Sari la conținut

DE CE NU A FOST SUSPENDAT CHRIS73?

Postări Recomandate

• Oras:caelum et infernus
Postat

Sunt misogin sau denigrant daca "tind" sa fiu de acord cu afirmatia? :-/

• Oras:Bucuresti
Postat

Cu voia dumneavostra voi indrazni sa-mi dau si eu cu parerea.

Chris s-a maritat cu prima femeie care i-a bagat limba-n gura. E doar o supozitie...

Chris s-a indragostit de prima curva pe care a vizitat-o. Avand in vedere fetishul lui pronuntat pt piele, inclinatiile catre facesitting samd putem spune ca are inclinatii puternice de sub.

Abuzurile nevestei le-a suportat tocmai pt ca-i gadilau latura submisiva iar atunci cand a gasit pe cineva sa-i indeplineasca fanteziile sexuale a fost complet luat de val.

Daca-l vreti pe chris, calcati-l in picioare (propriu/figurat). Daca mai slabeste Amada macar un 100 kile' poate te ajuta ea...

Chris nu mai pune pizda pe un pedestal, in special cand platesti (intr-un fel sau altul) pt ea.

Stii ca-mi esti simpatic dar de fiecare data cand esti in lumina reflectoarelor, pe care tu insuti le indrepti spre tine, te panichezi si-ti aduci aminte de (again, presupun) abuzuri trecute din partea "golanilor" si (merg mai departe si nu cred sa ma insel) "rejection" din partea femeilor.

Fute palmat ca-i mai bine. Nu e nimic nobil in a fute o curva si nu ar trebui sa-ti gadile ego-ul.

Shaworma/alt_nume/etc.

Amice, esti pe langa rau de tot, aproape toate afirmatiile pe care le-ai facut in "stralucita" ta analiza sunt complet gresite, in unele cazuri chiar la polul opus fata de realitate (de exemplu supozitia cu nevasta care a fost "prima care mi-a bagat limba in gura", situatia era exact pe dos si am luat-o din cu totul alt motiv pe care daca nu m-am insel l-am mai pomenit candva pe forum dar nu ai fost pe faza sau nu erai incris, in fine, nu mai conteaza). Nu am de gand sa mai dau nici un fel de explicatie si nici sa mai explic comportamentul si afirmatiile mele, vreau doar sa intelegeti cateva lucruri (fara sa detaliez, cine e destept va pricepe printre randuri):

1) Psihologia e buna doar pentru a intelege oamenii banali;

2) Voi faceti greseala grava sa confundati nebunia si/sau nonconformismul cu prostia.

3) Tot ce spun eu poate fi fals sau adevarat, unele lucruri pot fi adevarate, altele false, nu sunt la un proces unde sa fiu obligat sa spun adevarul. Asa cum voi aveti voie sa scrieti aberatii si eu am dreptul asta dar voi le luati de bune pe cand ce scrieti voi trebuie luat ca gluma. Exista si alte modalitati de a-ti bate joc de niste forumisti decat cele in stilul vostru, eu sunt mai original si imi place la nebunie sa fac afirmatii socante!

Daca vad ca cineva apara niste valori (familie, religie, ideologie) dar m-a enervat i le terfelesc prin noroi ca sa il vexez.

Postat

Asa cum voi va distrati aici jignind oamenii si eu am voie sa postez orice aberatie ma face sa ma simt bine! Nu sunt pe canapeaua voastra de psihanaliza!

• Like 1
  • Oras:D I N C O L O
Postat

Ti se potriveste ca o manusa rolul de lache,ghertoi, cel mai prost din curtea scolii....

la fel ai fost si cand erai mic?

Postat

Eram premiantul clasei mereu idiotule!

Oricum faptul ca iti place vadim spune totul despre tine! Sau si tu vrei doar sa sochezi?

• Oras:Troia
Postat

Oricum faptul ca iti place vadim spune totul despre tine! Sau si tu vrei doar sa sochezi?

Premiant la ce erai?

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

(...) Exista si alte modalitati de a-ti bate joc de niste forumisti decat cele in stilul vostru, eu sunt mai original si imi place la nebunie sa fac afirmatii socante!

Daca vad ca cineva apara niste valori (familie, religie, ideologie) dar m-a enervat i le terfelesc prin noroi ca sa il vexez.

Reverse trolling? :)

• Like 1
  • Oras:graveyard
Postat

Premiant la ce erai?

pai in clasele primare si cel mai prost lua un premiu  ... deh nu se putea ca sa iti bati joc de bietul copil ... 

daca ar fi acuma inca copil probabil nu ar trece nici testul de inteligenta pentru clasa 0 ..asa ca ar ramane repetent vreo cativa ani in grupa mare la gardinita ...

• Oras:a place between here and there
Postat

Reverse trolling? :)

Pe dracu,fum fara foc nu iese niciodata,nu trebuie sa fii psiholog. sa vezi comportamentul deviant al unora;si Chris nu e cel mai grav exemplu de pe aici :)

Postat

poate premuiantul clasei

• Oras:Dincolo de nori
Postat

Eram premiantul clasei mereu!

Nu inteligența îți lipsește, ci înțelepciunea.

• Like 1
  • Oras:near Elm Street
  • Oras:near Elm Street
Postat

Prea multa curiozitate! In realitate sunt exact cum sunt si aici, exact cum ma stiai de pe forum si de pe mess. Eu nu sunt un prefacut, ca altii, spun ce am de spus. Cu prietenii sunt foarte dragut, cu dusmanii - nu vreau nici sa-i vad in fatza. Insa cand m-am apucat sa postez pe acest forum m-am hotarat sa nu cunosc in realitate pe nimeni de aici pentru ca asa mi se pare normal, exact cum ai zis tu din motive de discretie.

Inseamna ca nici pe Sarlota nu o cunosti?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

Pe ea am cunoscut-o de pe simpatie, inainte sa aiba topic aici pe forum.

Postat

Chris,iar dai din casa?,nu stii ca tacerea e de aur :)

Postat

ai fost o adevarata revelatie pentru ea daca dupa ce te-a cunoscut s-a apucat sa bage mai multe belite in ea

Postat

ai fost o adevarata revelatie pentru ea daca dupa ce te-a cunoscut s-a apucat sa bage mai multe belite in ea

a fost atata de satisfacuta ... incat a vrut  sa vada cum e si cu altii ... apoi pretentiile au crescut asa ca incearca in continuare sa vada cum e cu toti 

• Like 2
  • Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

Chris nu am incercat sa te supar...nici macar sa trollez...am zis ca poate te mai slabesc ceilalti un pic.

Pot totusi sa te intreb ceva? Dar sa nu te superi da?

De cate ori i-ai platit chiria/telefonul/curentul/benzina? Ma rog...imprumutat...

Ma gandesc sa-mi fac si eu o amanta dintre curve si as vrea sa stiu costurile asociate.

Bafta!

• Like 1
Postat

Chris73 nu a fost suspendat pentru că este una dintre găinile care fac ouă de aur pentru Pisicuts.

• Like 1
Postat

Chris73 nu a fost suspendat pentru că este una dintre găinile care fac ouă de aur pentru Pisicuts.

post-109971-0-92046000-1395055107_thumb.jpg

Postat

Cat e da' cute!!! MOR...

AOLEU!!

ME GUSTA!!

Postat

nu stiam ca pisicului ii plac ouale. are aici pe forum destule, poa' sa-si aleaga....

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

nu stiam ca pisicului ii plac ouale. are aici pe forum destule, poa' sa-si aleaga....

Nu trebuie să-i placă. Le vinde.

Sau poa' sa le pastreze. Le mai gâdilă din cand in cand sau ...merg cu salam!

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...