Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2023 Postat Octombrie 19, 2023 29 minutes ago, Ememma said: Te bagi si tu printre iei 😂😂 Esti pregatita? Veniiiiiiiiiiiiiiiiim!
Ememma Reputație: 1738 Postat Octombrie 19, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Octombrie 19, 2023 Chiar acum, hateru_ a spus: Esti pregatita? Veniiiiiiiiiiiiiiiiim! Da chiloți jos de acuma 😂😂😂
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2023 Postat Octombrie 19, 2023 Chiar acum, hateru_ a spus: Au ramas la ora suplimentare azi! Plecam pe la 4 jumate! De unde te iau? Ca am un loc liber in fata! Eu am fost alăptat azi de o altă fătucă dragă, nu mai pot azi, doar mâine dacă mai e valabilă oferta.
Ememma Reputație: 1738 Postat Octombrie 19, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Octombrie 19, 2023 Ce vă mai place 😂😂😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2023 Postat Octombrie 19, 2023 2 minutes ago, Ememma said: Da chiloți jos de acuma 😂😂😂 Stai sa vezi cum venim cu pulele in mana ca minerii cu tarnacopul! (Doar ca la noi e mai micutz)
Ememma Reputație: 1738 Postat Octombrie 19, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Octombrie 19, 2023 Acum 1 minut, hateru_ a spus: Stai sa vezi cum venim cu pulele in mana ca minerii cu tarnacopul! (Doar ca la noi e mai micutz) Să începi de la KAUFLAND cu melodia river caută și vă dezbrăcați de acolo din parcare 😂😂😂😂 2
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2023 Postat Octombrie 19, 2023 Acum 5 minute, hateru_ a spus: Stai sa vezi cum venim cu pulele in mana ca minerii cu tarnacopul! (Doar ca la noi e mai micutz) Grijă să păstrati distanța regulamentară, altfel daca mereți in șir indian mult prea apropiati de cel din față, s-ar putea să mergeti degeaba😆😆😆.
Ememma Reputație: 1738 Postat Octombrie 19, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Octombrie 19, 2023 Acum 3 minute, unsuflet a spus: Grijă să păstrati distanța regulamentară, altfel daca mereți in șir indian mult prea apropiati de cel din față, s-ar putea să mergeti degeaba😆😆😆. Leșin 😂😂
Rafaelooo Reputație: 1726 Postat Octombrie 19, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 19, 2023 Acum 3 minute, unsuflet a spus: Grijă să păstrati distanța regulamentară, altfel daca mereți in șir indian mult prea apropiati de cel fin față, s-ar putea să mergeti degeaba😆😆😆. Să nu cumva să vă aplecați, sub nici o formă, doar dacă vreți să eliminați din.... concurență.😜🤣🤣 3
Ememma Reputație: 1738 Postat Octombrie 19, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Octombrie 19, 2023 Acum 14 minute, hateru_ a spus: Stai sa vezi cum venim cu pulele in mana ca minerii cu tarnacopul! (Doar ca la noi e mai micutz) Nu uita să mă suni 😅 1
anthonio Reputație: 2566 Postat Octombrie 19, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 19, 2023 Acum 10 minute, Ememma a spus: Nu uita să mă suni 😅 Acum fac duș la spălătorie la Kaufland și vin baieți 🤣unul frecă deja târnăcopul 🤣 2
Ememma Reputație: 1738 Postat Octombrie 19, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Octombrie 19, 2023 Acum 8 minute, anthonio a spus: Acum fac duș la spălătorie la Kaufland și vin baieți 🤣unul frecă deja târnăcopul 🤣 Sau pierdut pe drum 😂 de la căldura asta de afară 🤭 1
anthonio Reputație: 2566 Postat Octombrie 19, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 19, 2023 Chiar acum, Ememma a spus: Sau pierdut pe drum 😂 de la căldura asta de afară 🤭 Ăștia au alte planuri, văd că unul își face clismă cu aspiratorul 🤣🤣🤣 o fi altă gașca? 1
Ememma Reputație: 1738 Postat Octombrie 19, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Octombrie 19, 2023 Acum 1 minut, anthonio a spus: Ăștia au alte planuri, văd că unul își face clismă cu aspiratorul 🤣🤣🤣 o fi altă gașca? 😂😂da ca nu și-a făcut deja 😂😂nu se știe nici o data 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2023 Postat Octombrie 19, 2023 1 hour ago, Ememma said: Nu uita să mă suni 😅 Suntem jos la Parole, bem ceva sa prindem curaj!
Ememma Reputație: 1738 Postat Octombrie 19, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Octombrie 19, 2023 Acum 3 minute, hateru_ a spus: Suntem jos la Parole, bem ceva sa prindem curaj! Dai tare ca te încălzești 😅
Ememma Reputație: 1738 Postat Octombrie 19, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Octombrie 19, 2023 Dormiți 🤭💦🫦 4
Flx01 Reputație: 7450 Postat Octombrie 19, 2023 Postat Octombrie 19, 2023 @Ememma, pina la urma cit de mare a fost echipa de azi??? 🤔🤔🤔
Ememma Reputație: 1738 Postat Octombrie 19, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Octombrie 19, 2023 1 oră în urmă, Flx01 a spus: @Ememma, pina la urma cit de mare a fost echipa de azi??? 🤔🤔🤔 S-au rătăcit pe drum 😂😅 3
Rafaelooo Reputație: 1726 Postat Octombrie 19, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 19, 2023 Acum 8 minute, Ememma a spus: S-au rătăcit pe drum 😂😅 🤣🤣🤣Na, și jó care credeam că băieții trag..... și dau la buci de'i așa liniște p'aci.....na, numa' gura'i de ei....🤔 2
Ememma Reputație: 1738 Postat Octombrie 19, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Octombrie 19, 2023 Acum 5 minute, Rafaelooo a spus: 🤣🤣🤣Na, și jó care credeam că băieții trag..... și dau la buci de'i așa liniște p'aci.....na, numa' gura'i de ei....🤔 De unde atât 1
Ememma Reputație: 1738 Postat Octombrie 20, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Octombrie 20, 2023 Bună dragilor disponibilă 👄☕️ultima zi 3
Ememma Reputație: 1738 Postat Octombrie 20, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Octombrie 20, 2023 🫦 2
Semakone Reputație: 1573 Postat Octombrie 20, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 20, 2023 Vizitai gagica programare telefonică , ajuns in parcare primesc ultimele detalii și urc aici am fost întâmpinat de un cățeluș pe care l-am salutat și apare după ușă și proprietara..facem cunoștință și fusai invitat la un suc și o țigară . După socializare am lăsat cadoul de 250lei pe masa și am lăsat că întâlnirea sa fie una naturala.Am început cu un preludiu reciproc în picioare după care m-am întins pe pat unde am avut parte de un On soft cu atenție la vecinii.. încins bine am gustat și eu puțin pe tot corpul .. acolo jos am insistat puțin am văzut că îi place.Atmosfera încinsa bine montat căciulița și mă luat asta mică la un Np in lot cu strângere din mușchii vaginului unde am și finalizat 🤭Pauza țigară igenizare.si începurăm cu un preludiu direct de la masa , continuat în pat asta micul sa făcut din nou mare montat căciulița și am dat eu tonul in misionar după care am schimbat în doggy am prinso de buci și dai dar am fost oprit .. mi-a zis te grăbești undeva..am discutat am prins ideea și am lăsat-o să-și facă numărul .. mișcări de alea opturi pe muzica eu stăteam țineam contră.. 🙄 după mi-a zis acuma poți să dai și băgarăm iară misionar umeri cracii până tranpirai bine 😁ce ai obosit ..și mă luat gagica in lot iară..bă mă futut de mi-a sărit capacele ..la un moment dat mi-a șoptit finuț vreau sa terminăm odată m-am confirmat și am avut și eu și ea parte de un orgasm cu strigături 🤭 După confruntarea din dormitor am stat la o țigară să-mi trag sufletul ..igenizat tzucat gagica și dus am fost .. Personal mi-a plăcut am avut o întâlnire naturala cu o fata naturala pe tot parcursul întâlniri a fost după mine ..cel mai mult mi-a plăcut că la despărțire mi-a mulțumit ea pentru ora petrecuta împreună 😎 2 2
Ememma Reputație: 1738 Postat Octombrie 21, 2023 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Oras:La tine în oraș 🥰🤗 Autor Postat Octombrie 21, 2023 Să ne revedem cu bine oameni faini 🫦
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum