Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2023 Postat Octombrie 18, 2023 34 minutes ago, Semakone said: O face din plăcere 😂😂😂 Deci ia bani doar pt extra? E bine asa.
Membru Premium aibelito Reputație: 3899 Postat Octombrie 18, 2023 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Postat Octombrie 18, 2023 Eu vad asa: ”tarife sunt ❤️❌150 finalizarea și 250 ora ❤️❌” 2 bucilescelmaifaincur
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2023 Postat Octombrie 18, 2023 32 minutes ago, aibelito said: Eu vad asa: ”tarife sunt ❤️❌150 finalizarea și 250 ora ❤️❌” Mersi, mie nu imi apare in postarea ei.
Rafaelooo Reputație: 1732 Postat Octombrie 18, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 18, 2023 Acum 36 minute, aibelito a spus: Eu vad asa: ”tarife sunt ❤️❌150 finalizarea și 250 ora ❤️❌” Da, în postarea de mai sus, din august, acum a omis acest lucru. 1
Ememma Reputație: 1738 Postat Octombrie 18, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Octombrie 18, 2023 Bună dragilor eu am ajuns ARED KAUFLAND R20 blocul 🫦💦 ❤️📞ATENȚIE 📲 150 fin 30 min 1h 250 🫦sex oral (cu sau fără ) 👄sex normal (DOAR PROTEJAT ) 🫦69 & diferite poziti 👄masaj de relaxare 🫦sex între sâni ( medii ) 👄finalzare pe corp e inclusă ( orala 😈faciala este extra +50 👅fk (sărutări pe gura +50 🫦dețin jucărie +100 💦📲accept și in grup ( bărbați LE VORBIM IN PRIVATCINE VREA 😈🤭 😈🚘deplasare 📲📲este PREȚ FIXXX 1h 500 (DOAR HOTEL & pensiune )pentru cunoștințe se poate șiacasă 🤭 ❌😇dupa ora 22:00 taxa va fi mai mare 🤏pentru cine insista ❤️ ❌nu fac anal indiferent de suma ❌nu accept minori ❌nu accept cuplu ❌nu fac uro ❌nu fac normal neprotejat indiferent de suma ❌NU RASPUND CU (buna ce servici ETC .🚫 ❤️programari se fac cu cel puțin o ora înainte 📵in caz de nu răspund inseama ca sunt ocupa îmi Spune-ți pana la ce ora pot Răspunde ❤️telefonic ❤️sms ❤️whatsApp ❌nu trimit poze ❌da ca programările nu sunt confirmate cu 30 35 min înainte vor fi anulate lista neagră ❤️MULTUMESC PENTRU ÎNȚELEGERE
Semakone Reputație: 1573 Postat Octombrie 18, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 18, 2023 Acum 5 ore, Ememma a spus: Bună dragilor eu am ajuns ARED KAUFLAND R20 blocul 🫦💦 ❤️📞ATENȚIE 📲 150 fin 30 min 1h 250 🫦sex oral (cu sau fără ) 👄sex normal (DOAR PROTEJAT ) 🫦69 & diferite poziti 👄masaj de relaxare 🫦sex între sâni ( medii ) 👄finalzare pe corp e inclusă ( orala 😈faciala este extra +50 👅fk (sărutări pe gura +50 🫦dețin jucărie +100 💦📲accept și in grup ( bărbați LE VORBIM IN PRIVATCINE VREA 😈🤭 😈🚘deplasare 📲📲este PREȚ FIXXX 1h 500 (DOAR HOTEL & pensiune )pentru cunoștințe se poate șiacasă 🤭 ❌😇dupa ora 22:00 taxa va fi mai mare 🤏pentru cine insista ❤️ ❌nu fac anal indiferent de suma ❌nu accept **spam editat** ❌nu accept cuplu ❌nu fac uro ❌nu fac normal neprotejat indiferent de suma ❌NU RASPUND CU (buna ce servici ETC .🚫 ❤️programari se fac cu cel puțin o ora înainte 📵in caz de nu răspund inseama ca sunt ocupa îmi Spune-ți pana la ce ora pot Răspunde ❤️telefonic ❤️sms ❤️whatsApp ❌nu trimit poze ❌da ca programările nu sunt confirmate cu 30 35 min înainte vor fi anulate lista neagră ❤️MULTUMESC PENTRU ÎNȚELEGERE Noo că amu mă tot freacă la cap doi tovarăși sa mergem 😉.. putem veni toți trei ..sau numai doi 😘??
Ememma Reputație: 1738 Postat Octombrie 18, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Octombrie 18, 2023 Acum 31 minute, Semakone a spus: Noo că amu mă tot freacă la cap doi tovarăși sa mergem 😉.. putem veni toți trei ..sau numai doi 😘?? Toți 3 nu-i bai 😊 2
Semakone Reputație: 1573 Postat Octombrie 18, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 18, 2023 Acum 25 minute, Ememma a spus: Toți 3 nu-i bai 😊 Mulțumesc 🤭 ..😎😘!!
Rafaelooo Reputație: 1732 Postat Octombrie 18, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 18, 2023 Acum 23 minute, Semakone a spus: Mulțumesc 🤭 ..😎😘!! P'un bilet sau fiecare cu biletu' lui? 😜🤣🤣🤣 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2023 Postat Octombrie 18, 2023 @Ememma eu sunt sofer pe microbuz de 15+1. Pot sa vin cu baietii?
Semakone Reputație: 1573 Postat Octombrie 18, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 18, 2023 Acum 38 minute, Rafaelooo a spus: P'un bilet sau fiecare cu biletu' lui? 😜🤣🤣🤣 Mi-a plăcut asta 😂😂😂 cel mai mult mai plăcut că râde și sogoru 😂😂😂. Daca iese lucrarea îți spun exact cum a fost 😂😎🙈. Daca nu folosesc doar eu biletul și mă bucur de el 😂😎 👍 1
Ememma Reputație: 1738 Postat Octombrie 18, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Octombrie 18, 2023 Acum 24 minute, hateru_ a spus: @Ememma eu sunt sofer pe microbuz de 15+1. Pot sa vin cu baietii? Sună-mă sa discutăm
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2023 Postat Octombrie 18, 2023 4 minutes ago, Ememma said: Sună-mă sa discutăm Te sun maine mai pe la pranz. Ii iau pe baieti pe la ora 15 de la schimbul 1 si putem sa venim la tine. Parchez microbuzul in parcare la Kaufland, e ok?
Ememma Reputație: 1738 Postat Octombrie 18, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Octombrie 18, 2023 Chiar acum, hateru_ a spus: Te sun maine mai pe la pranz. Ii iau pe baieti pe la 15 de la schimbul 1 si putem sa venim la tine. OK nu e nicio problemă pupici
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2023 Postat Octombrie 18, 2023 1 minute ago, Ememma said: OK nu e nicio problemă pupici Super! Noapte buna. 😘
ghiurghiusan Reputație: 310 Postat Octombrie 19, 2023 Postat Octombrie 19, 2023 Acum 11 ore, hateru_ a spus: Te sun maine mai pe la pranz. Ii iau pe baieti pe la ora 15 de la schimbul 1 si putem sa venim la tine. Parchez microbuzul in parcare la Kaufland, e ok? Problema e cum întrați la duș că de rezolvat, vă rezolvă fata... 2
Ememma Reputație: 1738 Postat Octombrie 19, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Octombrie 19, 2023 Bună dimineața dragilor poftă bună la cafe ☕️disponibilă 1 1
Ememma Reputație: 1738 Postat Octombrie 19, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Octombrie 19, 2023 Astăzi și mâine mai sunt la voii în oraș 🫦👄👅 2
Terent Reputație: 457 Postat Octombrie 19, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 19, 2023 Salut oameni faini revizitat și eu căpșunica a doua oara chiar dacă nu și-a mai adus aminte de mn ,adevărat ca nici nu am scris nimic de ea atunci . Ce pot sa spun este ca a fost și mai bine ca prima data am făcut câte un pic de toate dar eu stabilisem cu căpșunica de ieri pentru ce vreau și asta a fost extraordinar mi -a plăcut maxim cu ea . Zâmbareată și atrăgătoare cu un corp frumos cu o păsărică strâmtă și un oral bine executat este de recomandat pentru o relaxare 1 1
Terent Reputație: 457 Postat Octombrie 19, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 19, 2023 Acum 7 minute, Ememma a spus: Astăzi și mâine mai sunt la voii în oraș 🫦👄👅 Da da știu despre ce e vorba 😘😘😘
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2023 Postat Octombrie 19, 2023 Pai imediat tre sa intre hateru cu autobaza lui, ziua de azi e gătată😅.
BrasilAssLov Reputație: 69 Postat Octombrie 19, 2023 Postat Octombrie 19, 2023 Acum 18 minute, unsuflet a spus: Pai imediat tre sa intre hateru cu autobaza lui, ziua de azi e gâtată😅. Poate nu or luat toți salariu 🤣🤣 1
Ememma Reputație: 1738 Postat Octombrie 19, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Octombrie 19, 2023 Acum 1 oră, Terent a spus: Salut oameni faini revizitat și eu căpșunica a doua oara chiar dacă nu și-a mai adus aminte de mn ,adevărat ca nici nu am scris nimic de ea atunci . Ce pot sa spun este ca a fost și mai bine ca prima data am făcut câte un pic de toate dar eu stabilisem cu căpșunica de ieri pentru ce vreau și asta a fost extraordinar mi -a plăcut maxim cu ea . Zâmbareată și atrăgătoare cu un corp frumos cu o păsărică strâmtă și un oral bine executat este de recomandat pentru o relaxare Te pupcesc 🥰cu drag te mai aștept
Ememma Reputație: 1738 Postat Octombrie 19, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Octombrie 19, 2023 Acum 36 minute, unsuflet a spus: Pai imediat tre sa intre hateru cu autobaza lui, ziua de azi e gătată😅. Te bagi si tu printre iei 😂😂 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2023 Postat Octombrie 19, 2023 1 hour ago, unsuflet said: Pai imediat tre sa intre hateru cu autobaza lui, ziua de azi e gătată😅. Au ramas la ora suplimentare azi! Plecam pe la 4 jumate! De unde te iau? Ca am un loc liber in fata!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum