Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2023 Postat Iulie 28, 2023 Buna dragilor,ma numesc Miruna am 23 de ani.Maine voi ajunge pentru prima data in orașul vostru și abia aștept sa facem cunoștință 😊🤗🤗 pupici 💋😘 Sunt o fire prietenoasa calda și cu bun simt,iar aceleași lucruri le aștept și de la voi😊 , dacă îți place tipul meu de corp ,te aștept sa petrecem timp frumos și de calitate impreuna . Programările se fac pe whatssap Mai jos va las serviciile și lista de prețuri 💎sex oral protejat/neprotejat (in funcție de igiena) 💎 sex normal(protejat) 💎Anal(Protejat)-Extra 100lei-Nu intru cu mărimi mari 💎Fk-100 lei (in funcție de compatibilitate) 💎mici fantezii (anilingus pasiv, cunnilingus, 69, diferite poziții) 💎masaj de relaxare( La ora) 💎finalizare corporală 💎Finalizare faciala(100 lei) Cadoul meu🫶🏻 🎁150 = finalizarea (maxim 30 min) 🎁300 = ora(2 finalizări) Lucrez doar cu programări așa ca trebuie facute cu ceva Timp înainte și doresc confirmare cu 30 Min inainte. 😻 Deplasări (hotel) pentru minim o ora și tariful este 500 lei ‼️‼️ NU ACCEPT CU BILE , sau alte accesorii ‼️‼️
azamantes Reputație: 381 Postat Iulie 28, 2023 Oras:Hell Oras:Hell Postat Iulie 28, 2023 Bine ai venit pe la noi Miruna! Prin ce orașe ai mai lucrat ? Pe unde e locația ?
Membru Premium aibelito Reputație: 3591 Postat Iulie 28, 2023 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Postat Iulie 28, 2023 1 bucilescelmaifaincur
Greucea Reputație: 178 Postat Iulie 28, 2023 Oras:B Disponibila Oras:B Disponibila Postat Iulie 28, 2023 Acum 1 oră, Miruna07 a spus: Buna dragilor,ma numesc Miruna am 23 de ani.Maine voi ajunge pentru prima data in orașul vostru și abia aștept sa facem cunoștință 😊🤗🤗 pupici 💋😘 Sunt o fire prietenoasa calda și cu bun simt,iar aceleași lucruri le aștept și de la voi😊 , dacă îți place tipul meu de corp ,te aștept sa petrecem timp frumos și de calitate impreuna . Programările se fac pe whatssap Mai jos va las serviciile și lista de prețuri 💎sex oral protejat/neprotejat (in funcție de igiena) 💎 sex normal(protejat) 💎Anal(Protejat)-Extra 100lei-Nu intru cu mărimi mari 💎Fk-100 lei (in funcție de compatibilitate) 💎mici fantezii (anilingus pasiv, cunnilingus, 69, diferite poziții) 💎masaj de relaxare( La ora) 💎finalizare corporală 💎Finalizare faciala(100 lei) Cadoul meu🫶🏻 🎁150 = finalizarea (maxim 30 min) 🎁300 = ora(2 finalizări) Lucrez doar cu programări așa ca trebuie facute cu ceva Timp înainte și doresc confirmare cu 30 Min inainte. 😻 Deplasări (hotel) pentru minim o ora și tariful este 500 lei ‼️‼️ NU ACCEPT CU BILE , sau alte accesorii ‼️‼️ Bine ai venit! La ce ora începi programul și in ce zona ești?👅🫶🤣🤫👍😚
johnqwer Reputație: 625 Postat Iulie 29, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 29, 2023 Acum 12 ore, Miruna07 a spus: Buna dragilor,ma numesc Miruna am 23 de ani.Maine voi ajunge pentru prima data in orașul vostru și abia aștept sa facem cunoștință 😊🤗🤗 pupici 💋😘 Sunt o fire prietenoasa calda și cu bun simt,iar aceleași lucruri le aștept și de la voi😊 , dacă îți place tipul meu de corp ,te aștept sa petrecem timp frumos și de calitate impreuna . Programările se fac pe whatssap Mai jos va las serviciile și lista de prețuri 💎sex oral protejat/neprotejat (in funcție de igiena) 💎 sex normal(protejat) 💎Anal(Protejat)-Extra 100lei-Nu intru cu mărimi mari 💎Fk-100 lei (in funcție de compatibilitate) 💎mici fantezii (anilingus pasiv, cunnilingus, 69, diferite poziții) 💎masaj de relaxare( La ora) 💎finalizare corporală 💎Finalizare faciala(100 lei) Cadoul meu🫶🏻 🎁150 = finalizarea (maxim 30 min) 🎁300 = ora(2 finalizări) Lucrez doar cu programări așa ca trebuie facute cu ceva Timp înainte și doresc confirmare cu 30 Min inainte. 😻 Deplasări (hotel) pentru minim o ora și tariful este 500 lei ‼️‼️ NU ACCEPT CU BILE , sau alte accesorii ‼️‼️ Haide sa vedem niste poze si cu sanii🤗
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2023 Postat Iulie 29, 2023 Buna dragilor am ajuns 😍🤗 Va aștept cu programări pentru ziua de maine•.PROGRAMUL VA FI DE LA 11:00 la 22:00 LOCATIA : Zona Piața romana Pupici 😘😘🫶🏻😍🤗
Greucea Reputație: 178 Postat Iulie 29, 2023 Oras:B Disponibila Oras:B Disponibila Postat Iulie 29, 2023 Acum 3 ore, Miruna07 a spus: Buna dragilor am ajuns 😍🤗 Va aștept cu programări pentru ziua de maine•.PROGRAMUL VA FI DE LA 11:00 la 22:00 LOCATIA : Zona Piața romana Pupici 😘😘🫶🏻😍🤗 Ești naturală???
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2023 Postat Iulie 30, 2023 Buna ‼️😊Disponibilă pana la 22:00 🫶🏻🥰
boxeru Reputație: 42 Postat Iulie 30, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 30, 2023 Vă salut cu respect de la Timișoara! O să fiu scurt și la obiect, nu vreau să plictisesc pe nimeni. Îi urmăream anunțul și postările Mirunei (fiind un mare fan al femeilor cu forme, gen brazilience), dar parcă nu eram 100% convins să o vizitez. Într-o zi am mers la ștrand și ce să vezi, era și ea, câteva locuri mai încolo. Următoarea mutare a fost simplă, programare și vizită 😁. Eu personal am fost mulțumit, un raport calitate - preț, corect ✔️. Duminică plăcută și ciocane tari! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2023 Postat Iulie 30, 2023 Buna dragii mei. Din păcate nu mai am niciun loc disponibil💋
Vizitator Reputație: 0 Postat August 8, 2023 Postat August 8, 2023 Buna dragilor🫶🏻😍 Disponibilă Pt programări 🤗
gicacontra2012 Reputație: 4325 Postat August 8, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 8, 2023 Miruna, în ce zona ai acum locația ?
Vizitator Reputație: 0 Postat August 9, 2023 Postat August 9, 2023 Bunaaa 🫶🏻🤗🤗Va aștept la programări dragilor , pupici dulci 😍
Vizitator Reputație: 0 Postat August 9, 2023 Postat August 9, 2023 La 09.08.2023 la 14:17, Miruna07 a spus: Bunaaa 🫶🏻🤗🤗Va aștept la programări dragilor , pupici dulci 😍 Locuri libere 🫶🏻♥️
Greucea Reputație: 178 Postat August 9, 2023 Oras:B Disponibila Oras:B Disponibila Postat August 9, 2023 Chiar acum, Miruna07 a spus: Locuri libere 🫶🏻♥️ Nu t e supăra dar cred ca ai ceva la cap sigur ai de ce nu rsp ? Da și tu detali la ce te întreabă lumea🫣 1
amedeo13 Reputație: 943 Postat August 9, 2023 Oras:Maldive Oras:Maldive Postat August 9, 2023 Acum 1 oră, Miruna07 a spus: Locuri libere 🫶🏻♥️ La ce ora ultima programare?
Vizitator Reputație: 0 Postat August 9, 2023 Postat August 9, 2023 Acum 1 oră, Greucea a spus: Nu t e supăra dar cred ca ai ceva la cap sigur ai de ce nu rsp ? Da și tu detali la ce te întreabă lumea🫣 😂😂 In primul rand eu dau DETALII nu *Detali* Mai deschide puțin dicționarul limbii române si după comentează , măcar sa scrii corect. Iar in la doilea rand am locația scrisă mai sus, de era vreo schimbare anunțam eu.Nu era necesar sa-mi atragi tu atenția .Mai multe detalii ofer in privat nu stau fac chat aici! SPER CA M-AM FĂCUT ÎNȚELEASĂ!!!
Greucea Reputație: 178 Postat August 9, 2023 Oras:B Disponibila Oras:B Disponibila Postat August 9, 2023 Acum 1 oră, Miruna07 a spus: 😂😂 In primul rand eu dau DETALII nu *Detali* Mai deschide puțin dicționarul limbii române si după comentează , măcar sa scrii corect. Iar in la doilea rand am locația scrisă mai sus, de era vreo schimbare anunțam eu.Nu era necesar sa-mi atragi tu atenția .Mai multe detalii ofer in privat nu stau fac chat aici! SPER CA M-AM FĂCUT ÎNȚELEASĂ!!! As veni la tine sa ma înveți!Ce zici ma Primești?
Vizitator Reputație: 0 Postat August 10, 2023 Postat August 10, 2023 Buna dragilor ,disponibilă pana la 22:00 💋🥰🫶🏻
Vizitator Reputație: 0 Postat August 12, 2023 Postat August 12, 2023 Buna frumoșilor 😍 Locuri libere Pt programări 🫶🏻
Vizitator Reputație: 0 Postat August 13, 2023 Postat August 13, 2023 Neața dragilor 😌 Pt programări va aștept pe whatssap 😻
Greucea Reputație: 178 Postat August 13, 2023 Oras:B Disponibila Oras:B Disponibila Postat August 13, 2023 Acum 2 ore, Miruna07 a spus: Neața dragilor 😌 Pt programări va aștept pe whatssap 😻 Bună Miruna !Nu te supăra dar o sa fii liberă până la sfârșitul vizitei.Te pup o zii frumoasa asa ca tine sa ai😘🙈
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum