Sari la conținut

Delia😊 0768966390

Postări Recomandate

• Telefon: 0768966390
  • Oras:București
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna ❤️ 
Ma numesc Delia , am 28 de ani , înaltă , slim , naturală , bruneta , tatuată ❤️  plăcerea mea este sa fiu alături de tine , sa te cunosc și sa te satisfac , dar cel mai bine spun sa vii sa încerci 😊 

Servicii : 
- oral protejat / neprotejat in funcție de igiena 
- Normal protejat obligatoriu 
- Preludiu 
- Gfe 
- Sărutări corporale 
- Masaj de relaxare 
- Diferite poziții 
- Limbi 
- Anilingus/ cunilingus doar pasiv 

Preț : 
1f(30 de minute ) - 200 de lei
1h(60 de minute) -400 de lei 1f plus masaj de relaxare sau 2f 
Toate serviciile de mai sus sunt incluse in preț 

Pachet promo : 2h toate serviciile de mai sus 700 de lei 

Deplasare 1h la tine sau la hotel 800 de lei

va rog frumos sa îmi lăsați mesaj pe whattsap , specificând ca sunteți de pe nimfomane . 

IMG-20230805-WA0031.jpg

IMG-20221204-WA0008.jpg

IMG-20230722-WA0038.jpg

IMG-20221119-WA0013.jpg

IMG-20230805-WA0052.jpg

• Confuz 2
  • Inimioara 2
  • cleopatra01 a schimbat titlul în Delia😊 0721686664
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat
Acum 6 minute, EdwardMarin a spus:

in prima si ultima poza zici ca ai 50 de ani si in restul 25..

in restul are filtre 

Postat
Acum 49 minute, belestelpeal a spus:

Cim?

Tu chiar vrei sa mergi la așa ceva ??🤣🤣bai eu nu va înțeleg deloc…ori sunt eu nebun 🫠

• Like 1
  • Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 11 ore, motanelul79 a spus:

e bn sa lasi si un nr de whassap  0721686664 tot asta ramane

0721686664 aici ma găsiți pe wapp 

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Scz cui ii place se uita vine la mine cui nu poti trece mai departe nui cu supărare va pup sa aveți o zi placuta ca sufletul vostru😘😘😘nu pot fi pe placul tuturor si nu va obositi sa lasati com rautacioase ca nu interesează pe nimeni doar cei care nu pot ajunge la fetele de aici și nu au ce sa facă doar sa comenteze la fete sa aibă și ei o ocupație 😊😊😍

• Confuz 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Daca nu se oboserva majoritatea pozelelor mele sunt originale adica (fara efect)doar cine cunoaste isi dau seama restul doar com sa fie și ei băgați in seama😉

• Haha 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Oare cine i-a scris anunțul? Căci în postări se vede că nu stăpânește ortografia, punctuația plus că face o grămadă de dezacorduri... 

Un anunț asemănător (inclusiv serviciile) l-am văzut la o altă fată ce și-a deschis topic recent, mare lucru dacă nu e copiat de acolo așa că mai bine cereți confirmare când vorbiți cu ea și păstrați postările să aveți dovada când descoperiți că se schimbă serviciile și prețurile față în față. 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 minut, conducatorul a spus:

Oare cine i-a scris anunțul? Căci în postări se vede că nu stăpânește ortografia, punctuația plus că face o grămadă de dezacorduri... 

Un anunț asemănător (inclusiv serviciile) l-am văzut la o altă fată ce și-a deschis topic recent, mare lucru dacă nu e copiat de acolo așa că mai bine cereți confirmare când vorbiți cu ea și păstrați postările să aveți dovada când descoperiți că se schimbă serviciile și prețurile față în față. 

Dragule eu mi-am aruncat o privire pe aici și chiar nu am vzt la nimeni sa scrie corect asa ca mai bine hai sa ne abținem e mai ok asa fiecare scrie cum știe și cum se simte bine ca pana la urma dacă ne gândim bine (p..a și pi..a nu știu carte😉) ca idee te pup ai grija de tine și aproape eu sunt noua pe platforma asta nu știu cum se procedează și încă ceva eu fac confirmarea pe watp kre este același nr de pe acest sait.o seara faina tuturor😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 6 minute, Delia.Delia a spus:

Dragule eu mi-am aruncat o privire pe aici și chiar nu am vzt la nimeni sa scrie corect asa ca mai bine hai sa ne abținem e mai ok asa fiecare scrie cum știe și cum se simte bine ca pana la urma dacă ne gândim bine (p..a și pi..a nu știu carte😉) ca idee te pup ai grija de tine și apropo eu sunt noua pe platforma asta nu știu cum se procedează și încă ceva eu fac confirmarea pe watp kre este același nr de pe acest sait.o seara faina tuturor😘

Postat

tovarășul doar a sesizat că e probabil altcineva care a produs „anunțul”. pe aici activitățile care au „personal de promovare” nu prea sunt așa apreciate.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibila(specificați va rog kre sunteți după aceasta platforma)

IMG-20230805-WA0037.jpg

• Haha 1
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 minut, _piticu_ a spus:

tovarășul doar a sesizat că e probabil altcineva care a produs „anunțul”. pe aici activitățile care au „personal de promovare” nu prea sunt așa apreciate.

Ok eu am înțeles da cineva mi-a făcut acest sait și poate o fi greșit ceva dar nu e asa mare tragedie sa fim serioși uite îmi cer eu scuze pt ea și de multe ori este de vina tastatura nu noi 

• Haha 1
  • Confuz 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 42 minute, Delia.Delia a spus:

0721686664 aici ma găsiți pe wapp 

Da tot același nr am și la wapp 

• Oras:Hell
  • Oras:Hell
Postat
2 hours ago, Delia.Delia said:

Ok eu am înțeles da cineva mi-a făcut acest sait și poate o fi greșit ceva dar nu e asa mare tragedie sa fim serioși uite îmi cer eu scuze pt ea și de multe ori este de vina tastatura nu noi 

Offf Delia vorbeste te rog cu....stii tu cine...... si roaga-l sa scrie mai coerent, mai logic...altfel nu mai intelege nimeni nimic🤣

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 minute, azamantes a spus:

Offf Delia vorbeste te rog cu....stii tu cine...... si roaga-l sa scrie mai coerent, mai logic...altfel nu mai intelege nimeni nimic🤣

Poi de ce nu-l rogi tu ca vad k "îl cunoști tu"  mai bine ca mine eu abar nu am despre cine vorbești te pup sa fii iubit nb

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 ore, Delia.Delia a spus:

Dragule eu mi-am aruncat o privire pe aici și chiar nu am vzt la nimeni sa scrie corect asa ca mai bine hai sa ne abținem e mai ok asa fiecare scrie cum știe și cum se simte bine ca pana la urma dacă ne gândim bine (p..a și pi..a nu știu carte😉) ca idee te pup ai grija de tine și apropo eu sunt noua pe platforma asta nu știu cum se procedează și încă ceva eu fac confirmarea pe watp kre este același nr de pe acest sait.o seara faina tuturor😘

Postat
Acum 2 ore, Delia.Delia a spus:

p..a și pi..a nu știu carte😉)

Aici ai dreptate delia, important e ca tu sa o sugi bine, noi sa te futem bine și sa te plătim și toată lumea e fericita…da o dreacu de gramatica !

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 22 minute, azamantes a spus:

Off draga dacă voi nu va pricepeți sa citiți prescurtat și nu înțelegeți e fix problema voastră nu și a mea și sunteți liberi sa vorbiți și sa criticați între voi nu va retine nimeni aveți grija de corpurile voastre...si mai schimbați-vă și voi pozele la profil dk tot va vedeți asa "perfecti" sa vedem și noi cu cine vorbim pe aici😉🙃☺️

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 11 minute, Delia.Delia a spus:

Off draga dacă voi nu va pricepeți sa citiți prescurtat și nu înțelegeți e fix problema voastră nu și a mea și sunteți liberi sa vorbiți și sa criticați între voi nu va retine nimeni aveți grija de corpurile voastre...si mai schimbați-vă și voi pozele la profil dk tot va vedeți asa "perfecti" sa vedem și noi cu cine vorbim pe aici😉🙃☺️

1. Regula GENERALĂ e că pe forumuri nu scrii ca pe WhatsApp sau altă formă de comunicare peer to peer

2. TU VINZI, tu ai nevoie de reclamă. 

La cum ai debutat, dacă nu te redresezi repede, ai făcut doar o excursie scumpă în București căci nu te va vizita nimeni... Programări vei avea dar nu va veni nimeni să le onoreze... 

Postat

O să o viziteze... e doar păcat că singură se prezintă așa. 

• Oras:-
  • Oras:-
Postat
Acum 34 minute, conducatorul a spus:

1. Regula GENERALĂ e că pe forumuri nu scrii ca pe WhatsApp sau altă formă de comunicare peer to peer

2. TU VINZI, tu ai nevoie de reclamă. 

La cum ai debutat, dacă nu te redresezi repede, ai făcut doar o excursie scumpă în București căci nu te va vizita nimeni... Programări vei avea dar nu va veni nimeni să le onoreze... 

A plecat deja la Ploiesti.

Acum 49 minute, Delia.Delia a spus:

dacă voi nu va pricepeți sa citiți prescurtat și nu înțelegeți e fix problema voastră nu și a mea

Geniala fraza! N-am citit ceva mai tare in viata mea.

• Haha 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...