Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Va salut domnilor !

Am văzut în această secțiune un topic deschis unde sunt discuții despre conturile banate pe nedrept / fara motiv / fara nici un fel de explicatie (cea ce mi se pare cat se poate de normal și de bun simt). Nu deschideam acest topic daca celălalt nu era închis.

Sunt fostul user hennesy și nici acum nu știu motivul pentru care am fost banat, cu toate că am întrebat (mesaj, email) dar toate fără răspuns.

Nu este deloc normal, firesc să se întâmple lucrurile astea.

Probabil corectitudinea despre care se vorbește pe forum este strict de suprafata....criteriile de banare (fără explicații), sunt știute doar de pisicuts.

• Like 2
  • Oras:Floreasca
  • Oras:Floreasca
Postat
Acum 4 minute, Oban16 a spus:

Va salut domnilor !

Am văzut în această secțiune un topic deschis unde sunt discuții despre conturile banate pe nedrept / fara motiv / fara nici un fel de explicatie (cea ce mi se pare cat se poate de normal și de bun simt). Nu deschideam acest topic daca celălalt nu era închis.

Sunt fostul user hennesy și nici acum nu știu motivul pentru care am fost banat, cu toate că am întrebat (mesaj, email) dar toate fără răspuns.

Probabil corectitudinea despre care se vorbește pe forum este strict de suprafata....criteriile de banare (fără explicații), sunt știute doar de pisicuts.

Poate nu-i place coniacul...

• Haha 1
Postat
Acum 8 minute, CIMCOF a spus:

Poate nu-i place coniacul...

Așa deodată, după 11 ani ?! 

Beau aceleași băuturi și după 20 ani...

• Like 1
  • Telefon: 🤡 🤡
  • Oras:Republica Ploiesti
  • Telefon: 🤡 🤡
  • Oras:Republica Ploiesti
Postat
Acum 2 ore, Oban16 a spus:

Va salut domnilor !

E o forma inedita de recunoștință față de astia care l-am ajutat sa "creasca" site-ul prin zeci de recenzii :)

• Like 2

Postat
Acum 38 minute, caineleDDB a spus:

E o forma inedita de recunoștință față de astia care l-am ajutat sa "creasca" site-ul prin zeci de recenzii :)

Mda...ciudata forma, mă depășește, e peste gândirea mea.

Era mult mai corect și civilizat sa ți se spună unde / daca ai greșit cu ceva, sau sa primești un avertisment....

Dar na...se taie și se spânzură după bunul plac ! 

Maxim de corectitudine și numai spun de regulament...se aplica după cum ne trezim !

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...