Sari la conținut

Recomandari incepator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 30 minute, Forneti a spus:

Asta nu 🤣. Poate dupa mai mult timp sa se mai raceasca apele.

Atat timp cat nu le faci recenzie nu are nicio valoare ca scrii aici ca ai fost nu stiu unde, si oricum nu esti credibil. Scrie recenzie fetei daca ai fost.

Acum 2 ore, Forneti a spus:

In schimb, as vrea sa incerc masaj erotic. Pe cine imi recomandati? Citisem ceva de randunica si colegele ei. Mie sa nu fie prea batrana, stiti ce varsta au?

Multumesc.

Randunica e o femeie de peste 30 de ani, la fel si colega Lia. Tu zici ca ai 20 si vrei una apropiata de tine ca si varsta. Si oricum Randunica e axata pe epilare, laba si cunni, iar colega Lia pe dominare. Daca asta cauti atunci du-te.

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat
Acum 56 minute, Forneti a spus:

Da, e prea mecanic. Pur si simplu nu am putut sa prestez. Credeam ca o sa fie foarte diferit

Așa îi la început.. Ție ți-ar trebui una frumoasă ( după standardele tale ) cu GFE ridicat.. și ideal să iei mai mult de o oră pt socializare striptease foreplay. Doar că majoritatea îs pe bandă rulantă, dar dacă cauți găsești...

• Membru Premium
Postat
12 hours ago, Albdom82 said:

Randunica e o femeie de peste 30 de ani,

Randunica mai e activa? Intreb pentru un prieten... 🤭

• Haha 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 29 minute, altmarz a spus:

Randunica mai e activa? Intreb pentru un prieten... 🤭

Din cate stiu eu, si ce am mai citit pe topicele fetelor de la locatia respectiva, da. Eu am fost la ea doar de 2 ori in vara trecuta, de atunci n-am mai vorbit si nu stiu sa-ti zic mai mult.

Postat
On 7/31/2023 at 6:59 PM, Forneti said:

Am baxat.

Experienta mid, nu e pentru mine.

Fata a fost super ok.

Planuiam sa merg la vreo 4 in total sa incerc mai multe. Nu cred ca ma mai duc.

In schimb, as vrea sa incerc masaj erotic. Pe cine imi recomandati? Citisem ceva de randunica si colegele ei. Mie sa nu fie prea batrana, stiti ce varsta au?

Multumesc.

Ai facut recenzie? Daca da unde si daca nu de ce? Cred ca suntem destui curiosi de ce nu e pentru tine si cu ceva detalii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...