Alu86 Reputație: 2 Postat August 9, 2023 Postat August 9, 2023 Salut baieti, caut si eu o matura 40+ care sa stir meserie si sa fie respectoasa. Am sunat eu una (nu dau nume) si m-a luat dc sunt tigan (nu sunt), cat am ciocanu, dc am bile, dc vorbesc pe nas 😤🤣, f vulgara si fara bun simt, ma cera 🤣🤣. Ca preferinte am analul (mare plus pt mine)… astept sugestiile voastre. spor la ciocanit 🫡 2
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat August 14, 2023 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat August 14, 2023 La 09.08.2023 la 14:18, Alu86 a spus: Salut baieti, caut si eu o matura 40+ care sa stir meserie si sa fie respectoasa. Am sunat eu una (nu dau nume) si m-a luat dc sunt tigan (nu sunt), cat am ciocanu, dc am bile, dc vorbesc pe nas 😤🤣, f vulgara si fara bun simt, ma cera 🤣🤣. Ca preferinte am analul (mare plus pt mine)… astept sugestiile voastre. spor la ciocanit 🫡 ASTA....de care zici tu ..cred ca are si topic. M-a intrebat ce inaltimme si ce greutate am ..sa isi dea seama de marimea ciocanului.... este veterana pe, piata din Cta Astrid Viviane PS....ceva bun este AURA...are si ea topic.... Mai era una Andreea mai pe circuit inchis, nu mai rasp la tel... 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum