Sari la conținut

0751480453

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 10 minute, daredevil27 a spus:

Reala cred ca e, dar locatia croitorie, iar pretul 150 Normal plus 50 si pentru oral plus 50 daca vrei neprotejat oralul, n am stat sa i mai zic ca viseaza cifre doar am zis ca e nasoala locatia si a zis ca ce ei ii place 🤦😅 da, trebuie sa i placa ei clientului nu conteaza da l incolo .. ce gandiri frate .. adica ceri niste bombe de sume, nici nu oferi ceva wow si mai ai si cea mai proasta locatie posibila ..

• Oras:Pitesti
Postat
Acum 58 minute, nickname15 a spus:

Reala cred ca e, dar locatia croitorie, iar pretul 150 Normal plus 50 si pentru oral plus 50 daca vrei neprotejat oralul, n am stat sa i mai zic ca viseaza cifre doar am zis ca e nasoala locatia si a zis ca ce ei ii place 🤦😅 da, trebuie sa i placa ei clientului nu conteaza da l incolo .. ce gandiri frate .. adica ceri niste bombe de sume, nici nu oferi ceva wow si mai ai si cea mai proasta locatie posibila ..

Nam inteles....cere 150 doar pentru oral si inca 50 pentru normal?🤨

Vizitator
Postat
Acum 8 ore, daredevil27 a spus:

Nam inteles....cere 150 doar pentru oral si inca 50 pentru normal?🤨

Invers, a zis ca e 150 lei doar normal si daca vrei si oral cu balon 50 deci 200 si daca vrei oral nep extra 50 deci 250 .. asa a zis, daca e scrie i pe wapp si vezi ce zice desi, nu vezi ca multe jongleaza cu cifrele asa la misto la cateva ore?!

Postat
Acum 47 minute, nickname15 a spus:

Invers, a zis ca e 150 lei doar normal si daca vrei si oral cu balon 50 deci 200 si daca vrei oral nep extra 50 deci 250 .. asa a zis, daca e scrie i pe wapp si vezi ce zice desi, nu vezi ca multe jongleaza cu cifrele asa la misto la cateva ore?!

Moama de unde vine mai asta cu tarifele astea??O avea si tarif de dezbracare....

• Like 1
Vizitator
Postat
Acum 21 minute, daredevil27 a spus:

Moama de unde vine mai asta cu tarifele astea??O avea si tarif de dezbracare....

😅🤣 nu stiu colegule, nu vezi ca deja s au haladit si daca vrei un aspect gen un toc un dres un stramp, practic cum se si afiseaza prin poze, gata extra 50 pe langa bombele astea de preturi pe care le viseaza si le cer asa la distanta de cateva ore .. 🤔

Postat

Este o fata slim, frumoasă, te trateaza cu respect dacă și tu o tratezi cu respect, corectă din punctul meu de vedere. Locația este în centru, însă nu la croitorie. Afirmațiile cu preturi extra nu stiu cat sunt de adevarate. Nu a cerut nimic în plus față de tariful standard comunicat inițial.  Cred că este una din cele mai senzuale fete prezente în Pitești în acest moment.

Postat

Servicii: sex protejat 
Oral ne protejat in funcție de igiena 
Masaj erotic 
Diferite pozitii
 Finalizare 200 lei 
 O ora 300 lei 
Bld I.C Bratianu bloc 42 Sc A

Vizitator
Postat
Acum 18 minute, daredevil27 a spus:

Servicii: sex protejat 
Oral ne protejat in funcție de igiena 
Masaj erotic 
Diferite pozitii
 Finalizare 200 lei 
 O ora 300 lei 
Bld I.C Bratianu bloc 42 Sc A

Vezi ? Exact ce ti am zis, jongleaza de la 1 ora la alta 😅 acum nu mai cere 50 la on, plus ca a schimbat locatia, macar atata lucru .. pai si ai fost ?

Postat
Acum 4 minute, nickname15 a spus:

Vezi ? Exact ce ti am zis, jongleaza de la 1 ora la alta 😅 acum nu mai cere 50 la on, plus ca a schimbat locatia, macar atata lucru .. pai si ai fost ?

Nam fost ca nam chef de tepe azi!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...