hangyouridols Reputație: 3 Postat Martie 14, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Postat Martie 14, 2014 Sunt foarte fericit pana intru pe cacatul asta de forum! HAi pisicuts baneaza-ma in pula mea sa nu mai intru aici!Nu poti fi barbat sa renunti din proprie initiatva? 1
Vadim Tudor Reputație: 27 Postat Martie 14, 2014 Oras:D I N C O L O Oras:D I N C O L O Postat Martie 14, 2014 Lasati-l ma in pace ca acu' face pe ironicu' ))Cristinele, tu trebuie sa-ti dai palme singur in oglinda. Nu te mai faci bine ba baiatule nici cu pastile tailandeze, esti o cauza pierduta.Tot o sarlota a fost(este) si nevasta-ta ? ))
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 14, 2014 Sunteti prea prosti si limitati ca sa intelegeti ce-i in mintea mea ultracomplexa si geniala! Va tot chinuiti sa intelegeti dar nu veti reusi!!
TROLLEUS Reputație: 38 Postat Martie 14, 2014 Oras:Troia Oras:Troia Postat Martie 14, 2014 Vezi-ti de treaba ta! Ce va amestecati in viata mea?! Eu sunt fericit asa cum e! Voi nu intelegeti bai idiotilor ca eu o vreau pe "prostituata"?? Mie nu-mi plac decat prostituatele! Ce dracu nu pricepeti? Trebuie sa va fac desene? Da' de ce ne faci ma idioti,manca-ne-ai pulili care au tot trecut prin Sarlota,ai?Chiar sunt curios acum,pe cine baneaza Pisicuts,pe mine ca am jignit un singur muist sau pe tine ca ai jignit tot forumul?!? 1
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 14, 2014 Lasati-l ma in pace ca acu' face pe ironicu' ))Cristinele, tu trebuie sa-ti dai palme singur in oglinda. Nu te mai faci bine ba baiatule nici cu pastile tailandeze, esti o cauza pierduta.Tot o sarlota a fost(este) si nevasta-ta ? ))Ai luat-o razna ca vadim?! E si unguroaica si unelteste sa ne ia Ardealui! :lol:
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 14, 2014 Da' de ce ne faci ma idioti,manca-ne-ai pulili care au tot trecut prin Sarlota,ai?Chiar sunt curios acum,pe cine baneaza Pisicuts,pe mine ca am jignit un singur muist sau pe tine ca ai jignit tot forumul?!?Idioti sunteti doar astia cativa trolliiiii bai nu restul!Ce vroiai bai sa te laud ca imi vorbesti frumos dupa ce ma faci prost!
TROLLEUS Reputație: 38 Postat Martie 14, 2014 Oras:Troia Oras:Troia Postat Martie 14, 2014 Sunteti prea prosti si limitati ca sa intelegeti ce-i in mintea mea ultracomplexa si geniala! Va tot chinuiti sa intelegeti dar nu veti reusi!!Zaristule,mintea ta nu as dori sa o aibe nici macar dusmanii dusmanilor dusmanilor mei
Vadim Tudor Reputație: 27 Postat Martie 14, 2014 Oras:D I N C O L O Oras:D I N C O L O Postat Martie 14, 2014 Ai luat-o razna ca vadim?! E si unguroaica si unelteste sa ne ia Ardealui! :lol: Fa-mi si mie cunostinta cu ea
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 14, 2014 Zaristule,mintea ta nu as dori sa o aibe nici macar dusmanii dusmanilor dusmanilor mei Ai zis ceva inteligent! Normal ca nu ti-ai dori! Ca nu stie oricine sa foloseasca un creier asa complex poti produce dezastre :lol:
TROLLEUS Reputație: 38 Postat Martie 14, 2014 Oras:Troia Oras:Troia Postat Martie 14, 2014 Ai zis ceva inteligent! Normal ca nu ti-ai dori! Ca nu stie oricine sa foloseasca un creier asa complex poti produce dezastre :lol: Tu insuti esti un dezastru Ai curaj? fa un poll....
Vadim Tudor Reputație: 27 Postat Martie 14, 2014 Oras:D I N C O L O Oras:D I N C O L O Postat Martie 14, 2014 Hai ma onanistule raspunde n-o mai da in diverse. Imi faci cunostinta cu nevasta-ta(daca chiar ai asa ceva), da sau nu?O poti anunta dinainte ca am 4 bile (2 conice) P.S Sa-i moara ma-sa aluia care zice ceva de parnaie ))
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 14, 2014 Hai sictir!
Angel Reputație: 244 Postat Martie 14, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Martie 14, 2014 Esti medic! Cum sa spui "hai sictir"??? Nu ti-e putin rusine de tine zicand asta? Trage si o flegma sa pui capac! Pff..
TROLLEUS Reputație: 38 Postat Martie 14, 2014 Oras:Troia Oras:Troia Postat Martie 14, 2014 Hai sictir!Bai muistule,te-a ofensat comm-ul lui Vadim?Intra in analele forumului si citeste-ti in pula mea propriile-ti comentarii unde singur iti denigrai sotia Bah,tu chiar n-ai limite la prostie???????
xoxo Reputație: 718 Postat Martie 14, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Martie 14, 2014 Hai ma onanistule raspunde n-o mai da in diverse. Imi faci cunostinta cu nevasta-ta(daca chiar ai asa ceva), da sau nu?O poti anunta dinainte ca am 4 bile (2 conice) P.S Sa-i moara ma-sa aluia care zice ceva de parnaie )) eu am 4 bile si un zar!
TROLLEUS Reputație: 38 Postat Martie 14, 2014 Oras:Troia Oras:Troia Postat Martie 14, 2014 eu am 4 bile si un zar!E masluit zarul? Mi-era dor de tine,du-te dreaq
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 14, 2014 Bai muistule,te-a ofensat comm-ul lui Vadim?Intra in analele forumului si citeste-ti in pula mea propriile-ti comentarii unde singur iti denigrai sotia Bah,tu chiar n-ai limite la prostie???????Prostie e sa te duci la curve si sa ai constiinta impacata ca iti iubesti sotia! Eu m-am eliberat de ipocrizie!
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 14, 2014 Esti medic! Cum sa spui "hai sictir"??? Nu ti-e putin rusine de tine zicand asta? Trage si o flegma sa pui capac! Pff..Nu mai sunt medic! M- am retras!
Vadim Tudor Reputație: 27 Postat Martie 14, 2014 Oras:D I N C O L O Oras:D I N C O L O Postat Martie 14, 2014 la cerere http://nimfomane.com/forum/topic/21722-credeti-ca-chris73-este-un-dezastru/
Angel Reputație: 244 Postat Martie 14, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Martie 14, 2014 Cum adik te-ai retras? Si acum ce esti cu limbajul asta? "Rrom" infect si jegos? Nu ca as avea ceva cu **spam editat**itatea de culoare! Nu ma intelegeti gresit!
TROLLEUS Reputație: 38 Postat Martie 14, 2014 Oras:Troia Oras:Troia Postat Martie 14, 2014 Prostie e sa te duci la curve si sa ai constiinta impacata ca iti iubesti sotia! Eu m-am eliberat de ipocrizie!Si aici ai vrut sa jignesti doar troliiiiii,nu?Idioten kamarad,fa un nani mic,trezeste-te,spala-te in pula mea pe fata si apoi incearca sa-ti recitesti postarile litera cu litera...in cazul in care ai mai mult de un neuron activ cu siguranta iti vei da seama ca esti prost,in caz ca NU,....mi-e groaza
-Marius- Reputație: 1430 Postat Martie 14, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Martie 14, 2014 Mama, mama....ce le mai place la romani shaorma cu de toate http://stream1.gifsoup.com/view5/4266514/bar-fight-o.gif 2
bigmanx Reputație: 81 Postat Martie 14, 2014 Oras:craiova Oras:craiova Postat Martie 14, 2014 Mama, mama....ce le mai place la romani shaorma cu de toate http://stream1.gifsoup.com/view5/4266514/bar-fight-o.gifcris e ala in alb sau ?
thecat Reputație: 10279 Postat Martie 14, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Martie 14, 2014 Doar mie, paruielile lui Chris cu trollii imi amintesc de Roadrunner vs. Wile E. Coyote? De fiecare data, ei imagineaza alte metode de-a-l provoca... singuri sau in haita, subtil sau direct, ce mai - cele mai diverse tactici...De fiecare data, el musca momeala, ii împulăie cu sete, direct si pe romaneste...De fiecare data, se gaseste cineva sa centralizeze intr-un post cate 20 de citate din Chris73, continand injuraturi cu titlu exemplificativ, frangandu-si mainile retoric "Doamne, uitati, da' cum de nu-l baneaza?" ...si, de fiecare data, pana la urma tot ei sunt banati si trebuie sa revina cu al 48-lea cont nou (a nu se intelege ca ma deranjeaza in vreun fel chestiile astea; doar observ...) 3
Vadim Tudor Reputație: 27 Postat Martie 14, 2014 Oras:D I N C O L O Oras:D I N C O L O Postat Martie 14, 2014 )))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum