Sari la conținut

Masaj Ruby 0774010483

Postări Recomandate

• Oras:Timișoara

https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/fac-masaj/h389052gd08i748fe21f51g9h9364220.html

Poate e prematur să întreb pentru că a postat doar ieri și anunțul la fel și al doilea că figurează cu două numere de telefon dar a fost până acum cineva la ea? Impresii?

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:Cluj
Acum 1 oră, bluedemon382 a spus:

https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/fac-masaj/h389052gd08i748fe21f51g9h9364220.html

Poate e prematur să întreb pentru că a postat doar ieri și anunțul la fel și al doilea că figurează cu două numere de telefon dar a fost până acum cineva la ea? Impresii?

Al doilea anunț: 

https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/ceau-dragilor-sunt-ruby-la-mine-nu-ai-mai-fost/i0g30521d98g71632hifg8he23458ig5.html

cu numărul de telefon : 0739691843

În ceea ce privește alocuțiunea "a postat doar ieri și anunțul la fel" ... dacă dai click pe <vizualizari> ... vezi ca atat primul, cat si al doilea anunț e din 15.07 (deci nu de ieri).

Spor!

P.S.: în al doilea anunț spune ca "ATENȚIE!!!
Ședința nu conține companie intima!" ... dar asta nu înseamnă că nu face finalizare!

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Am fost eu la ea daca nu ma insel prin primavara avea locatia prin Girocului, este fff slaba si cand spun asta, spun  osul si pielea. 

Masaj jalnic, poti sa o atingi extra, dar sincer nu ai ce deoarece ar fi sa mangai un schelet, sanii nu are, iar la finalizare iti face o laba trista. 

Nu mai stiu preturile dar in orice caz nu recomand. 

Bafta. 

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
3 minutes ago, danybestt said:

Am fost eu la ea daca nu ma insel prin primavara avea locatia prin Girocului, este fff slaba si cand spun asta, spun  osul si pielea. 

Masaj jalnic, poti sa o atingi extra, dar sincer nu ai ce deoarece ar fi sa mangai un schelet, sanii nu are, iar la finalizare iti face o laba trista. 

Nu mai stiu preturile dar in orice caz nu recomand. 

Bafta. 

este ea cea din poza? pozele sunt reale ?

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 1 minut, bluedemon382 a spus:

Cat e scorul?

La 13.08.2023 la 16:18, danybestt a spus:

...

Nu mai stiu preturile ...

P.S.: în titlul topicului ai numărul de telefon pe care o poți apela pe Ruby ... deci ... spor!

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 8 minute, Good179 a spus:

Presteaza și altceva sau doar masaj?

...

iar la finalizare iti face o laba trista. 

Asta vroiai a știi?

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Macar se dezbraca?

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
La 19.08.2023 la 21:53, TheSilverFox a spus:

Macar se dezbraca?

Mai bine ramane imbracata, tipa la cum arata pare sa fie anorexica, deci nu prea ai ce naiba sa vezi, doar daca vrei sa vezi scheletul uman. 

Link spre comentariu
Vizitator

N-am mai asteptat raspunsul si m-am dus sa ma conving singur.

Masaj: 3/10. Daca doamna cu masajul inghinal m-a rupt, aici a fost fix opusul, trebuia sa fiu atent ca sa-i simt mainile. Te unge cu ulei si pare ca incearca ceva miscari, dar n-are destula forta in brate. Mai degraba un mangaiat decat masaj.

Locatie: 7-8/10. Nimic special, o garsoniera micuta, baie si prosop curat.

Finalizare: 5/10. La fel, nimic iesit din comun, o laba clasica.

Tipa are o fata draguta dar dupa cum a zis colegul, pare sa sufere de anorexie. Ma asteptam deja sa fie slabuta dupa recenzii dar n-am crezut ca e asa rau. Nu te grabeste si pare linistita, poti purta o conversatie cu ea.
Tariful e vreo 200-250 daca o vrei topless sau complet nud, poti sa o si atingi, dar chiar nu ai ce.

Am inteles ca vrea sa se mai ingrase, daca si reuseste ar fi de revenit, pana atunci nu pot sa o recomand.

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 13 ore, TheSilverFox a spus:

Am inteles ca vrea sa se mai ingrase, daca si reuseste ar fi de revenit, pana atunci nu pot sa o recomand.

Sa inteleg ca nu s-a ingrasat deloc? Eu am fost la ea acum mai bine de un an si la fel mi-a zis, ca trage tare sa mai puna niste kilograme pe ea. De acord: la cum arata la fata, daca ar mai pune vreo 10 kilograme (minim) ar fi o varianta. Pana atunci...doar in lipsa acuta de altceva.

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 2 ore, nellu2012 a spus:

Sa inteleg ca nu s-a ingrasat deloc? Eu am fost la ea acum mai bine de un an si la fel mi-a zis, ca trage tare sa mai puna niste kilograme pe ea. 

Deloc, ba mai mult, zicea ca vrea sa se apuce de sala. Avand in vedere deficitul caloric in care se afla, sportul e ultima problema. Din pacate, fara ajutor specializat ma indoiesc ca o sa puna kilogramele alea prea curand.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, stresantul a spus:

Solutia e simpla, fiecare client sa ii duca si o cutie cu ciocolata. In doua luni se rezolva problema. Tot eu sa va invat?

Partial completa solutia. Daca e anorexica, tre' sa te asiguri ca le si mananca. In cele mai multe cazuri, tre' sa te asiguri ca, si daca le mananca, nu le scoate afara, in mod voit, in scurt timp.

Te salut!

• Haha 1
Link spre comentariu

Vizitator

Am găsit-o recent pe olx ca anunț - 200 lei masaj cu finalizare (prin tehnici a lá masaj)) varianta "topless" sau 250 lei varianta "nud" .Zona soarelui (șagului mai degraba). .După spusele colegilor văd că nu prea e recomandată. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...