Dianadee Reputație: 22 Postat August 31, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat August 31, 2023 .. Link spre comentariu
Osiris0 Reputație: 257 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 1, 2023 Hello, Am intalnit-o si eu pe Diana si din start: it's worth it. Programarea a fost usoara, schimbul de mesaje cu toate info pe Whatsapp. Ajuns la locatie mi-a deschis usa o domnisoara draguta cu forme frumoase si amabila. Am stat unpic de povesti cu Diana si am fost servit cu o apa, dupa care am mers la dus pentru igienizare, la baie am gasit tot ce trebuie. Igiena fetei este ce trebuie, nu am explorat-o amanuntit dar mirosea foarte bine. Actiunea a inceput cu ON facut ok-ish, se vede ca se straduieste sa faca sa fie bine. Am schmbat la NP in misionar si dupa cu ea deasupra unde se misca bine, pozitie in care am finalizat. Note nu stiu sa dau, dar experienta a fost ce trebuie si o recomand pe Diana, este o fata corecta si nu m-am simtit deloc grabit. Multumesc Diana, see u soon !!! Te pup !!! Spor colegii !!! 1 2 Link spre comentariu
Dianadee Reputație: 22 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2023 Buna Dragii mei va astept cu Programarile 💋💋🥰🥰🫦🫦🫦🫦 ⏰Disponibilitate: 🌝13:00-01:00🌃 Pentru programări mă găsiți pe WhatsApp sau telefonic 🥰am rugămintea ca programările sa fie făcute și confirmate cu ceva timp înainte pentru a nu exista neplăceri😊❤💋 Link spre comentariu
Dianadee Reputație: 22 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2023 Acum 3 ore, Osiris0 a spus: Hello, Am intalnit-o si eu pe Diana si din start: it's worth it. Programarea a fost usoara, schimbul de mesaje cu toate info pe Whatsapp. Ajuns la locatie mi-a deschis usa o domnisoara draguta cu forme frumoase si amabila. Am stat unpic de povesti cu Diana si am fost servit cu o apa, dupa care am mers la dus pentru igienizare, la baie am gasit tot ce trebuie. Igiena fetei este ce trebuie, nu am explorat-o amanuntit dar mirosea foarte bine. Actiunea a inceput cu ON facut ok-ish, se vede ca se straduieste sa faca sa fie bine. Am schmbat la NP in misionar si dupa cu ea deasupra unde se misca bine, pozitie in care am finalizat. Note nu stiu sa dau, dar experienta a fost ce trebuie si o recomand pe Diana, este o fata corecta si nu m-am simtit deloc grabit. Multumesc Diana, see u soon !!! Te pup !!! Spor colegii !!! Te pup si te mai astept cu cel mai mare drag 🥰🥰🥰💋💋💋 Link spre comentariu
tmdan Reputație: -27 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:TM Oras:TM Partajează Postat Septembrie 1, 2023 Acum 2 ore, Dianadee a spus: Buna Dragii mei va astept cu Programarile 💋💋🥰🥰🫦🫦🫦🫦 ⏰Disponibilitate: 🌝13:00-01:00🌃 Pentru programări mă găsiți pe WhatsApp sau telefonic 🥰am rugămintea ca programările sa fie făcute și confirmate cu ceva timp înainte pentru a nu exista neplăceri😊❤💋 Cupluri primesti? Link spre comentariu
Dianadee Reputație: 22 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2023 Acum 38 minute, tmdan a spus: Cupluri primesti? Nu dragule … Link spre comentariu
Dianadee Reputație: 22 Postat Septembrie 2, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2023 Buna dragilor🫦 , Eu mi am inceput Activitatea 🥰🥰 Va astept cu Programari , va doresc un weekend plăcut 💋💋💋💋💋💋 ⏰Disponibilitate: 🌝11:00-01:00🌃 Pentru programări mă găsiți pe WhatsApp sau telefonic 🥰am rugămintea ca programările sa fie făcute și confirmate cu ceva timp înainte pentru a nu exista neplăceri😊❤💋 Link spre comentariu
Dianadee Reputație: 22 Postat Septembrie 2, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2023 Dragilor , Tin sa va anunt ca mai sunt disponibila pana Luni In Orașul vostru. Pentru programari Va astept pe whatsapp sau Telefonic Pana Luni Va 💋💋💋🥰🥰 Un Weekend Plăcut La fel ca Voi 🫦🫦🫦 Disponibilitate: 🌝12:00-04:00🌃 Pentru programări mă găsiți pe WhatsApp sau telefonic 🥰am rugămintea ca programările sa fie făcute și confirmate cu ceva timp înainte pentru a nu exista neplăceri😊❤💋 Link spre comentariu
Dianadee Reputație: 22 Postat Septembrie 2, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2023 . Link spre comentariu
costy7 Reputație: 1463 Postat Septembrie 3, 2023 Partajează Postat Septembrie 3, 2023 Am fost eu cam târziu recunosc Aia e pt mine la ora aia a fost ok deși am decartat 200 și a zis că a făcut on probono că și ăla e extra.Pt ora aia o recomand dar pt alte ore nu ,asta e fiind băiet păduri cutreieram 1 Link spre comentariu
Dianadee Reputație: 22 Postat Septembrie 3, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2023 Acum 13 ore, costy7 a spus: Am fost eu cam târziu recunosc Aia e pt mine la ora aia a fost ok deși am decartat 200 și a zis că a făcut on probono că și ăla e extra.Pt ora aia o recomand dar pt alte ore nu ,asta e fiind băiet păduri cutreieram Buna dragul meu si Scuza ma , dar eu dupa programul meu pot cere orice extra , nu sunt răutăcioasă , dar ca sa înțeleagă si ceilalți baieti nu primesc oameni in stare de ebrietate sau sub influența altor substanțe ( înțelegeți tu ) Daca am gresit eu , atunci imi cer scuze , Eu cu toate aceste te pupic 💋💋💋💋💋💋💋 Link spre comentariu
Dianadee Reputație: 22 Postat Septembrie 3, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2023 Buna baieti Doar astazi mai sunt disponibila In Timisoara pana in ora 04:00 Dupa care Vizita mea in Aces oras minunat Sa încheiat . Va 💋💋💋💋🫦🫦🫦🥰🥰 Disponibilitate: 🌝12:00-04:00🌃 Pentru programări mă găsiți pe WhatsApp sau telefonic 🥰am rugămintea ca programările sa fie făcute și confirmate cu ceva timp înainte pentru a nu exista neplăceri😊❤💋 Link spre comentariu
Dianadee Reputație: 22 Postat Septembrie 3, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2023 . Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 34120 Postat Septembrie 3, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Septembrie 3, 2023 Acum 1 minut, Dianadee a spus: . Poarte ar prinde bine ( și regulamentar ) să pui o poza , decât sa tot îți ridici topicul în felul asta. 2 1 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Septembrie 3, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 3, 2023 Acum 4 minute, Dianadee a spus: . Tu nu ești nervoasa mami 😍🙈😏!!! 1 1 Link spre comentariu
Dianadee Reputație: 22 Postat Septembrie 3, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2023 Acum 4 minute, 22leon a spus: Poarte ar prinde bine ( și regulamentar ) să pui o poza , decât sa tot îți ridici topicul în felul asta. scuzee , dar nu pun poze din alte motive , daca cauti mai Bn “pe paginile anterioare” o sa vezi .. Asta am spus asa sa nu te superi ( Intreb pentru un prieten🤣🤣) 💋💋💋💋💋💋💋 Link spre comentariu
Dianadee Reputație: 22 Postat Septembrie 3, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2023 Acum 4 minute, Semakone a spus: Tu nu ești nervoasa mami 😍🙈😏!!! Nu , chiar nu sunt te rog sa ma crezi, Poate e de la Vreme, habar nam nush… 🤣🤣💋💋💋💋 1 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 34120 Postat Septembrie 3, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Septembrie 3, 2023 Acum 6 minute, Dianadee a spus: scuzee , dar nu pun poze din alte motive , daca cauti mai Bn “pe paginile anterioare” o sa vezi .. Asta am spus asa sa nu te superi ( Intreb pentru un prieten🤣🤣) 💋💋💋💋💋💋💋 Am văzut pozele ce l-ai postat ( "bune" rau 😘 ), dar nu-i ok sa-ti ridici topicul asa cum ai făcut, de asta ti-am sugerat faza cu pozele. Scrie o gluma, o vrajeala..... O seara frumoasă iți doresc! 😘 2 1 Link spre comentariu
Dianadee Reputație: 22 Postat Septembrie 3, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2023 Acum 3 minute, 22leon a spus: Am văzut pozele ce l-ai postat ( "bune" rau 😘 ), dar nu-i ok sa-ti ridici topicul asa cum ai făcut, de asta ti-am sugerat faza cu pozele. Scrie o gluma, o vrajeala..... O seara frumoasă iți doresc! 😘 Iti multumesc mult si mersi de sfaturi 🥰🥰 💋💋💋🫦🫦 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum