Sari la conținut

Alexandra_20 - Party-Girl 0753699322

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
Acum 1 oră, Idiotu123 a spus:

Acum ca sa precizez. Mie mi-a placut ca era frumusica nemachiata chiar daca era proaspat trezita. Nu stiu ce la dat pe spate cu oralul pe scarlxxrd, ca pe mine nu ma dat pe spate. Sunt alte doamne si domnisoare mult mai bune la oral decat ea. Nu am vazut tatuaje la ea (sau poate ca nu am avut eu ochi pentru ele). A pus placa ca o doare pe la spate, sau cand ies aproape complet si intru, deci posibil BTS ca nu sunt atat de "mare" incat sa provoace disconfort. Deci cei ce alegeti sa va riscati cu un neprotejat, ganditi cu capul de sus, nu cu cel de jos.

Are mainiile mici arata fain cand sa tine de bara, si o tineam de vorba mie mi a placut ca vb cu mine cu pula in gura 😂😂

• Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 1 oră, Criticul a spus:

E și party-girl, adică se droghează, dacă nu știți terminologia.. 

nu stiam dar si asta este alegerea ei cand aveam virsta ei am incercat si eu de toate 

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:In cimitir=ma-sa lu picon, cu deep prin mentalitatea muioritica
  • Oras:In cimitir=ma-sa lu picon, cu deep prin mentalitatea muioritica
On 8/25/2023 at 7:30 AM, Criticul said:

E și party-girl, adică se droghează, dacă nu știți terminologia.. 

Ce dor imi era de tine..a inceput sau deja fin vuelta?

Link spre comentariu
  • Membru Premium

locatia actuala este in zona caraiman , mamaia , vis a vis de  voila resort .

350 h 200 f .

pat bun si mare , apa calda , vedere laterala la santier. locuri de parcare din belsug .

am optat pt o finalizare , 30 min , dupa ce a expirat timpul , am prelungit la ora ,achitind 150 extra .

ora a fost ora , 60 min , am primit tot ce stabilisem anteroir pe whapp .

pozele sint reale , skinny , dragalasa . 

isi pregateste decolarea spre uk in citeva zile . 

• Mersi 1
Link spre comentariu

Am fost și eu la ea, face de toate fata numai anal nu, cică o doare.

Dar când am fost la ea o cam dureau toate, cu taxele nu aveai voie ca o doare, la gogoșari nu aveai voie ca o doare, de sunt nu prea vroia ca nu prea poate și tot asa.

Vrea sa plece în Irlanda sa o futaceasca aia bine pe acolo, ca zice ea ca ar face bani buni acolo.

Nu prea e de mers la ea, a supt ce a supt, după car i-am zis sa punem caciulita și a zis ca doar pe spate sau capra sta, ca altfel o doare, ca e strâmtă.

Face și fără prezervativ, mi-a.zis asa pe fata fără sa insist. Spunea ca acolo face numai fără ca este extra și mulți vor asa. Trageți voi concluzia.

Ca note:

ON a supt un pic capul 6, măcar nu a folosit dinții.

NP 6, am dat eu mai mult ca es sta cum o pui, dar și eu am dat în ciuda, ca să nu-mi para rău după bani, ii dădeam asa in ciuda pizdi.

Garsoniera un 8 ca era dezordine,

FK 3.

Deci nu e de revenit, dar nici de dus  prima data nu este.

• Mersi 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
La 31.08.2023 la 18:48, danycernat a spus:

Majoritatea se drogheaza... cu masura sau fara! Cum altfel sa reziste in bransa ?

cum ai constatat acest aspect ,sint  doar curios, ai vazut stirile la tv despre elevii de la scoala ?

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
  • Disponibila

Salut , vizitată domnișoara Intr o seara mai acum ceva vreme...indradevar nu este îngrijită , am optat pt o finalizare cu înghițire dar nu s a ajuns acolo....intrat în ap, m am cerut la duș , mi a dat un prosop semi umed , și îmi spunea că pot sa îl miros că este curat ...nu l am folosit și am folosit hârtie ...prin duș era un big aruncat ,un gel de dus gol pe jos, și unul cu puțin gel in el pus pe un postativ... dezordine rău în baie...de la intrare m a luat că 200...achitat ...a început cu ON supt doar capul ...bineînțeles înainte de activitate venise de la deplasare și nu apucase să tragă liniuța ...care și a pregătit o cu buletinul ..și a pisat pe acolo una alta ...a făcut o "gorneta" din 10 lei , și hop pe nas 👃....am rămas uimit, și i am zis că nu este ok ce face ...mi a spus că se poate și neprotejat am zis pas ...mai avea decât 2 prezervative ...când am văzut că oralul este slab ..am cerut normal ..pus căciulița și hai doggy , nu am simțit miros suspect , dar era păroasă , pe buci la cur și etc ....m am străduit să finalizez și să fug cat mai repede ...liniuțele își pun amprenta peste chipul ei și peste gândire ...spunea că pe 27 sau 28 are bilet spre Irlanda ..., " să meargă cu domnul sa fie doi " ...

• Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

A apărut din domnișoară,acum se numeste Maya Party girl si are nr acum 0755 508 755

Locație undeva prin mamaia,nu am ajuns la ea ca este departe si programul zilnic nu  imi permite sa ajung pe zi

• Like 1
Link spre comentariu

Artur zi-ne bre și etajul și ușa dacă tot 😂🤦‍♂️

Niște note, preț, O recenzie......cateva cuvinte 🤭

Din câte vad mai sus la jerry nu se merita deși arata bene...

Link spre comentariu
Acum 21 ore, Deniss97 a spus:

Artur zi-ne bre și etajul și ușa dacă tot 😂🤦‍♂️

Niște note, preț, O recenzie......cateva cuvinte 🤭

Din câte vad mai sus la jerry nu se merita deși arata bene...

Balls dacă mergeam la fata scriam aici.Nu am fost pt ca mi-a scris direct,ca face normal fără guma 

• Trist 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 1748
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 9 ore, chkgenius a spus:

ceva vesti despre papusa asta? :D 

Vrei sa o arzi neprotejat !? 😁

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
On 2/4/2024 at 7:35 PM, jerry84 said:

Vrei sa o arzi neprotejat !? 😁

nu dar fara e destul de frumusica :)) si mno...tentatia e mare.

Link spre comentariu
  • Membru Premium
La 28.01.2024 la 20:06, artur.86 a spus:

Balls dacă mergeam la fata scriam aici.Nu am fost pt ca mi-a scris direct,ca face normal fără guma 

Nu are nici orbit nici five?

• Haha 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...