Maria03 Reputație: 554 Postat August 28, 2023 Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat August 28, 2023 astazi eu si colega mai avem cateva sloturi libere (17.00-19.00) ,oare nu gasim un domn simpatic sa ne faca fericite!?😈😈 sau mai bine spus ,noi pe el🙈 Link spre comentariu
dlgeo69 Reputație: 335 Postat August 28, 2023 Partajează Postat August 28, 2023 3 hours ago, Maria03 said: astazi eu si colega mai avem cateva sloturi libere (17.00-19.00) ,oare nu gasim un domn simpatic sa ne faca fericite!?😈😈 sau mai bine spus ,noi pe el🙈 Ne poti spune preturi si servicii pt tine, am vazut ca ai mai scos sau ai mai adaugat servicii, si este nevoie de un refresh in lista.. sa stim la ce sa ne asteptam.. Link spre comentariu
Maria03 Reputație: 554 Postat August 28, 2023 Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat August 28, 2023 58 minutes ago, dlgeo69 said: Ne poti spune preturi si servicii pt tine, am vazut ca ai mai scos sau ai mai adaugat servicii, si este nevoie de un refresh in lista.. sa stim la ce sa ne asteptam.. am scos COF-finalizarea faciala ,in rest totul neschimbat de saptamana viitoare voi actualiza preturile/timpul de lucru. 1 Link spre comentariu
Super Premium extraterestru78 Reputație: 108849 Postat August 28, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Super Premium Partajează Postat August 28, 2023 Acum 3 ore, dlgeo69 a spus: Ne poti spune preturi si servicii pt tine, am vazut ca ai mai scos sau ai mai adaugat servicii, si este nevoie de un refresh in lista.. sa stim la ce sa ne asteptam.. Normal ca a scos și o sa mai scoată din servicii, dar preturile vor creste.. 👽 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2023 Partajează Postat August 28, 2023 12 minutes ago, extraterestru78 said: Normal ca a scos și o sa mai scoată din servicii, dar preturile vor creste.. 👽 Ai vizitat-o? Daca nu, fa-o. O data futut de pitica asta, o sa gasesti greu un termen de comparatie. Zic… Link spre comentariu
Super Premium extraterestru78 Reputație: 108849 Postat August 28, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Super Premium Partajează Postat August 28, 2023 Acum 32 minute, giacob a spus: Ai vizitat-o? Daca nu, fa-o. O data futut de pitica asta, o sa gasesti greu un termen de comparatie. Zic… Poi am vrut sa o fut, dar dacă sta prost cu organizarea cum sa ajungem la ea... din 4 doar 1 reușește sa ajungă la ea 1 Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4503 Postat August 28, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat August 28, 2023 N-ați reținut că problema e la voi, nu la ea... Încercați un gangbang, atunci lipsa unuia nu se simte... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2023 Partajează Postat August 28, 2023 18 minutes ago, Criticul said: N-ați reținut că problema e la voi, nu la ea... Încercați un gangbang, atunci lipsa unuia nu se simte... Corect! Se poate iesi pe rand la care o tigara…😬. Actiunea nu se intrerupe. Link spre comentariu
Maria03 Reputație: 554 Postat August 28, 2023 Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat August 28, 2023 1 hour ago, extraterestru78 said: Normal ca a scos și o sa mai scoată din servicii, dar preturile vor creste.. 👽 ca idee nici nu voi mai fi aici sapt viitoare ,fug in cluj cateva zile, dar stai fara grija ca ma voi intoarce inapoi ,am intalnit numai domni de milioane aici si mi s-a lipit orasul vostru de ❤ mea mica Link spre comentariu
Maria03 Reputație: 554 Postat August 28, 2023 Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat August 28, 2023 1 hour ago, extraterestru78 said: Poi am vrut sa o fut, dar dacă sta prost cu organizarea cum sa ajungem la ea... din 4 doar 1 reușește sa ajungă la ea te rog politicos sa ma eviti atata timp cat nu ne am intalnit ,daca ma simteam rau si o sugeam fara chef si cu scarba primeam review nasol ,daca anulez cu o ora inainte pe motiv ca nu ma simt apta e rau ,cum o dai nu e bine.... Link spre comentariu
Super Premium extraterestru78 Reputație: 108849 Postat August 28, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Super Premium Partajează Postat August 28, 2023 Acum 5 minute, Maria03 a spus: te rog politicos sa ma eviti atata timp cat nu ne am intalnit ,daca ma simteam rau si o sugeam fara chef si cu scarba primeam review nasol ,daca anulez cu o ora inainte pe motiv ca nu ma simt apta e rau ,cum o dai nu e bine.... Nu ești tu în măsura sa îmi spui când sa te evit... Te evit când vreau eu sau când vad ca ai învățat sa te organizezi...si nu te mai crede asa smechera ca asa te învață cineva... vezi ca gura bate curu, mai bine axează-te pe o mai buna organizare a întâlnirilor cu clienții și nu ma trage tu pe mine de urechi, ca mai ai multe de invățat și încă ceva, degeaba îți pui sugacii sa îmi scrie în privat fel și fel de abureli referitor la tine ca nu ma interesează, le-o dau la gingie Referitor la asta ca ai anunțat înainte cu o ora, nu ma încălzește cu nimic... tu ai probleme serioase cu programările, dacă ne uitam pe topicul tau, ai început prost cu organizarile de la inceput... de la prima pagina până la ultima, sunt destul de multe persoane de care ți-ai bătut joc de timpul lor ca pe tine te-a durut undeva de ei/noi... exemplu și comentariul de azi. 1 Link spre comentariu
Maria03 Reputație: 554 Postat August 28, 2023 Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat August 28, 2023 1 hour ago, extraterestru78 said: Nu ești tu în măsura sa îmi spui când sa te evit... Te evit când vreau eu sau când vad ca ai învățat sa te organizezi...si nu te mai crede asa smechera ca asa te învață cineva... vezi ca gura bate curu, mai bine axează-te pe o mai buna organizare a întâlnirilor cu clienții și nu ma trage tu pe mine de urechi, ca mai ai multe de invățat și încă ceva, degeaba îți pui sugacii sa îmi scrie în privat fel și fel de abureli referitor la tine ca nu ma interesează, le-o dau la gingie Referitor la asta ca ai anunțat înainte cu o ora, nu ma încălzește cu nimic... tu ai probleme serioase cu programările, dacă ne uitam pe topicul tau, ai început prost cu organizarile de la inceput... de la prima pagina până la ultima, sunt destul de multe persoane de care ți-ai bătut joc de timpul lor ca pe tine te-a durut undeva de ei/noi... exemplu și comentariul de azi. precizez si cred ca se poate verifica de catre adminii site-ului daca mi-am pus “sugacii“ sa iti scrie ,sugacii acestia cum le spui tu poate m-au cunoscut personal si au vazut ce fel sunt in locatie ,de a lungul intalnirii ,daca nu poti intelege ca efectiv ameteam cand sugeam pula (pe romaneste )iar de asta am anulat restul programarilor este fix problema ta ,nu caut sa ma cert sau sa intru in polemici ,dar vad ca nu-mi dai pace. tin cont de parerile voastre si inca invat cum sunteti voi ,avand in vedere ca pana acum am frecventat occidentul ,cu regretul de a ma repeta, mai mult de o agenda si un pix unde va notez ,nu cred ca este o alta optiune mai buna de a te organiza. Link spre comentariu
Super Premium extraterestru78 Reputație: 108849 Postat August 28, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Super Premium Partajează Postat August 28, 2023 Acum 13 minute, Maria03 a spus: precizez si cred ca se poate verifica de catre adminii site-ului daca mi-am pus “sugacii“ sa iti scrie ,sugacii acestia cum le spui tu poate m-au cunoscut personal si au vazut ce fel sunt in locatie ,de a lungul intalnirii ,daca nu poti intelege ca efectiv ameteam cand sugeam pula (pe romaneste )iar de asta am anulat restul programarilor este fix problema ta ,nu caut sa ma cert sau sa intru in polemici ,dar vad ca nu-mi dai pace. tin cont de parerile voastre si inca invat cum sunteti voi ,avand in vedere ca pana acum am frecventat occidentul ,cu regretul de a ma repeta, mai mult de o agenda si un pix unde va notez ,nu cred ca este o alta optiune mai buna de a te organiza. Degeaba notezi cu pixul în caiet dacă nu te ții de ce scrii acolo 1 Link spre comentariu
boris32 Reputație: 33 Postat August 29, 2023 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Partajează Postat August 29, 2023 Acum 12 ore, extraterestru78 a spus: Normal ca a scos și o sa mai scoată din servicii, dar preturile vor creste.. 👽 Când se spune "voi actualiza preturile" eu știu la ce sa ma astept🤣 De scăzut la preț nu are cum sa scadă. O sa crească considerabil și din păcate nu este singura fata care "actualizeaza" preturile la Brasov. Atât s-a putut🤣🤣 1 Link spre comentariu
Maria03 Reputație: 554 Postat August 29, 2023 Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat August 29, 2023 9 hours ago, extraterestru78 said: Degeaba notezi cu pixul în caiet dacă nu te ții de ce scrii acolo vad ca daca raspund ,raspunzi si tu ,ceea ce nu este rau ,dar suntem acizi amandoi in exprimare ceea ce nu este ok din punctul meu de vedere ,mai bine ne oprim aici. tin cont de parerile voastre ,invat , am nevoie de putina rabdare! de ceea ce scriu ma tin ,daca nu se poate intelege ca eu in acea zi m-am simtit rau nu pot face mai mult de atat! 1 Link spre comentariu
Maria03 Reputație: 554 Postat August 29, 2023 Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat August 29, 2023 22 minutes ago, boris32 said: Când se spune "voi actualiza preturile" eu știu la ce sa ma astept🤣 De scăzut la preț nu are cum sa scadă. O sa crească considerabil și din păcate nu este singura fata care "actualizeaza" preturile la Brasov. Atât s-a putut🤣🤣 sunt convinsa ca stii ,stii si ca am mai adaugat servicii ,stii si ca am marit timpul la ora/finalizare . Igiena intacta, servicii decente as spune eu cu toate ca nu fac lucruri basic, mereu va astept in tinute sexy pe tocuri ,in locatie este mereu impecabil de curat ,iar noua in domeniu nu sunt ,cum am si precizat de altfel in prima postare. cred ca marirea se justifica ! Link spre comentariu
boris32 Reputație: 33 Postat August 29, 2023 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Partajează Postat August 29, 2023 Acum 8 minute, Maria03 a spus: sunt convinsa ca stii ,stii si ca am mai adaugat servicii ,stii si ca am marit timpul la ora/finalizare . Igiena intacta, servicii decente as spune eu cu toate ca nu fac lucruri basic, mereu va astept in tinute sexy pe tocuri ,in locatie este mereu impecabil de curat ,iar noua in domeniu nu sunt ,cum am si precizat de altfel in prima postare. cred ca marirea se justifica ! Scumpo nu te supăra pe mine. Mărirea se justifica și în cazul în care mai pui un serviciu nu îl scoți și mărești prețul. Despre asta era vorba. Tu poți sa pui ce preț vrei tu ca eu nu am nici o problema. Oricum nu am reușit sa ne sincronizam. Ti-am scris dar a rămas în aer. 1 Link spre comentariu
Maria03 Reputație: 554 Postat August 29, 2023 Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat August 29, 2023 2 minutes ago, boris32 said: Scumpo nu te supăra pe mine. Mărirea se justifica și în cazul în care mai pui un serviciu nu îl scoți și mărești prețul. Despre asta era vorba. Tu poți sa pui ce preț vrei tu ca eu nu am nici o problema. Oricum nu am reușit sa ne sincronizam. Ti-am scris dar a rămas în aer. finalizare faciala evit sa mai fac pentru ca avand in vedere ca am rugat domnii ce-au cerut asta sa aiba grija la ochi , picaturile nu ma ajuta si nici ochelari nu port ,iar eu dupa stau cu ochii rosii usturandu-ma. tin la corpul meu ,macar minimul minimului Link spre comentariu
Maria03 Reputație: 554 Postat August 29, 2023 Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat August 29, 2023 Buna ,scumpi domni Am venit cu un mic update la servicii/preturi ,iar daca mai aveti sugestii le astept cu drag ,sunt limitless 😅😈🙈 ❗❗200-30/40 min varianta soft(oral deep protejat/neprotejat 🎀normal protejat🎀FK🎀GFE🎀masaj🎀diferite pozitii🎀69🎀dus impreuna🎀 ❗❗250-30/40 min varianta hard (oral deep protejat/neprotejat 🎀facefuck🎀normal protejat🎀FK🎀GFE🎀masaj🎀diferite pozitii🎀69🎀dus impreuna🎀sex hard 🎀palme peste fata/fund/sani 🎀scuipat(everywhere excepting gurița)🎀 tras de par 🎀anni activ /pasiv(daca igiena corespunde) ❗❗300-60/70 min varianta soft(oral deep protejat/neprotejat 🎀normal protejat🎀FK🎀GFE🎀masaj🎀diferite pozitii🎀69🎀dus impreuna🎀 ❗❗400-60/70 min varianta hard (oral deep protejat/neprotejat 🎀facefuck🎀normal protejat🎀FK🎀GFE🎀masaj🎀diferite pozitii🎀69🎀dus impreuna🎀sex hard 🎀palme peste fata/fund/sani 🎀scuipat(everywhere excepting gurița)🎀 tras de par 🎀anni activ /pasiv(daca igiena corespunde)🎀 ❗❗❗❗ Servicii extra : 🎀 Anal-50 lei(in functie de marime,decidem in locatie si rog sa fiu anuntata inainte) 🎀CIM cu swallow -50 lei ❗❗❗❗ CONFIRMARILE SE FAC CU 1H INAINTE MINIM DE AMBELE PARTI,IN CAZ CONTRAR PROGRAMAREA DEVINA NULA 3 Link spre comentariu
Super Premium extraterestru78 Reputație: 108849 Postat August 29, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Super Premium Partajează Postat August 29, 2023 Acum 19 minute, Maria03 a spus: Buna ,scumpi domni Am venit cu un mic update la servicii/preturi ,iar daca mai aveti sugestii le astept cu drag ,sunt limitless 😅😈🙈 ❗❗200-30/40 min varianta soft(oral deep protejat/neprotejat 🎀normal protejat🎀FK🎀GFE🎀masaj🎀diferite pozitii🎀69🎀dus impreuna🎀 ❗❗250-30/40 min varianta hard (oral deep protejat/neprotejat 🎀facefuck🎀normal protejat🎀FK🎀GFE🎀masaj🎀diferite pozitii🎀69🎀dus impreuna🎀sex hard 🎀palme peste fata/fund/sani 🎀scuipat(everywhere excepting gurița)🎀 tras de par 🎀anni activ /pasiv(daca igiena corespunde) ❗❗300-60/70 min varianta soft(oral deep protejat/neprotejat 🎀normal protejat🎀FK🎀GFE🎀masaj🎀diferite pozitii🎀69🎀dus impreuna🎀 ❗❗400-60/70 min varianta hard (oral deep protejat/neprotejat 🎀facefuck🎀normal protejat🎀FK🎀GFE🎀masaj🎀diferite pozitii🎀69🎀dus impreuna🎀sex hard 🎀palme peste fata/fund/sani 🎀scuipat(everywhere excepting gurița)🎀 tras de par 🎀anni activ /pasiv(daca igiena corespunde)🎀 ❗❗❗❗ Servicii extra : 🎀 Anal-50 lei(in functie de marime,decidem in locatie si rog sa fiu anuntata inainte) 🎀CIM cu swallow -50 lei ❗❗❗❗ CONFIRMARILE SE FAC CU 1H INAINTE MINIM DE AMBELE PARTI,IN CAZ CONTRAR PROGRAMAREA DEVINA NULA Oferta e buna, nu zic nu... Dar no M-aș mai risca încă odată poate iese din a doua, poate nu😂😂 1 Link spre comentariu
Maria03 Reputație: 554 Postat August 29, 2023 Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat August 29, 2023 2 minutes ago, extraterestru78 said: Oferta e buna, nu zic nu... Dar no M-aș mai risca încă odată poate iese din a doua, poate nu😂😂 eu sunt de parerea ca a 3-a oara este cu noroc ,dar sunt sigura ca daca ajungi sa ma cunosti o sa mearga bine si din a 2-a incercare😅 hai ca totusi nu pari atat de rau pe cat credeam ca esti ,incet incet se leaga ceva🙈😋 Link spre comentariu
costy03 Reputație: -40 Postat August 29, 2023 Oras:la munte Oras:la munte Partajează Postat August 29, 2023 Acum 51 minute, Maria03 a spus: Buna ,scumpi domni Am venit cu un mic update la servicii/preturi ,iar daca mai aveti sugestii le astept cu drag ,sunt limitless 😅😈🙈 ❗❗200-30/40 min varianta soft(oral deep protejat/neprotejat 🎀normal protejat🎀FK🎀GFE🎀masaj🎀diferite pozitii🎀69🎀dus impreuna🎀 ❗❗250-30/40 min varianta hard (oral deep protejat/neprotejat 🎀facefuck🎀normal protejat🎀FK🎀GFE🎀masaj🎀diferite pozitii🎀69🎀dus impreuna🎀sex hard 🎀palme peste fata/fund/sani 🎀scuipat(everywhere excepting gurița)🎀 tras de par 🎀anni activ /pasiv(daca igiena corespunde) ❗❗300-60/70 min varianta soft(oral deep protejat/neprotejat 🎀normal protejat🎀FK🎀GFE🎀masaj🎀diferite pozitii🎀69🎀dus impreuna🎀 ❗❗400-60/70 min varianta hard (oral deep protejat/neprotejat 🎀facefuck🎀normal protejat🎀FK🎀GFE🎀masaj🎀diferite pozitii🎀69🎀dus impreuna🎀sex hard 🎀palme peste fata/fund/sani 🎀scuipat(everywhere excepting gurița)🎀 tras de par 🎀anni activ /pasiv(daca igiena corespunde)🎀 ❗❗❗❗ Servicii extra : 🎀 Anal-50 lei(in functie de marime,decidem in locatie si rog sa fiu anuntata inainte) 🎀CIM cu swallow -50 lei ❗❗❗❗ CONFIRMARILE SE FAC CU 1H INAINTE MINIM DE AMBELE PARTI,IN CAZ CONTRAR PROGRAMAREA DEVINA NULA Felicitări Maria!! Te-a stricat si pe tine tupeista aia de Andreea, colega ta. Ce copil cuminte si ascultator erai cand ai venit singura la inceput, cum a venit diva asta infecta cum ai mărit prețul si ti-ai luat arfe si tu, probleme cu programarile, comunicarea lasa de dorit la telefon si schimbari in rau mai sunt in ultimul timp, dar nu sunt aici sa judec. Pacat de tine ca te manipulează infecția aia de om 1 Link spre comentariu
Maria03 Reputație: 554 Postat August 29, 2023 Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat August 29, 2023 20 minutes ago, costy03 said: Felicitări Maria!! Te-a stricat si pe tine tupeista aia de Andreea, colega ta. Ce copil cuminte si ascultator erai cand ai venit singura la inceput, cum a venit diva asta infecta cum ai mărit prețul si ti-ai luat arfe si tu, probleme cu programarile, comunicarea lasa de dorit la telefon si schimbari in rau mai sunt in ultimul timp, dar nu sunt aici sa judec. Pacat de tine ca te manipulează infecția aia de om multumesc pentru laude ,ce pot spune... cum am explicat si mai sus ,nu sunt noua in domeniu ,va rog cititi review urile ,nu o sug 2 minute ,te mai f¥t inca 5 ,iar dupa te dau afara. Eu merg pe principiul calitate ,nu cantitate, daca consideri ca marirea este nejustificata este fix parerea ta ,iar eu nu ma pot opune ,cu totii avem dreptul la o parere pe care ti-o respect ,cat despre domnisoara mai sus mentionata ,imi este strict colega pt show lesbi sau pt domnii ce isi doresc doua domnisoare dornice de a le oferi placere ,jignirile nu isi au locul si crede-ma ca am suficienta materie cenusie pe care o folosesc ,nu am nevoie de "ajutatori" Link spre comentariu
Maria03 Reputație: 554 Postat August 29, 2023 Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat August 29, 2023 2 hours ago, costy03 said: Felicitări Maria!! Te-a stricat si pe tine tupeista aia de Andreea, colega ta. Ce copil cuminte si ascultator erai cand ai venit singura la inceput, cum a venit diva asta infecta cum ai mărit prețul si ti-ai luat arfe si tu, probleme cu programarile, comunicarea lasa de dorit la telefon si schimbari in rau mai sunt in ultimul timp, dar nu sunt aici sa judec. Pacat de tine ca te manipulează infecția aia de om stii vorba aia? daca ai bani mergi la mare ,daca nu ai te uiti la poze.recomand site urile pentru adults.abonamentul e mai mic,comentariile mai putine.daca ai bani de logan nu visa la Mercedes . sa iti raspund la "stricatul" de care vorbeai,te invit la Dedeman unde sigur se gaseste ceva de bugetul tau,grija mare scumpule sa iei 2 prezervative sa fii sigur ca nu iti apar negi in zona intima @cleopatra01 elimini te rog comentariul asta pe gratis de pe topicul meu? el vrea Mercedes la pret de Logan te pup costica ,spor la masturbare Link spre comentariu
Maria03 Reputație: 554 Postat August 29, 2023 Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0755998444 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat August 29, 2023 A nu se intelege gresit ,dar cred ca aveti suficiente motive pentru a intelege marirea tarifelor, mai ales ,repetand iar ca nu sunt noua in domeniu ,intr-adevar stau putin cam prost cu organizarea ,dar in occident sau cel putin unde am muncit eu nu umblam cu agenda si pixul dupa mine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum