Sari la conținut

DE CE NU A FOST SUSPENDAT CHRIS73?

Postări Recomandate

• Oras:a place between here and there
  • Oras:a place between here and there
Postat

Sunt foarte fericit pana intru pe cacatul asta de forum! HAi pisicuts baneaza-ma in pula mea sa nu mai intru aici!

Nu poti fi barbat sa renunti din proprie initiatva?

• Like 1
  • Oras:D I N C O L O
Postat

Lasati-l ma in pace ca acu' face pe ironicu' :)))

Cristinele, tu trebuie sa-ti dai palme singur in oglinda. Nu te mai faci bine ba baiatule nici cu pastile tailandeze, esti o cauza pierduta.

Tot o sarlota  a fost(este) si nevasta-ta ?  :)))

• Oras:Bucuresti
Postat

Sunteti prea prosti si limitati ca sa intelegeti ce-i in mintea mea ultracomplexa si geniala! Va tot chinuiti sa intelegeti dar nu veti reusi!!

• Oras:Troia
Postat

Vezi-ti de treaba ta! Ce va amestecati in viata mea?! Eu sunt fericit asa cum e! Voi nu intelegeti bai idiotilor ca eu o vreau pe "prostituata"?? Mie nu-mi plac decat prostituatele! Ce dracu nu pricepeti? Trebuie sa va fac desene?

Da' de ce ne faci ma idioti,manca-ne-ai pulili care au tot trecut prin Sarlota,ai?

Chiar sunt curios acum,pe cine baneaza Pisicuts,pe mine ca am jignit un singur muist sau pe tine ca ai jignit tot forumul?!?

• Like 1
Postat

Lasati-l ma in pace ca acu' face pe ironicu' :)))

Cristinele, tu trebuie sa-ti dai palme singur in oglinda. Nu te mai faci bine ba baiatule nici cu pastile tailandeze, esti o cauza pierduta.

Tot o sarlota a fost(este) si nevasta-ta ? :)))

Ai luat-o razna ca vadim?! E si unguroaica si unelteste sa ne ia Ardealui! :lol: :lol: :lol:
Postat

Da' de ce ne faci ma idioti,manca-ne-ai pulili care au tot trecut prin Sarlota,ai?

Chiar sunt curios acum,pe cine baneaza Pisicuts,pe mine ca am jignit un singur muist sau pe tine ca ai jignit tot forumul?!?

Idioti sunteti doar astia cativa trolliiiii bai nu restul!

Ce vroiai bai sa te laud ca imi vorbesti frumos dupa ce ma faci prost!

Postat

Sunteti prea prosti si limitati ca sa intelegeti ce-i in mintea mea ultracomplexa si geniala! Va tot chinuiti sa intelegeti dar nu veti reusi!!

Zaristule,mintea ta nu as dori sa o aibe nici macar dusmanii dusmanilor dusmanilor mei :(

Postat

Ai luat-o razna ca vadim?! E si unguroaica si unelteste sa ne ia Ardealui! :lol: :lol: :lol:

Fa-mi si mie cunostinta cu ea

Postat

Zaristule,mintea ta nu as dori sa o aibe nici macar dusmanii dusmanilor dusmanilor mei :(

Ai zis ceva inteligent! Normal ca nu ti-ai dori! Ca nu stie oricine sa foloseasca un creier asa complex :lol: poti produce dezastre :lol: :lol: :lol:

Postat

Ai zis ceva inteligent! Normal ca nu ti-ai dori! Ca nu stie oricine sa foloseasca un creier asa complex :lol: poti produce dezastre :lol: :lol: :lol:

Tu insuti esti un dezastru =))

Ai curaj? fa un poll....

Postat

Hai ma onanistule raspunde n-o mai da in diverse. Imi faci cunostinta cu nevasta-ta(daca chiar ai asa ceva), da sau nu?

O poti anunta dinainte ca am 4 bile (2 conice)

P.S Sa-i moara ma-sa aluia care zice ceva de parnaie :)))

• Oras:caelum et infernus
Postat

Esti medic!

Cum sa spui "hai sictir"???

Nu ti-e putin rusine de tine zicand asta?

Trage si o flegma sa pui capac!

Pff..

Postat

Hai sictir!

Bai muistule,te-a ofensat comm-ul lui Vadim?

Intra in analele forumului si citeste-ti in pula mea propriile-ti comentarii unde singur iti denigrai sotia :(

Bah,tu chiar n-ai limite la prostie???????

• Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

Hai ma onanistule raspunde n-o mai da in diverse. Imi faci cunostinta cu nevasta-ta(daca chiar ai asa ceva), da sau nu?

O poti anunta dinainte ca am 4 bile (2 conice)

P.S Sa-i moara ma-sa aluia care zice ceva de parnaie :)))

eu am 4 bile si un zar!

Postat

Bai muistule,te-a ofensat comm-ul lui Vadim?

Intra in analele forumului si citeste-ti in pula mea propriile-ti comentarii unde singur iti denigrai sotia :(

Bah,tu chiar n-ai limite la prostie???????

Prostie e sa te duci la curve si sa ai constiinta impacata ca iti iubesti sotia! Eu m-am eliberat de ipocrizie!
Postat

Esti medic!

Cum sa spui "hai sictir"???

Nu ti-e putin rusine de tine zicand asta?

Trage si o flegma sa pui capac!

Pff..

Nu mai sunt medic! M- am retras! :lol:
Postat

Cum adik te-ai retras?

Si acum ce esti cu limbajul asta?

"Rrom" infect si jegos?

Nu ca as avea ceva cu **spam editat**itatea de culoare! Nu ma intelegeti gresit!

Postat

Prostie e sa te duci la curve si sa ai constiinta impacata ca iti iubesti sotia! Eu m-am eliberat de ipocrizie!

Si aici ai vrut sa jignesti doar troliiiiii,nu?

Idioten kamarad,fa un nani mic,trezeste-te,spala-te in pula mea pe fata si apoi incearca sa-ti recitesti postarile litera cu litera...in cazul in care ai mai mult de un neuron activ cu siguranta iti vei da seama ca esti prost,in caz ca NU,....mi-e groaza :(

• Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
Postat

Mama, mama....ce le mai place la romani shaorma cu de toate  :laugh2  :laugh2

http://stream1.gifsoup.com/view5/4266514/bar-fight-o.gif

• Like 2
  • Oras:craiova
  • Oras:craiova
Postat

Mama, mama....ce le mai place la romani shaorma cu de toate  :laugh2  :laugh2

http://stream1.gifsoup.com/view5/4266514/bar-fight-o.gif

cris e ala in alb sau ? =))

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Doar mie, paruielile lui Chris cu trollii imi amintesc de Roadrunner vs. Wile E. Coyote? :)

De fiecare data, ei imagineaza alte metode de-a-l provoca... singuri sau in haita, subtil sau direct, ce mai - cele mai diverse tactici...

De fiecare data, el musca momeala, ii împulăie cu sete, direct si pe romaneste...

De fiecare data, se gaseste cineva sa centralizeze intr-un post cate 20 de citate din Chris73, continand injuraturi cu titlu exemplificativ, frangandu-si mainile retoric "Doamne, uitati, da' cum de nu-l baneaza?"

...si, de fiecare data, pana la urma tot ei sunt banati si trebuie sa revina cu al 48-lea cont nou :)

(a nu se intelege ca ma deranjeaza in vreun fel chestiile astea; doar observ...)

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...