Sari la conținut

‼️🔞 DIANA 🔞‼️ ❌ - 0742801565 - ❌

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Hello,

Am intalnit-o si eu pe Diana si din start: it's worth it.

Programarea a fost usoara, schimbul de mesaje cu toate info pe Whatsapp.

Ajuns la locatie mi-a deschis usa o domnisoara draguta cu forme frumoase si amabila.

Am stat unpic de povesti cu Diana si am fost servit cu o apa, dupa care am mers la dus pentru igienizare, la baie am gasit tot ce trebuie.

Igiena fetei este ce trebuie, nu am explorat-o amanuntit dar mirosea foarte bine.

Actiunea a inceput cu ON facut ok-ish, se vede ca se straduieste sa faca sa fie bine.

Am schmbat la NP in misionar si dupa cu ea deasupra unde se misca bine, pozitie in care am finalizat. :lol:

Note nu stiu sa dau, dar experienta a fost ce trebuie si o recomand pe Diana, este o fata corecta si nu m-am simtit deloc grabit.

Multumesc Diana, see u soon !!! Te pup !!!

:couple

Spor colegii !!! :138x

• Like 1
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi

Buna Dragii mei va astept cu Programarile 💋💋🥰🥰🫦🫦🫦🫦

Disponibilitate: 🌝13:00-01:00🌃 

Pentru programări mă găsiți pe WhatsApp sau telefonic 🥰am rugămintea ca programările sa fie făcute și confirmate cu ceva timp înainte pentru a nu exista neplăceri😊💋

Link spre comentariu
Acum 3 ore, Osiris0 a spus:

Hello,

Am intalnit-o si eu pe Diana si din start: it's worth it.

Programarea a fost usoara, schimbul de mesaje cu toate info pe Whatsapp.

Ajuns la locatie mi-a deschis usa o domnisoara draguta cu forme frumoase si amabila.

Am stat unpic de povesti cu Diana si am fost servit cu o apa, dupa care am mers la dus pentru igienizare, la baie am gasit tot ce trebuie.

Igiena fetei este ce trebuie, nu am explorat-o amanuntit dar mirosea foarte bine.

Actiunea a inceput cu ON facut ok-ish, se vede ca se straduieste sa faca sa fie bine.

Am schmbat la NP in misionar si dupa cu ea deasupra unde se misca bine, pozitie in care am finalizat. :lol:

Note nu stiu sa dau, dar experienta a fost ce trebuie si o recomand pe Diana, este o fata corecta si nu m-am simtit deloc grabit.

Multumesc Diana, see u soon !!! Te pup !!!

:couple

Spor colegii !!! :138x

Te pup si te mai astept cu cel mai mare drag 🥰🥰🥰💋💋💋

Link spre comentariu
  • Oras:TM
  • Oras:TM
Acum 2 ore, Dianadee a spus:

Buna Dragii mei va astept cu Programarile 💋💋🥰🥰🫦🫦🫦🫦

Disponibilitate: 🌝13:00-01:00🌃 

Pentru programări mă găsiți pe WhatsApp sau telefonic 🥰am rugămintea ca programările sa fie făcute și confirmate cu ceva timp înainte pentru a nu exista neplăceri😊💋

Cupluri primesti?

Link spre comentariu

Buna dragilor🫦  , Eu mi am inceput Activitatea 🥰🥰

Va astept cu Programari , va doresc un weekend plăcut 💋💋💋💋💋💋

Disponibilitate: 🌝11:
00-01:00🌃 

Pentru programări mă găsiți pe WhatsApp sau telefonic 🥰am rugămintea ca programările sa fie făcute și confirmate cu ceva timp înainte pentru a nu exista neplăceri😊💋

Link spre comentariu

Dragilor  , Tin sa va anunt ca mai sunt disponibila pana Luni  In Orașul vostru.

Pentru programari Va astept pe whatsapp sau Telefonic Pana Luni Va 💋💋💋🥰🥰

Un Weekend Plăcut La fel ca Voi 🫦🫦🫦

Disponibilitate: 🌝12:00-04:00🌃 

Pentru programări mă găsiți pe WhatsApp sau telefonic 🥰am rugămintea ca programările sa fie făcute și confirmate cu ceva timp înainte pentru a nu exista neplăceri😊💋

Link spre comentariu
Acum 13 ore, costy7 a spus:

Am fost eu cam târziu recunosc

Aia e pt mine la ora aia a fost ok deși am decartat 200 și a zis că a făcut on probono că și ăla e extra.Pt ora aia o recomand dar pt alte ore nu ,asta e fiind băiet păduri cutreieram

Buna dragul meu si Scuza ma  , dar eu dupa programul meu pot cere orice extra , nu sunt  răutăcioasă , dar ca sa înțeleagă si ceilalți baieti nu primesc oameni in stare de ebrietate sau sub influența altor substanțe ( înțelegeți tu ) Daca am gresit eu , atunci imi cer scuze , Eu cu toate aceste te pupic 💋💋💋💋💋💋💋

Link spre comentariu

Buna baieti Doar astazi mai sunt disponibila In Timisoara pana in ora 04:00 Dupa care Vizita mea in Aces oras minunat Sa încheiat . Va 💋💋💋💋🫦🫦🫦🥰🥰

Disponibilitate: 🌝12:00-04:00🌃 

Pentru programări mă găsiți pe WhatsApp sau telefonic 🥰am rugămintea ca programările sa fie făcute și confirmate cu ceva timp înainte pentru a nu exista neplăceri😊💋

Link spre comentariu
Acum 4 minute, 22leon a spus:

Poarte ar prinde bine ( și regulamentar ) să pui o poza , decât sa tot îți ridici topicul în felul asta.

scuzee , dar nu pun poze din alte motive , daca cauti mai Bn “pe paginile anterioare” o sa vezi ..  Asta am spus asa sa nu te superi ( Intreb pentru un prieten🤣🤣) 💋💋💋💋💋💋💋

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Banat
  • Oras:Banat
Acum 6 minute, Dianadee a spus:

scuzee , dar nu pun poze din alte motive , daca cauti mai Bn “pe paginile anterioare” o sa vezi ..  Asta am spus asa sa nu te superi ( Intreb pentru un prieten🤣🤣) 💋💋💋💋💋💋💋

Am văzut pozele ce l-ai postat ( "bune" rau 😘 ), dar nu-i ok sa-ti ridici topicul asa cum ai făcut, de asta ti-am sugerat faza cu pozele. 

Scrie o gluma, o vrajeala.....

O seara frumoasă iți doresc! 😘

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Acum 3 minute, 22leon a spus:

Am văzut pozele ce l-ai postat ( "bune" rau 😘 ), dar nu-i ok sa-ti ridici topicul asa cum ai făcut, de asta ti-am sugerat faza cu pozele. 

Scrie o gluma, o vrajeala.....

O seara frumoasă iți doresc! 😘

Iti multumesc mult si mersi de sfaturi  🥰🥰 💋💋💋🫦🫦 

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...