Cristina_24 Reputație: 61 Postat August 2, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat August 2, 2023 😘Buna , am revenit dupa o lunga vreme la voi in oras.😘 Cadou: 🎀150 finalizarea 🎀300 o ora ( doua finalizari) Servicii: 🎀OP 🎀Normal 🎀69 🎀Mici fantezii 🎀Diferite pozitii Extra: 🎀URO 50 de lei 🎀ON 50 de lei ( doar daca consider eu, am dreptul de a refuza) ❗️Nu fac anal❗️ ❗️Nu accept săruturile❗️ ❗️Nu accept finalizare orala sau faciala❗️ ❗️Nu accept accesoriile sau în stare de ebrietate❗️ Programarile pe whatsapp!🫦 Daca nu raspund inseamna ca sunt ocupata , poti revenii ulterior.🥰 Va astept cu drag sa ne cunoastem mai bine si sa petrecem timp de neuitat. 😍 1 2
robyroby77 Reputație: 294 Postat August 3, 2023 Postat August 3, 2023 Cea mai proastă experiență pe 2023 Alta venită aici cu impresii de diva, să povestesc întâmplarea să vedem cine îmi da dreptate Programat la I1 flori. Fata cea din poze nu e urâtă nici vreo frumusețe merge la fizic nota 8 subiectiv Atitudine 1 aș fi punctat 0 totuși m-a servit un pahar de apa când am ajuns și cam atât pe partea de GFE La servicii după ce mă urc în pat începe circul din prima nu îi convine poziția mea la oral deși treaba ei e să o sugă nu să comenteze, daca vreai sa mi.o suga din picioare asta e meseria ei nu sa comenteze. Pe mine când mă iau cu besini din astea că nu pot să o sugă mă trec toți nervii dar o las să își facă numărul Începe cu un fel de laba la care zic pune prezervativul și fă.mi oral și începe că ea nu face așa că rămâne guma în ea și că vezi că tot noi nu avem respect fata de meseria ei. Se chinuie câteva minute cu o combinație intre laba și oral numai oftaturi și gemete n-are treaba cu suptul o singura mișcare slaba unde notez cu nota 1. Cum colaborarea a început prost mă îmbrac și plec după aproximativ 20 de minute în compania ei Notele sunt fizic 8 atitudine 1 și oral 1 si concluzia că nu am eu respect fata de meseria ei. Cu respect sau fara la harfele pe care le are poate să se duca înapoi de unde a venit poate aia acolo sunt papagali și îi halesc talentele, la mine au fost fix cei mai prost investiți 150 de lei pe anul asta 5 1
catalinee Reputație: 35 Postat August 3, 2023 Postat August 3, 2023 Salut, cand am vazut recenziile de la Brasov am zis pas. 1
galati101 Reputație: 6 Postat August 3, 2023 Postat August 3, 2023 Când văd doar OP sau e extra pt ON deja sunt șanse mari să fie o sclifosită.🚨🚨 2
Cristina_24 Reputație: 61 Postat August 5, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat August 5, 2023 La 03.08.2023 la 16:57, robyroby77 a spus: Cea mai proastă experiență pe 2023 Alta venită aici cu impresii de diva, să povestesc întâmplarea să vedem cine îmi da dreptate Programat la I1 flori. Fata cea din poze nu e urâtă nici vreo frumusețe merge la fizic nota 8 subiectiv Atitudine 1 aș fi punctat 0 totuși m-a servit un pahar de apa când am ajuns și cam atât pe partea de GFE La servicii după ce mă urc în pat începe circul din prima nu îi convine poziția mea la oral deși treaba ei e să o sugă nu să comenteze, daca vreai sa mi.o suga din picioare asta e meseria ei nu sa comenteze. Pe mine când mă iau cu besini din astea că nu pot să o sugă mă trec toți nervii dar o las să își facă numărul Începe cu un fel de laba la care zic pune prezervativul și fă.mi oral și începe că ea nu face așa că rămâne guma în ea și că vezi că tot noi nu avem respect fata de meseria ei. Se chinuie câteva minute cu o combinație intre laba și oral numai oftaturi și gemete n-are treaba cu suptul o singura mișcare slaba unde notez cu nota 1. Cum colaborarea a început prost mă îmbrac și plec după aproximativ 20 de minute în compania ei Notele sunt fizic 8 atitudine 1 și oral 1 si concluzia că nu am eu respect fata de meseria ei. Cu respect sau fara la harfele pe care le are poate să se duca înapoi de unde a venit poate aia acolo sunt papagali și îi halesc talentele, la mine au fost fix cei mai prost investiți 150 de lei pe anul asta Buna , multumesc de timpul accordat acestui comentariu , te rog sa specifici si atitudinea de ,,domn” pe care ai avut-o de cand ai intrat si felul in care m-ai tratat. Te pup .
alexxx_123 Reputație: 214 Postat August 6, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 6, 2023 Fii draguta si explica-mi si mie un fenomen pe care eu nu il pot intelege,daca esti draguta. Cum se face ca la Bv prestai cu 100/200 si la malul cu cioate aici la noi 150/300? Toate fetepe care trec pe aici vin cu preturi mai mari si sunt curioa de ce. Multumesc! 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum