Sari la conținut

Salut

Postări Recomandate

• Oras:Drobeta-Turnu Severin
Postat

Salutare tuturor celor activi. 

Sunt pt o perioada aici la voi și vreau ceva recomandări în zona centrală, circumvalariunii, gh Lazăr, Mall. 

Ma, interesează ceva curat de calitate nu de etnie nu grase, ca nu le suport. 

Va, mulțumesc anticipat. 

• Minus 1
Postat
Acum 52 minute, Rares777 a spus:

Găsești pe Aradului 

F amabil mulțumesc, ce sa, fac sa, merg pe Aradului strigând ca vreau și eu pizda?? 

Ma, așteptăm la o recomandare, un nr de telefon, etc. 

Sau mai trimis la, traseiste??? 

• Minus 1
  • Oras:timisoara
Postat

Incearca Anda de la top. Brunetica frumoasa e si ea ok. Alexandraa blonda. Ti-as recomanda-o pe Beatrice de la top dar, e in vacanta.

Postat

Dar acum serios, ție îți e lene sa citesti? Îs o grămadă te topicuri deschise unde poți să intrii și să citești... 

Găsești în toate zilele Timișoarei, găsești blonde, brunete, slim, grăsuțe, etc. 

Doar trebuie sa intrii și să citești, dar se pare că e prea greu pentru unii și vor mura-n gură.

Vrei sa futi, caută omule, citește recenzii că sunt o grămadă de fete ce au recenzii bune....

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 56 minute, Alecu6 a spus:

F amabil mulțumesc, ce sa, fac sa, merg pe Aradului strigând ca vreau și eu pizda?? 

Ma, așteptăm la o recomandare, un nr de telefon, etc. 

Sau mai trimis la, traseiste??? 

Chiar nu vreau să fiu răutăcios, dar și Alecu are puțină dreptate, în felul lui, și te întreb eu pe tine, chiar așa de greu îți este să citești topicele fetelor și să alegi ce-ți place? Măcar colegul a fost sincer și ți-a recomandat ce a știut și el, dar alții pot fii răutăcioși și să-ți recomande vreo mutanta pe care nu o s-o uiți cât trăiești! Avem multe fete frumoase, fiecare cu gusturile sale, așa că citește și alege, crede-mă este mult mai bine pentru tine așa! Colegul Giorgio ți-a făcut niște recomandări foarte bune, dar depinde și de ce gusturi ai, pentru că nu ai menționat nimic în acest sens! O seară frumoasă iți doresc!

Postat
Acum 1 minut, Albano89 a spus:

Chiar nu vreau să fiu răutăcios, dar și Alecu are puțină dreptate, în felul lui, și te întreb eu pe tine, chiar așa de greu îți este să citești topicele fetelor și să alegi ce-ți place? Măcar colegul a fost sincer și ți-a recomandat ce a știut și el, dar alții pot fii răutăcioși și să-ți recomande vreo mutanta pe care nu o s-o uiți cât trăiești! Avem multe fete frumoase, fiecare cu gusturile sale, așa că citește și alege, crede-mă este mult mai bine pentru tine așa! Colegul Giorgio ți-a făcut niște recomandări foarte bune, dar depinde și de ce gusturi ai, pentru că nu ai menționat nimic în acest sens! O seară frumoasă iți doresc!

Mulțumesc frumos, este f adevărat ca pot suna singur dar am mizat pe voi localnici fiind, ca îmi recomandați ceva. 

• Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 2 minute, Alecu6 a spus:

Mulțumesc frumos, este f adevărat ca pot suna singur dar am mizat pe voi localnici fiind, ca îmi recomandați ceva. 

Depinde și de ce vrei, preț, aspect, calitate, servicii etc., eu de aceea ți-am sugerat să citești, doar cu bună credință!

Postat
1 hour ago, futacios13 said:

Dar acum serios, ție îți e lene sa citesti? Îs o grămadă te topicuri deschise unde poți să intrii și să citești... 

Găsești în toate zilele Timișoarei, găsești blonde, brunete, slim, grăsuțe, etc. 

Doar trebuie sa intrii și să citești, dar se pare că e prea greu pentru unii și vor mura-n gură.

Vrei sa futi, caută omule, citește recenzii că sunt o grămadă de fete ce au recenzii bune....

Nu te supara pe el. Omul a vrut varianta scurta. Poate ca, si noi am fi faacut la fel daca mergeam intr-un oras nou: cerem parerea "bastinasilor'. Omul n-a vrut sa piarda timpul , sperand sa merga la sigur.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...