Sari la conținut

Bianca , buturuga mică - 0765158904

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Craiova
1 hour ago, 20_14 said:

Salut ...

Am trecut pe la Bianca ...deja recenziile nostre ( ale lui Caru si ale mele ) si au atins scopul ...coada era coada ....si fata a maritit cadoul . 

De la 150 cu 300  la 200 cu 400 . 🤣🤣

Acum eu nu am treaba ...cu 50 sau 100 in plus sau in minus ...tot acolo sunt . 

Dar macar sa merite acesta investitie . 

Aici nu a fost cazul ...iar intalnirea nr 2 a fost mai slaba decat prima . 

Am intrebat si de Cof ...a zis ca face la cine vrea ...si cand nu este presata . 

Am verificat si dantura ...care este in regula ...

Oralul a fost mai slab ca la.prima.intalnire si foarte scurt . 

Iar la normal ...caldura a fost un impediment in a finaliza .

Locatia desi este dotata cu Ac ...proprietarul nu vrea sa fie folosit ...probabil.un cost in plus la factura . 🥲🥲🥲

Timp ...20 min .

Cadou ...200 lei . 

De revenit ...o sa o ocolesc o perioada . 

Spor la.mandre . 

100 de km în plus și la 300 la București este Raiul pe pământ!

Cum să I dau figurantei ăsteia atâția bani pe mai nimic?

La București, la 400/h,trebuie chemat Arafat în persoana! 😅😅😅

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:tv
8 minutes ago, papura voda said:

De ce ești răutăcios domnule "gentleman " și te exprimi cu atâta patos acolo unde nu ai fost ?,..🤔

eu am avut 2 întâlniri foarte bune și prima oară chiar și pove a fost mai mult decât mulțumit , următoarea data a fost și din cauza căldurii 😅😅😅

Link spre comentariu
  • Oras:Drobeta-Turnu Severin
Acum 26 minute, am_promis4 a spus:

De ce ești răutăcios domnule "gentleman " și te exprimi cu atâta patos acolo unde nu ai fost ?,..🤔

eu am avut 2 întâlniri foarte bune și prima oară chiar și pove a fost mai mult decât mulțumit , următoarea data a fost și din cauza căldurii 😅😅😅

La 6000 lei lunar venit locației, proprietarul nu da voie sa se folosească AC. 

La câte unii din cauza căldurii creierul încetează sa funcționeze, vor doar bani, bani și iar bani, mai îmi povesteau și mie fetele ca e real ce se întâmplă cu acești proprietari care vor 1200 euro pe luna pe locație ca asa se întâmplă dar sincer nu credeam. 

Cât despre maritul prețului peste noapte tine de caracterul fiecăreia, tot ce ați făcut bun voi în recenzii, ea a stricat singura. 

Cred ca 80%din noi care plecam mulțumiți din locație după vizita lăsăm ceva în plus din proprie inițiativa. 

Are dreptate papura la București la 400 ora, când îți deschide ușa câte una uiți de ce ai venit... 🤣🤣🤣

• Minus 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Paradis
Acum 39 minute, papura voda a spus:

Stiu ...dar ca sa merg doar pentru sex ...nu prea imi arde . 

Am fost in trecut pe.la.Bucale ...stiu ce ii acolo ....chiar si la Craiova am gasit partide bune ...Este si Timisoara ...orasul unde imi fac de cap . Dar cum sunt mai mereu ...calator ...incerc sa combin utilul cu placutul ...si daca imi rezolv treaba repede ...imi ramane timp si de distractie . 😉😉😉

Acum 36 minute, am_promis4 a spus:

A fost ceva mai mult decat temperatura ...ma asteptam ca evolutia ei sa fie crescatoare ... 

Dar nu a fost sa fie . 

Asta e ...

Link spre comentariu
  • Membru Premium
2 hours ago, am_promis4 said:

Povestitorul m a scutit de pierdere de timp și de bani!

Mulțumesc mult!

Link spre comentariu
4 minutes ago, papura voda said:

Povestitorul m a scutit de pierdere de timp și de bani!

Mulțumesc mult!

Opinia ta ,

eu am fost de 2 ori și as reveni cu drag, daca se întoarce chiar am sa o fac 😉, am prins-o la început când oferea serviciul Cof și dacă tu găsești chiar și la Bucale sub 200 fin . cu acest extra atunci te felicit

+ că este un serviciu extrem de rar pe aici și pe care din câte știu îl mai are in meniu doar Giulia veche .

Ca și Andrada la care voi lăsa recenzie proaspătă curând , nu excelează pe oral in schimb la normal ai fi surprins cat compensează și per total se merita și fara cof daca acum l-a scos .

+ cum spunea un antevorbitor ai senzația că fuzi o școlăriță de clasa 9,...

+ că este pove in prima recenzie spune clar:

Arata mult mai bine in realitate " ,

" chip angelic "

+ că dacă tu pui la îndoiala recomandare mele ești liber să mergi oriunde dorești în altă parte , (până acum le apreciai și te-au ajutat ,.....parcă  🤔 90% sau cat era procentul ?!!)

+ nu avem aceleași gusturi însă nu judeca in necunostiinta de cauza ("figuranta asta ...mica ") , cum am recomandat-o unui bun amic și că nu este de ratat la fel o recomand și unui STRAIN, apoi fiecare face ce poate și ce vrea .

+ Numai bine !

Link spre comentariu
Acum 16 ore, am_promis4 a spus:

A revenit Bianca minionă,
locația este aceeași , stă doar câteva zile din ce am înțeles .
Eu am bifat a treia vizita la ea și am fost foarte mulțumit .

Mulțumesc Bia și te superpup 😘

Ceva recomandări și pt mine, mulțumesc. 

Ajung și eu deseară și am remarcat ca avem ceva noutăți în oraș.. 

Salutari tuturor celor activi. 

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:T
  • Oras:T

Salut ,
am avut nevoie de 4 , 5 nici nu mai știu câte vizite ca să aflu un lucru .
Azi-noapte pe la  1 și ceva văzând anunțul ei m-am hotărât adhoc , am mers deși nu sunt adeptul orelor "mici", nu am fost prea in forma eu așa că am revenit azi pe la aceeași oră însă pe zi .
Am observat că la NP nu duc atât de mult ca deobicei și trebuie să mă codesc cumva vulpoi bătrân fiind 
 😅😅
Am pus-o pe seama vârstei fragede și fiindcă nu activează de mult timp in domeniu însa tot Bia mi-a elucidat misterul și da , are himen elastic !!.
Azi chiar m-a sugrumat și nu de gât
 😉 😛
Te pup Bia 😘,
numai bine !

Link spre comentariu
  • Oras:DTS
  • Oras:DTS

Am fost si eu la Bianca, de doua ori chiar.

Sta singura. In noua locatie nu am mai fost, asa ca am gresit scara si m-a spurcat o domnisoara prin interfon, probabil ca s-a saturat. Pe bulevard cu independentei. Patul din paleti cu saltea peste, ceva cufere, apartamentul vrea sa para ceva dar aduce doar a saracie :D

E a doua oara cand vin la ea, pentru serviciul COF am revenit, a zis ca nu mai face, dar i-am zis ca data trecuta mi-a facut asa ca m-a lasat din nou :D

Fata arata binisor, e micuta, slabuta, sanii cat sa-i tii in palma, per total as zice 7/10.

Pretul tot il creste vad, initial era 150 cu ON si COF 50 extra, acum COF m-a costat inca 50, deci total 250 o finalizare cu ON si COF. Nu mai revin din cauza asta, de obicei nu merg de doua ori in acelasi loc oricum.

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator AdminRau
Reputație: 0
22 hours ago, turbo6779 said:

A revenit domnișoara. Mozart, personal e favorita mea pt moment.

Cam tardiv colegul deși numele ți-e "turbo"

și fără nici un argument la afirmația de mai sus .

Nu ați apreciat-o și cred că am pierdut-o , posibil să fi plecat deja împreună cu la fel de superba ei colegă.

Rămânem cu .....ce se vede și.....

la mai bine !!

Link spre comentariu
Acum 35 minute, AdminRau a spus:

Din fericire m-am înșelat Bianca încă nu a plecat ci lucrează se pare in schimbul 2 , a postat abia pe la 18 și prefera noaptea 😇

Mai ... daca tot ii stii programul ...chiar esti preocupat  de sanatatea ei .

Am.scris ceva mai sus ...poti te rog aa raspunzi ? Si ce colega are ? 

Link spre comentariu
Vizitator AdminRau

Mai conteaza colegu ?.....

chiar nu vezi ce a ajuns sectiunea asta din cauza unor hateri ?

am inceput sa las deja recenzii  prin alte parti unde forumul e functional si unde ai cu cine colabora,

am zis ca se va alege praful si asa a fost .

O zi buna !

Link spre comentariu
Vizitator AdminRau
Just now, sinnerdts said:

Nu e, se mai adauga 50 ron, asa mi-a luat mie acum vreo 2 luni

sinnere aici chiar nu era cazul ,...ești util clar la ce e pe aici  însă tu știi prea bine că toate sau alteori sun nici o formă  și nici cu extra cost nu iti fac oral neprotejat fiindcă tu nu vrei sa faci o chestie care durează maxim  5 minute , adică sa dai pădurea jos ,....nu ai nici o scuză, e doar comoditate și un Bic de 5 lei !!!

Link spre comentariu
  • Oras:Drobeta Turnu Severin
  • Oras:Drobeta Turnu Severin
7 minutes ago, AdminRau said:

sinnere aici chiar nu era cazul ,...ești util clar la ce e pe aici  însă tu știi prea bine că toate sau alteori sun nici o formă  și nici cu extra cost nu iti fac oral neprotejat fiindcă tu nu vrei sa faci o chestie care durează maxim  5 minute , adică sa dai pădurea jos ,....nu ai nici o scuză, e doar comoditate și un Bic de 5 lei !!!

Nu are importanta ca am par mult, nu am comentat niciodata chiar e normal sa ceara in plus dar ea cred, atentie cred ca cere in plus 50ron nu conteaza ca esti superepilat sau ai padure, pentru ca mi-a cerut inainte sa ma vada cu padurea!!! Si chiar mi-a placut si imi place in continuare Bianca mica, oricand pot sa ma duc la ea nu ma supar!!! NU cred ca i-am facut un rau spunand asta! Numai bine!

Link spre comentariu
Vizitator AdminRau
6 minutes ago, 20_14 said:

Pai si mie ...de asta am pus punct relatiei 🤣🤣🤣ma gandeam ca poate a schibat ceva . 

Daca pe jos ești ok înseamnă că ai fost la o mica distanta de acel click ..  , poate că ai venit cu o atitudine superioara , cumva de "cartier " versat  și fata sensibila  s-a timorat .., fii mai dulce și poate că mult bine va  aduce 😉

Link spre comentariu
Acum 2 ore, AdminRau a spus:

Daca pe jos ești ok înseamnă că ai fost la o mica distanta de acel click ..  , poate că ai venit cu o atitudine superioara , cumva de "cartier " versat  și fata sensibila  s-a timorat .., fii mai dulce și poate că mult bine va  aduce 😉

Mai  ...chiar am tratat o cu respect si la prima intalnire cat si la a doua ...

La a doua imi este putin ciuda ...ca baiat fin fiind ...ma luat de fraier   . 

Dar nu i bai ...gaaesc unde sa imi stric bani . 

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...