Mitroi1777 Reputație: -4 Postat Iulie 21, 2023 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 21, 2023 Tipa cred ca e noua in domeniu ,dar face toată treaba cum trebuie ,de la prețurile accesibile oricărui buzunar ,pana la serviciile oferite femeia e top ,este foarte frumoasa la fata și are un corp perfect ,prietenoasa ,dulce ,recomand cu drag .
Misuursulet Reputație: 836 Postat Iulie 21, 2023 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Iulie 21, 2023 Acum 14 minute, Mitroi1777 a spus: Tipa cred ca e noua in domeniu ,dar face toată treaba cum trebuie ,de la prețurile accesibile oricărui buzunar ,pana la serviciile oferite femeia e top ,este foarte frumoasa la fata și are un corp perfect ,prietenoasa ,dulce ,recomand cu drag . Pretene, și venisi taman' de la Iași sa ne spui... Cam firava recomandarea, de fapt nu ești primul, chiar și "Didi" se lauda mai ieri, :ca face treaba buna // Mulțumim oricum pentru efortul depus. 2
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7222 Postat Iulie 21, 2023 Oras:- Oras:- Membru Premium Postat Iulie 21, 2023 Da , se practica "autorecenzarea" , si cele doua fete , simona si juli , au folosit-o , prin alexstefan15 si slimbrn ... dar nu numai , s-a intamplat si la case mai mari. ( Unele au continuat aici si dupa aceasta practica , altele s-au retras pe alte site-uri de profil ) Noroc ca inca exista publi24 , si il mai foloseste , lume , care nu culege informatii de pe forum , si se mai misca pe acolo. 4 L.A.W. 🔞
Mihai2209 Reputație: 324 Postat Iulie 22, 2023 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Iulie 22, 2023 Si cum se face ca asta e un cont facut Miercuri?🤣🤣🤣Lasa vrajeala asta cu recenzia asta,nu stiti cum sa va faceti reclama 🤣🤣 1 1
boby92 Reputație: 9 Postat Iulie 24, 2023 Oras:Mioveni Oras:Mioveni Postat Iulie 24, 2023 Nu stiu dacă cel ce a comentat mai sus este ea sau nu,dar fata chiar este Ok. Locatia:Craiovei,usor de ajuns. Fata: tânăra,micuța de statura,nu comentează la poziții,destul de sociabilă . Cadoul 150/nr 🥳
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum