Sari la conținut

DE CE NU A FOST SUSPENDAT CHRIS73?

Postări Recomandate

• Telefon: amada.dulcica
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: amada.dulcica

Pe Euflo nici eu nu-l inghit de multe ori, e prea curva...

Nu mai atacati omul.

Chris73,

Incearca macar sa nu te mai agiti, te scot din sarite intentionat, stii doar.

Noapte buna!

:hug1

Link spre comentariu

Chris,suntem pe acest forum dintr-un motiv. NIMENI nu vrea sa stie cu cine umblam si daca avem pe cineva in viata privata. Discretia e ingredientul de baza. Viata privata trebuie sa ramana la acest stadiu: privata.

Sarlota e mandra de relatia mea cu mine si a vrut sa stie toata lumea. Dupa ce ii spusese in februarie anul trecut lui Gogu ca sunt iubitul ei si se va marita cu mine si apoi si altot clienti urma sa se afle oricum. Magic blue deja batea apropouri pe chat.

Link spre comentariu
  • Oras:Egipt

Sarlota e mandra de relatia mea cu mine si a vrut sa stie toata lumea. Dupa ce ii spusese in februarie anul trecut lui Gogu ca sunt iubitul ei si se va marita cu mine si apoi si altot clienti urma sa se afle oricum. Magic blue deja batea apropouri pe chat.

In ce lume traiesti?

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Troia

Asa,si?

Link spre comentariu
  • Oras:caelum et infernus

Amanda and Chris sitting in a tree!!!

K....I....S....S.....I....N....G.....

Sa vorbesc pe limba voastra....^_^

Nu va mai certati ma Copii....ca nu merita!

Link spre comentariu

Te-ai saturat dar atarni zi de zi pe forumul asta =))

Pentru ca exista aici si oameni simpatici si chiar si tu trolleus scoti niste chestii uneori care ma distreaza. La fel si "patriarhul" curvar Avraam. Pacat ca musteste atata rautate si frustrare in voi ca se intoarce ca un bumerang impotriva voastra. Macar tu Avraam ar trebui sa stii ca pari mai citit in domeniul asta.

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta

Daca acest forum nu ar exista in "mediul virtual" (in spatele unui ecran de monitor) ci in "mediul real" (birou, strada, metrou, tren, sala de cinema, etc.) oare cati dintre noi ar mai folosi cu aceeasi nonsalanta invectivele aduse in discutie? E doar o intrebare!

• Like 2
Link spre comentariu

Pe Euflo nici eu nu-l inghit de multe ori, e prea curva..

Cat are tariful? Numar de telefon? Locatie? Poze?

Miroase a recenzie falsa!!!!

Something smells fishy!

• Like 1
Link spre comentariu

Chris,suntem pe acest forum dintr-un motiv. NIMENI nu vrea sa stie cu cine umblam si daca avem pe cineva in viata privata. Discretia e ingredientul de baza. Viata privata trebuie sa ramana la acest stadiu: privata.

Daca nu te refuzam anul trecut cand ai venit in Bucuresti si vroiai sa vin la tine sau "macar la o cafea" mai aveai acum ceva de comentat? Eu cred ca nu! Asta e, te-am dezamagit, nu poti sa ai orice barbat vrei tu... Prefer sa refuz o femeie decat sa insel doua femei pe care le iubesc.

• Like 1
Link spre comentariu

Daca acest forum nu ar exista in "mediul virtual" (in spatele unui ecran de monitor) ci in "mediul real" (birou, strada, metrou, tren, sala de cinema, etc.) oare cati dintre noi ar mai folosi cu aceeasi nonsalanta invectivele aduse in discutie? E doar o intrebare!

Sunt curios si eu cati dintre astia m-ar face prost si fraier asa in fatza la o intalnire ca cea de joi.

• Like 1
Link spre comentariu

Pentru ca exista aici si oameni simpatici si chiar si tu trolleus scoti niste chestii uneori care ma distreaza. La fel si "patriarhul" curvar Avraam. Pacat ca musteste atata rautate si frustrare in voi ca se intoarce ca un bumerang impotriva voastra. Macar tu Avraam ar trebui sa stii ca pari mai citit in domeniul asta.

Rautate?

Frustrare?

Chris,incearca sa nu ne treci pe numele tau,te rog frumos!Prin comportamentul de aseara ne-ai dovedit ca te regasesti directamente in cele doua semne de intrebare :(

Noapte buna!

Link spre comentariu

JE

Sunt curios si eu cati dintre astia m-ar face prost si fraier asa in fatza la o intalnire ca cea de joi.

EU, dupa care Municipal scrie pe duba care te transporta pana acolo daca ai texte cu mine. :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu

Corect! Dar sunt si eu curios, daca cel putin unul dintre participantii la o intalnire de joi ar folosi apelativele de mai sus (in loc public)...tu i-ai raspunde asa cum ai raspuns aseara..dar exact cu aceleasi cuvinte? Sunt foarte curios!

Link spre comentariu

Daca nu te refuzam anul trecut cand ai venit in Bucuresti si vroiai sa vin la tine sau "macar la o cafea" mai aveai acum ceva de comentat? Eu cred ca nu! Asta e, te-am dezamagit, nu poti sa ai orice barbat vrei tu... Prefer sa refuz o femeie decat sa insel doua femei pe care le iubesc.

ba esti nebun?

Link spre comentariu
  • Oras:Dincolo de nori
  • Oras:Dincolo de nori

Oare la o întâlnire cu ei ţi-ai permite să ai aceleaşi reacţii ca aici? Nu de alta, dar ţi-o cam cauţi. Şi nu cu lumânarea, ci cu instalaţia de nocturnă. Cine te-a pus să vii să povesteşti tuturor că te "iubeşti" cu Şarlota? E numai normal să fii luat la mişto când trâmbiţezi "iubirea" voastră, iar colegii tăi de forum îi umplu gura, vaginul şi anusul.

• Like 2
Link spre comentariu

Corect! Dar sunt si eu curios, daca cel putin unul dintre participantii la o intalnire de joi ar folosi apelativele de mai sus (in loc public)...tu i-ai raspunde asa cum ai raspuns aseara..dar exact cu aceleasi cuvinte? Sunt foarte curios!

Nu cred ca vrei sa ma vezi cand ma enerveaza cineva!

Link spre comentariu
  • Oras:In a Bubble
  • Oras:In a Bubble

Wowowowwww! Cu mine ce ai? Ti-am vorbit vreodata urat? Te-am jignit cu ceva? M-as mira sincer. Intotdeauna te-am admirat ca un om cu coloana vertebrala.

Si nu,nu m-ai dezamagit. Ca ai refuzat o cafea care in zona de unde vin inseamna DOAR cafea? Stai linistit,ca am cu cine bea. Vroiam sa fiu o doamna si eram curioasa sa stiu ce fel de om esti si in realitate. Not anymore!

• Like 4
Link spre comentariu

Oare la o întâlnire cu ei ţi-ai permite să ai aceleaşi reacţii ca aici? Nu de alta, dar ţi-o cam cauţi. Şi nu cu lumânarea, ci cu instalaţia de nocturnă. Cine te-a pus să vii să povesteşti tuturor că te "iubeşti" cu Şarlota? E numai normal să fii luat la mişto când trâmbiţezi "iubirea" voastră, iar colegii tăi de forum îi umplu gura, vaginul şi anusul.

Bine dom'le nu va mai innebunesc cu chestia asta! Si as vrea cu nimic sa nu va mai bag in seama dar in seara asta au tabarat iar pe mine. Nu vroiam sa mai postez chiar nimic.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...