Mihai390 Reputation: 30 Posted August 10, 2023 Oras:Bihor Oras:Bihor Posted August 10, 2023 Buna ziua. Doresc sa vizualizez un topic mai vechi dar scrie ca nu am permisiunea sa vizualizez acest topic? Cum as putea sa il vad sau ce trebuie sa fac? Multumesc. 1
Mihai390 Reputation: 30 Posted December 5, 2023 Oras:Bihor Oras:Bihor Author Posted December 5, 2023 ma poate ajuta cineva? va rog frumos. 1
MacArthur Reputation: 4237 Posted December 5, 2023 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Posted December 5, 2023 On 8/10/2023 at 10:28 AM, Mihai390 said: Buna ziua. Doresc sa vizualizez un topic mai vechi dar scrie ca nu am permisiunea sa vizualizez acest topic? Cum as putea sa il vad sau ce trebuie sa fac? Multumesc. Aia cu pozele fetelor? Doar daca mai cresti si ajungi macar serious contributor (sa ai minim 200 de postari pe topicele fetelor) sau sa-ti cumperi ori cont premium ori super premium. Sau daca la private lounge te referi, acolo nici ca VIP n-ai acces. Doar cu cont verde (fie verde deschis, fie inchis - premium sau super premium). Altceva nu cred ca nu poti vedea. 1
Membru Premium aibelito Reputation: 3873 Posted December 5, 2023 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Posted December 5, 2023 La 10.08.2023 la 10:28, Mihai390 a spus: Buna ziua. Doresc sa vizualizez un topic mai vechi dar scrie ca nu am permisiunea sa vizualizez acest topic? Cum as putea sa il vad sau ce trebuie sa fac? Multumesc. A scris pisicuts de ce. 1 bucilescelmaifaincur
Recommended Posts