de Formula 1 (o disciplina sportiva in care se alearga cu peste 300 de km/h) Simona Halep se apropie de locul 4 WTA si nu se vorbeste atata despre ea, cum se intampla cu "arhicunoscuta" asta de Irina Ruxandra. Bai fratilor, nesimtirea asta chiar nu mai are limite pentru unii ? Ia mai spalati-va pe cap cu Randunica voastra si cu aripile ei.... Am ramas acelasi HATER al lipsei de bun simt si al ignorantei unora....
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Martie 13, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Martie 13, 2014 Joseph, cu tot respectul...Nu suntem nici pe-un forum de F1 si nici pe unul de tenis. Suntem pe-un forum unde ne barfim intre noi
Vadim Tudor Reputație: 27 Postat Martie 13, 2014 Oras:D I N C O L O Oras:D I N C O L O Postat Martie 13, 2014 La ce te asteptai de la Stapanul Manelelor ?? Atata poate atata face ! mai bine punea o manea ca era mai inteligent )
Administrator pisicuts Reputație: 114415 Postat Martie 13, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 13, 2014 Bai Johnny Bravo (cu 7+2 vieti), da' Irina ce pula mea a facut pentru lumea asta, incat sa se vorbeasca, zi de zi, despre ea ? Michael Schumacher se zbate intre viata si moarte de mai bine de 2 luni si nu se vorbeste atata despre el, desi este un "oarecare" fost septuplu campion mondial de Formula 1 (o disciplina sportiva in care se alearga cu peste 300 de km/h) Simona Halep se apropie de locul 4 WTA si nu se vorbeste atata despre ea, cum se intampla cu "arhicunoscuta" asta de Irina Ruxandra. Bai fratilor, nesimtirea asta chiar nu mai are limite pentru unii ? Ia mai spalati-va pe cap cu Randunica voastra si cu aripile ei.... Am ramas acelasi HATER al lipsei de bun simt si al ignorantei unora....
cassy Reputație: 16361 Postat Martie 13, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Martie 13, 2014 Inainte sa vina Amelie nu prea se mai vorbea de Irina... nu am inteles razboiul asta declansat de tovarasele ei.
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Martie 13, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 13, 2014
Avraam Reputație: 49 Postat Martie 13, 2014 Oras:Egipt Oras:Egipt Postat Martie 13, 2014 Inainte sa vina Amelie nu prea se mai vorbea de Irina... nu am inteles razboiul asta declansat de tovarasele ei. Hai mai Cassy, nu e nicio tovarasa, e inharipata in persoana sau dracu'gol golut.
TROLLEUS Reputație: 38 Postat Martie 13, 2014 Oras:Troia Oras:Troia Postat Martie 13, 2014 Hai mai Cassy, nu e nicio tovarasa, e inharipata in persoana sau dracu'gol golut.Sau dracu' pe sarma
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum