Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4272 Postat August 25, 2023 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Autor Membru Premium Partajează Postat August 25, 2023 Acum 1 oră, Idiotu123 a spus: Acum ca sa precizez. Mie mi-a placut ca era frumusica nemachiata chiar daca era proaspat trezita. Nu stiu ce la dat pe spate cu oralul pe scarlxxrd, ca pe mine nu ma dat pe spate. Sunt alte doamne si domnisoare mult mai bune la oral decat ea. Nu am vazut tatuaje la ea (sau poate ca nu am avut eu ochi pentru ele). A pus placa ca o doare pe la spate, sau cand ies aproape complet si intru, deci posibil BTS ca nu sunt atat de "mare" incat sa provoace disconfort. Deci cei ce alegeti sa va riscati cu un neprotejat, ganditi cu capul de sus, nu cu cel de jos. Are mainiile mici arata fain cand sa tine de bara, si o tineam de vorba mie mi a placut ca vb cu mine cu pula in gura 😂😂 1 Link spre comentariu
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4272 Postat August 25, 2023 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Autor Membru Premium Partajează Postat August 25, 2023 Acum 1 oră, Criticul a spus: E și party-girl, adică se droghează, dacă nu știți terminologia.. nu stiam dar si asta este alegerea ei cand aveam virsta ei am incercat si eu de toate 2 Link spre comentariu
v-ship-ss Reputație: 47 Postat August 26, 2023 Oras:In cimitir=ma-sa lu picon, cu deep prin mentalitatea muioritica Oras:In cimitir=ma-sa lu picon, cu deep prin mentalitatea muioritica Partajează Postat August 26, 2023 On 8/25/2023 at 7:30 AM, Criticul said: E și party-girl, adică se droghează, dacă nu știți terminologia.. Ce dor imi era de tine..a inceput sau deja fin vuelta? Link spre comentariu
Membru Premium vitceibo Reputație: 4071 Postat August 31, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat August 31, 2023 locatia actuala este in zona caraiman , mamaia , vis a vis de voila resort . 350 h 200 f . pat bun si mare , apa calda , vedere laterala la santier. locuri de parcare din belsug . am optat pt o finalizare , 30 min , dupa ce a expirat timpul , am prelungit la ora ,achitind 150 extra . ora a fost ora , 60 min , am primit tot ce stabilisem anteroir pe whapp . pozele sint reale , skinny , dragalasa . isi pregateste decolarea spre uk in citeva zile . 1 Link spre comentariu
mihaita2020 Reputație: 851 Postat August 31, 2023 Partajează Postat August 31, 2023 Am fost și eu la ea, face de toate fata numai anal nu, cică o doare. Dar când am fost la ea o cam dureau toate, cu taxele nu aveai voie ca o doare, la gogoșari nu aveai voie ca o doare, de sunt nu prea vroia ca nu prea poate și tot asa. Vrea sa plece în Irlanda sa o futaceasca aia bine pe acolo, ca zice ea ca ar face bani buni acolo. Nu prea e de mers la ea, a supt ce a supt, după car i-am zis sa punem caciulita și a zis ca doar pe spate sau capra sta, ca altfel o doare, ca e strâmtă. Face și fără prezervativ, mi-a.zis asa pe fata fără sa insist. Spunea ca acolo face numai fără ca este extra și mulți vor asa. Trageți voi concluzia. Ca note: ON a supt un pic capul 6, măcar nu a folosit dinții. NP 6, am dat eu mai mult ca es sta cum o pui, dar și eu am dat în ciuda, ca să nu-mi para rău după bani, ii dădeam asa in ciuda pizdi. Garsoniera un 8 ca era dezordine, FK 3. Deci nu e de revenit, dar nici de dus prima data nu este. 1 1 Link spre comentariu
danycernat Reputație: 444 Postat August 31, 2023 Partajează Postat August 31, 2023 On 8/25/2023 at 5:30 PM, Criticul said: E și party-girl, adică se droghează, dacă nu știți terminologia.. Majoritatea se drogheaza... cu masura sau fara! Cum altfel sa reziste in bransa ? 3 1 1 Link spre comentariu
yofredmeyer Reputație: 210 Postat Septembrie 23, 2023 Telefon: 0722256984 Oras:Constanta Telefon: 0722256984 Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 23, 2023 Bai, fata e reală. Mai sta cateva zile ca aia din irlanda sunt clienți mai buni. Se fute bine, numai sa o prinzi cu e cam cu chef ca e cam bi!! Link spre comentariu
Membru Premium vitceibo Reputație: 4071 Postat Septembrie 24, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat Septembrie 24, 2023 La 31.08.2023 la 18:48, danycernat a spus: Majoritatea se drogheaza... cu masura sau fara! Cum altfel sa reziste in bransa ? cum ai constatat acest aspect ,sint doar curios, ai vazut stirile la tv despre elevii de la scoala ? Link spre comentariu
Alex.90 Reputație: 16 Postat Septembrie 24, 2023 Partajează Postat Septembrie 24, 2023 Nu o recomand. Este neîngrijită, face neprotejat, iubi o suna încontinuu și chiar i-a răspuns la telefon imediat ce a terminat de înghițit. Oral banal, dar apreciez că a înghițit tot. Normal nu am încercat pentru că nu mai avea prezervative. ✌️ Link spre comentariu
danycernat Reputație: 444 Postat Septembrie 24, 2023 Partajează Postat Septembrie 24, 2023 6 hours ago, vitceibo said: cum ai constatat acest aspect ,sint doar curios, ai vazut stirile la tv despre elevii de la scoala ? Mi-a șoptit mai multe păsărici! Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4581 Postat Septembrie 24, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Septembrie 24, 2023 Intre timp a fost pe Ploiesti: Link spre comentariu
Membru Premium jerry84 Reputație: 1748 Postat Septembrie 25, 2023 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Membru Premium Partajează Postat Septembrie 25, 2023 Salut , vizitată domnișoara Intr o seara mai acum ceva vreme...indradevar nu este îngrijită , am optat pt o finalizare cu înghițire dar nu s a ajuns acolo....intrat în ap, m am cerut la duș , mi a dat un prosop semi umed , și îmi spunea că pot sa îl miros că este curat ...nu l am folosit și am folosit hârtie ...prin duș era un big aruncat ,un gel de dus gol pe jos, și unul cu puțin gel in el pus pe un postativ... dezordine rău în baie...de la intrare m a luat că 200...achitat ...a început cu ON supt doar capul ...bineînțeles înainte de activitate venise de la deplasare și nu apucase să tragă liniuța ...care și a pregătit o cu buletinul ..și a pisat pe acolo una alta ...a făcut o "gorneta" din 10 lei , și hop pe nas 👃....am rămas uimit, și i am zis că nu este ok ce face ...mi a spus că se poate și neprotejat am zis pas ...mai avea decât 2 prezervative ...când am văzut că oralul este slab ..am cerut normal ..pus căciulița și hai doggy , nu am simțit miros suspect , dar era păroasă , pe buci la cur și etc ....m am străduit să finalizez și să fug cat mai repede ...liniuțele își pun amprenta peste chipul ei și peste gândire ...spunea că pe 27 sau 28 are bilet spre Irlanda ..., " să meargă cu domnul sa fie doi " ... 3 1 Link spre comentariu
StRyK3R Reputație: 344 Postat Ianuarie 26 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 26 A apărut din domnișoară,acum se numeste Maya Party girl si are nr acum 0755 508 755 Locație undeva prin mamaia,nu am ajuns la ea ca este departe si programul zilnic nu imi permite sa ajung pe zi 1 Link spre comentariu
artur.86 Reputație: 442 Postat Ianuarie 27 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Ianuarie 27 Mamaia Nord Alezzi bloc G Link spre comentariu
Deniss97 Reputație: 12 Postat Ianuarie 27 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Ianuarie 27 Artur zi-ne bre și etajul și ușa dacă tot 😂🤦♂️ Niște note, preț, O recenzie......cateva cuvinte 🤭 Din câte vad mai sus la jerry nu se merita deși arata bene... Link spre comentariu
artur.86 Reputație: 442 Postat Ianuarie 28 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Ianuarie 28 Acum 21 ore, Deniss97 a spus: Artur zi-ne bre și etajul și ușa dacă tot 😂🤦♂️ Niște note, preț, O recenzie......cateva cuvinte 🤭 Din câte vad mai sus la jerry nu se merita deși arata bene... Balls dacă mergeam la fata scriam aici.Nu am fost pt ca mi-a scris direct,ca face normal fără guma 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 4 Partajează Postat Februarie 4 ceva vesti despre papusa asta? Link spre comentariu
BenTheMan Reputație: 21 Postat Februarie 4 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 4 8 hours ago, chkgenius said: ceva vesti despre papusa asta? cred ca e pe la petreceri 3 Link spre comentariu
Membru Premium jerry84 Reputație: 1748 Postat Februarie 4 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Membru Premium Partajează Postat Februarie 4 Acum 9 ore, chkgenius a spus: ceva vesti despre papusa asta? Vrei sa o arzi neprotejat !? 😁 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6 Partajează Postat Februarie 6 On 2/4/2024 at 7:35 PM, jerry84 said: Vrei sa o arzi neprotejat !? 😁 nu dar fara e destul de frumusica :)) si mno...tentatia e mare. Link spre comentariu
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4272 Postat Februarie 10 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Autor Membru Premium Partajează Postat Februarie 10 La 28.01.2024 la 20:06, artur.86 a spus: Balls dacă mergeam la fata scriam aici.Nu am fost pt ca mi-a scris direct,ca face normal fără guma Nu are nici orbit nici five? 1 Link spre comentariu
Orb1t Reputație: 2198 Postat Februarie 10 Partajează Postat Februarie 10 2 hours ago, scarlxxrd said: Nu are nici orbit nici five? Orbit sigur n-are. 🤣 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum