Sari la conținut

Maria 0754829448

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
2 hours ago, Maria03 said:

La birou incepand cu 14.🖤

Astazi e vreme de 'facut copii' si numarat bani 😆

Weekend linistit si calduros ,dragi domni🎀

20231104_111202.jpg

Frumos. Poza asta imi trezeste amintiri placute. Nostalgie…😍

Link spre comentariu
  • Oras:Traveling
  • Oras:Traveling
On 10/25/2023 at 12:03 PM, Maria03 said:

200-30/40 min varianta soft(oral deep protejat/neprotejat 🎀normal protejat🎀FK🎀GFE🎀masaj🎀diferite pozitii🎀69🎀dus impreuna🎀

250-30/40 min varianta hard (oral deep protejat/neprotejat 🎀facefuck🎀normal protejat🎀FK🎀GFE🎀masaj🎀diferite pozitii🎀69🎀dus impreuna🎀sex hard 🎀palme peste fata/fund/sani 🎀scuipat(everywhere excepting gurița)🎀 tras de par 🎀anni activ /pasiv(daca igiena corespunde)

300-60/70 min varianta soft(oral deep protejat/neprotejat 🎀normal protejat🎀FK🎀GFE🎀masaj🎀diferite pozitii🎀69🎀dus impreuna🎀

400-60/70 min varianta hard (oral deep protejat/neprotejat 🎀facefuck🎀normal protejat🎀FK🎀GFE🎀masaj🎀diferite pozitii🎀69🎀dus impreuna🎀sex hard 🎀palme peste fata/fund/sani 🎀scuipat(everywhere excepting gurița)🎀 tras de par 🎀anni activ /pasiv(daca igiena corespunde)🎀

Servicii extra :

🎀 Anal-50 lei(in functie de marime,decidem in locatie si rog sa fiu anuntata inainte)

🎀CIM cu swallow -50 lei 

CONFIRMARILE SE FAC CU 1H INAINTE MINIM DE AMBELE PARTI,IN CAZ CONTRAR PROGRAMAREA DEVINA NULA

PRETURI SUNT SI PE ULTIMILE PAGINI ,NU DOAR PE PRIMA !!!!🤯🤯🤯🤯VA ROG ,CITITI!!!!!🤯🤯

Azi lucrezi?

Link spre comentariu
  • Oras:Brasov

Am vizitat și eu domnișoară astăzi și am avut o experiența foarte plăcută. Am ajuns un pic mai greu la Maria fiindcă a mai trebuit sa astept un pic 😃

Am așteptat în parcare vreo 20 de minute (primele 10 + 5 au fost anunțate :D ) și când eram pe picior de placare Maria îmi da mesaj ca își cere scuze și daca mai vreu sa urc. Nu puteam sa refuz fiindcă nu plecasem încă ...

Eram un pic curios după câte citisem pe acest topic și mă așteptăm sa găsesc o fata mai înțepată, insa n-a fost așa deloc.

Cand am intrat în apartament am dat peste o domnișoară foarte relaxata care m-a invitat sa iau un loc. Am discutat un pic și mi s-a părut genul de persoana care daca este respectata oferă ce are mai bun. M-am cerut eu la un dus scurt după vreo 10 minute și când am ajuns în dormitor mă aștepta pe burta cu funduletul spre ușa ... o priveliște faină de altfel.

Mi-a placut mult ca nu ne-am grăbit deloc și am avut un ditamai preludiul. Eu luat pe neașteptate de asemenea moment m-am încins un pic cam repede, juniorul deja plesnind de nerăbdare 😄

Acțiunea a fost foarte miștoc insa au rămas niște lucruri neterminate și trebuie sa revin la Maria.

Per total o domnișoară foarte faină care probabil a dat de niște clienți destul de dubioși de au iesit atâtea polemici. Pe mine nu m-a deranjat sincer ca am mai așteptat 20 de minute fiindcă pana la urma nu suntem roboti și chiar dca plătești pentru un serviciu, cred ca nu strica sa fi un pic flexibil.

Pupici Maria ! 

• Like 1
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0755998444
  • Disponibila
  • Disponibila
On 11/6/2023 at 4:21 PM, ahbvjr said:

Am vizitat și eu domnișoară astăzi și am avut o experiența foarte plăcută. Am ajuns un pic mai greu la Maria fiindcă a mai trebuit sa astept un pic 😃

Am așteptat în parcare vreo 20 de minute (primele 10 + 5 au fost anunțate :D ) și când eram pe picior de placare Maria îmi da mesaj ca își cere scuze și daca mai vreu sa urc. Nu puteam sa refuz fiindcă nu plecasem încă ...

Eram un pic curios după câte citisem pe acest topic și mă așteptăm sa găsesc o fata mai înțepată, insa n-a fost așa deloc.

Cand am intrat în apartament am dat peste o domnișoară foarte relaxata care m-a invitat sa iau un loc. Am discutat un pic și mi s-a părut genul de persoana care daca este respectata oferă ce are mai bun. M-am cerut eu la un dus scurt după vreo 10 minute și când am ajuns în dormitor mă aștepta pe burta cu funduletul spre ușa ... o priveliște faină de altfel.

Mi-a placut mult ca nu ne-am grăbit deloc și am avut un ditamai preludiul. Eu luat pe neașteptate de asemenea moment m-am încins un pic cam repede, juniorul deja plesnind de nerăbdare 😄

Acțiunea a fost foarte miștoc insa au rămas niște lucruri neterminate și trebuie sa revin la Maria.

Per total o domnișoară foarte faină care probabil a dat de niște clienți destul de dubioși de au iesit atâtea polemici. Pe mine nu m-a deranjat sincer ca am mai așteptat 20 de minute fiindcă pana la urma nu suntem roboti și chiar dca plătești pentru un serviciu, cred ca nu strica sa fi un pic flexibil.

Pupici Maria ! 

Mulțumesc pt vizita ,cât și pt recenzie ,scump domn! Sa ne revedem cu bine❤️

.

.

.

Astăzi sunt la birou începând cu 13/13.30 pana la 17(ultima programare )

Link spre comentariu

Deci.....am mai văzut diverse persoane, cu diverse probleme , dar frustrata asta ....are niște probleme (majore) la mansarda .

Credeam ca exagerează cei care au tot scris de asta , dar se pare ca "the shit is real"

Atât am avut de zis

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:la munte
  • Oras:la munte
Acum 40 minute, ares05 a spus:

Deci.....am mai văzut diverse persoane, cu diverse probleme , dar frustrata asta ....are niște probleme (majore) la mansarda .

Credeam ca exagerează cei care au tot scris de asta , dar se pare ca "the shit is real"

Atât am avut de zis

Buna dimineața!! 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
2 hours ago, ares05 said:

Atât am avut de zis

Mai spune-mi!  :)

îmi dai mesaj (ai poza ), intru pe whatsapp (dispare poza) ,îți zic ca mi se pare ciudat și îți urez o zi buna ,iar tu îmi explici frumos cerandu-mi o poza cu fata 'ca asa e corect dacă și eu cer' . Wtf?!

.

.

Spor la bălăcit !  :*

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună dimineața

Astăzi sunt la birou începând cu 12 pana diseară 🎀

Sa avem o săptămână reușită, voi mai fi saptamana aceasta ,după care o mica pauza.😚

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

️200-30/40 min varianta soft(oral deep protejat/neprotejat 🎀normal protejat🎀FK🎀GFE🎀masaj🎀diferite pozitii🎀69🎀dus impreuna🎀

250-30/40 min varianta hard (oral deep protejat/neprotejat 🎀facefuck🎀normal protejat🎀FK🎀GFE🎀masaj🎀diferite pozitii🎀69🎀dus impreuna🎀sex hard 🎀palme peste fata/fund/sani 🎀scuipat(everywhere excepting gurița)🎀 tras de par 🎀anni activ /pasiv(daca igiena corespunde)

300-60/70 min varianta soft(oral deep protejat/neprotejat 🎀normal protejat🎀FK🎀GFE🎀masaj🎀diferite pozitii🎀69🎀dus impreuna🎀

400-60/70 min varianta hard (oral deep protejat/neprotejat 🎀facefuck🎀normal protejat🎀FK🎀GFE🎀masaj🎀diferite pozitii🎀69🎀dus impreuna🎀sex hard 🎀palme peste fata/fund/sani 🎀scuipat(everywhere excepting gurița)🎀 tras de par 🎀anni activ /pasiv(daca igiena corespunde)🎀

Servicii extra :

🎀 Anal-50 lei(in functie de marime,decidem in locatie si rog sa fiu anuntata inainte)

🎀CIM cu swallow -50 lei 

CONFIRMARILE SE FAC CU 1H INAINTE MINIM DE AMBELE PARTI,IN CAZ CONTRAR PROGRAMAREA DEVINA NULA

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Salutare confrati futaciosi. Vizitat domnisoara Maria, programare pe wapp respectata de ambele parti, cu putine peripetii cum spunea cineva pe aici se cam lasa asteptata dar pana la urma a fost ok.

Domnisoara este micuta de statura, miniona blonda cu 2 suvite rosii. E simpaticuta la fata, cateva tatuaje. Cum spuneau colegii este putin cam nebunatica.

Te repezeste, spune tot in fata daca nu ii convine ceva, nu prea e diplomata. Pe unii s-ar putea sa ii deranjeze aceasta atitudine de superioaritate.

La corp e micuta cum spuneam dar proportionata frumos, fundul fain, sanii maricei putin lasati si moi. FK nu e FK doar pupat pe buze, i-am bagat putin limba in gura si a comentat imediat. Oralul NP e bun dar parca prea repezit cateodata. Am vrut sa ii pun mana pe cap si mi-a dat-o repede la o parte.

NP bun, se umezeste natural si nu foloseste lubrifiant. Imi place piersicuta ei cu labiile putin mai mari, data viitoare poate o gust.

Per total o experienta buna, fata tinerica si fara prea mare experienta. Merita incercata.

Succes.

• Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
1 hour ago, bowly said:

Salutare confrati futaciosi. Vizitat domnisoara Maria, programare pe wapp respectata de ambele parti, cu putine peripetii cum spunea cineva pe aici se cam lasa asteptata dar pana la urma a fost ok.

Domnisoara este micuta de statura, miniona blonda cu 2 suvite rosii. E simpaticuta la fata, cateva tatuaje. Cum spuneau colegii este putin cam nebunatica.

Te repezeste, spune tot in fata daca nu ii convine ceva, nu prea e diplomata. Pe unii s-ar putea sa ii deranjeze aceasta atitudine de superioaritate.

La corp e micuta cum spuneam dar proportionata frumos, fundul fain, sanii maricei putin lasati si moi. FK nu e FK doar pupat pe buze, i-am bagat putin limba in gura si a comentat imediat. Oralul NP e bun dar parca prea repezit cateodata. Am vrut sa ii pun mana pe cap si mi-a dat-o repede la o parte.

NP bun, se umezeste natural si nu foloseste lubrifiant. Imi place piersicuta ei cu labiile putin mai mari, data viitoare poate o gust.

Per total o experienta buna, fata tinerica si fara prea mare experienta. Merita incercata.

Succes.

Fk este fk când nu mi se baga limbuta ostentativ în gura ,sunt domni care o baga finuț și e altceva !🥲😅

Cu toate aceste mulțumesc mult pentru vizita și sper sa ne revedem curând 😚❤️

Mai am liber după 18. 

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:SATU MARE
  • Oras:SATU MARE
La 10.10.2023 la 15:58, angelmro a spus:

o recenzie dea ta ar fi si mai binevenita. vad ca recenzii ai spre 0 barat, dar postari ai cat cuprinde.

ce zici cand vizitezi o fata sa faci prima recenzie? poate o vizitezi chiar pe titulara topicului si ne spui si noua cum a fost.

🤮🤮🤮

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună ziua ,dragi domni 🎀

Astăzi încep programul la 14.30/15

Poate măcar astăzi ma luați mai ușor și nu ma supărați, cadou de ziua mea.

.

.

Sa avem o zi minunata🖤

Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO
Acum 36 minute, Maria03 a spus:

Bună ziua ,dragi domni 🎀

.

.

Sa avem o zi minunata🖤

Este ziua ta azi? La multi ani!!! 💐

Pana cand mai esti disponibila in Brasov?

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Super Premium
Acum 40 minute, Maria03 a spus:

Bună ziua ,dragi domni 🎀

.

.

Sa avem o zi minunata🖤

Daca e cum spui tu, adica ca e ziua ta de naștere, atunci îți doresc și eu un sincer La Mulți Ani! Sa ai o zi faina! 🤗

• Inimioara 1
Link spre comentariu

• Disponibila
  • Disponibila
1 hour ago, ionxxx1 said:

Este ziua ta azi? La multi ani!!! 💐

Pana cand mai esti disponibila in Brasov?

O săptămână  +/-

Mulțumesc ❤️

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...