Sari la conținut

Dezaxat mintal angelo

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:medias
5 minutes ago, xyz05 said:

Iti trag muie si cu cont si fara cont si cu recenzii si fara recenzii tot am belit toate prostituatele nu am nevoie de cont ca sa merg la ele 😂 recenzii las unde chiar se merita nu ma apuc acum sa laud toate femeile ca nu face niciuna nimic wow! Contu meu e pt caterinca mai mult nu sa scriu romane despre prostituate! Salut!

tu ai futut topicele fetelor, nu pe ele. forumul nu este pentru caterinca, este pentru informare, nu sa iti bati tu joc de el.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Acum 2 minute, angelmro a spus:

tu ai futut topicele fetelor, nu pe ele. forumul nu este pentru caterinca, este pentru informare, nu sa iti bati tu joc de el.

Ma cac in ma ta,ignora ma!

• Minus 1
Link spre comentariu

• Membru Premium
10 hours ago, xyz05 said:

Iti trag muie si cu cont si fara cont si cu recenzii si fara recenzii tot am belit toate prostituatele nu am nevoie de cont ca sa merg la ele 😂 recenzii las unde chiar se merita nu ma apuc acum sa laud toate femeile ca nu face niciuna nimic wow! Contu meu e pt caterinca mai mult nu sa scriu romane despre prostituate! Salut!

10 hours ago, xyz05 said:

Ma cac in ma ta,ignora ma!

@pisicuts @cleopatra01

uite ce caractere lasati voi in pace sa posteze ce vor. cica are contul pentru caterinca. felicitari ca lasati asemenea specimene sa posteze pe forum.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...