parpalete Reputație: 59 Postat August 31, 2023 Oras:București Oras:București Postat August 31, 2023 Acum 2 ore, Kim11 a spus: Azi suntem disponibili pentru ședințe BDSM serviciile pe le putem oferi sunt Face-Sitting bondage whipping ball-busting Slapping humiliation Dress Fetish Pony Play Pegging -Feminizare -URO -WAX -SPIT -CBT -Foot fetish -foot worship -trampling jumping -anilingus -Cunnilingus -Cockold -Partenerul meu accepta si sex oral Locatie Complex Hils sector 3 🔵Prețul -pentru o ședință de 30 minute ▶️350lei (doar kim) 🔵Prețul pentru o ședință de 60 minute ▶️600 lei (doar kim) 🔵Prețul pentru o ședință de 30 minute ▶️700 lei ( kim si Eric ) 🔵Prețul pentru o ședință de o 60 minute▶️1200 lei ( Kim si Eric ) Sunt sigur că la jumping nu va descurcați.... nu știu câți clienți cer asta...jumping-ul pentru profesioniști înseamnă ca, stapana , stăpânul, sau cuplul de stăpâni să sară cu picioarele pe sclav cu toată forța iar asta include unele riscuri de rupere a oaselor dacă submisivul nu-și încordează foarte bine mușchii!!!
Kim11 Reputație: -12 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:București Oras:București Autor Postat Septembrie 1, 2023 Acum 11 ore, parpalete a spus: Sunt sigur că la jumping nu va descurcați.... nu știu câți clienți cer asta...jumping-ul pentru profesioniști înseamnă ca, stapana , stăpânul, sau cuplul de stăpâni să sară cu picioarele pe sclav cu toată forța iar asta include unele riscuri de rupere a oaselor dacă submisivul nu-și încordează foarte bine mușchii!!! Bună ! Sunt destul destul de mulți care cer asta si supusul in astfel de show-uri va sta pe o saltea speciala, in functie de cum ii simt rezistenta trec la ceva mai hard . Ador sa ofer durere fie prin trimpling jumping , fie prin biciul meu , curea din piele , am si o bata pentru cei mai puternici barbati. Am tot ce trebuie pentru ca mintea ta sa fie suficient de excitata si inundată de dopamina 1
schweppes123 Reputație: 964 Postat Septembrie 1, 2023 Postat Septembrie 1, 2023 Acum 3 ore, Kim11 a spus: Bună ! Sunt destul destul de mulți care cer asta si supusul in astfel de show-uri va sta pe o saltea speciala, in functie de cum ii simt rezistenta trec la ceva mai hard . Ador sa ofer durere fie prin trimpling jumping , fie prin biciul meu , curea din piele , am si o bata pentru cei mai puternici barbati. Am tot ce trebuie pentru ca mintea ta sa fie suficient de excitata si inundată de dopamina Sa oferi durerere prin "trimpling" Vaaaii Doamneee ca prosti mai sunteti.. Si mai prosti sunt prostii care vorbesc cu voi... 1
parpalete Reputație: 59 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 1, 2023 Acum 6 ore, Kim11 a spus: Bună ! Sunt destul destul de mulți care cer asta si supusul in astfel de show-uri va sta pe o saltea speciala, in functie de cum ii simt rezistenta trec la ceva mai hard . Ador sa ofer durere fie prin trimpling jumping , fie prin biciul meu , curea din piele , am si o bata pentru cei mai puternici barbati. Am tot ce trebuie pentru ca mintea ta sa fie suficient de excitata si inundată de dopamina Probabil cum spui tu...bănuiesc că o stapana de 50 kg, nu poate zdrobi un supus așa cum in cazul meu a făcut-o un stăpân de 118 kg si 1,94 M...iar după această adrenalină am avut nevoie de fix 7 zile pentru a-mi reveni!😘
Kim11 Reputație: -12 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:București Oras:București Autor Postat Septembrie 1, 2023 Acum 8 ore, parpalete a spus: Probabil cum spui tu...bănuiesc că o stapana de 50 kg, nu poate zdrobi un supus așa cum in cazul meu a făcut-o un stăpân de 118 kg si 1,94 M...iar după această adrenalină am avut nevoie de fix 7 zile pentru a-mi reveni!😘 Ai dreptate aici , doar că am un atuu , pot plusa și cu greutatea iubitului meu 😈 1
parpalete Reputație: 59 Postat Septembrie 2, 2023 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 2, 2023 Acum 12 ore, Kim11 a spus: Ai dreptate aici , doar că am un atuu , pot plusa și cu greutatea iubitului meu 😈 Nieeeee ca sa fie si mai hard te ia iubitul in brațe și calcă în picioare doar el submisivul...acolo test de rezistenta!😈😈 1
Kim11 Reputație: -12 Postat Septembrie 6, 2023 Oras:București Oras:București Autor Postat Septembrie 6, 2023 Bună ! De mâine suntem din nou disponibil pentru programări si reprogramări , lăsați un mesaj pe whatsapp 💋 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum