Sari la conținut

Joseph, inger sau demon ?

Postări Recomandate

• Oras:caelum et infernus
Postat

Wow..sorina..asta inseamna ca esti curva autentica!!

Me gusta!

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

E atat de simplu, unele dintre noi nu se apuca silite fiind, ci pentru ca ne plac barbatii , dar si banii, mi se pare alegerea potrivita sa faci asta daca esti o femeie careia ii place sa aiba muuulti barbati in viata ei :)

• Like 2
  • Oras:a place between here and there
Postat

:laugh2 mai nou,sexul oral pe bani a devenit hobby;ai pretentia sa te credem,sau ne consideri prea idioti?

• Oras:Bucuresti
Postat

Cassy daca as putea ti-as ridica o statuie pentru replica asta!  :clap2

Daca acolo unde este "barbatul", este si "banul" si mai este si ceva MINTE, as putea sa spun ca sunt o femeie fericita! :girly

• Like 1
  • Oras:bucuresti
Postat

Si acum pentru colegul Joseph. Un barbat cu atitudine care n-are picioare de lut sau port jartiere pe sub pantaloni o sa-ti spuna deschis asa cum au fost cativa: Personal nu-mi plac oamenii care intra in tipare si stasuri ( postarile tale sunt matritza ) Nu-mi plac postarile tale mieroase si probabil ca o problema a ta este tocmai faptul ca nu vrei sa superi pe nimeni si sa deranjezi pe cineva,asa cum ai spus singur. Parerea mea este ca o persoana care vrea sa fie pe placul tuturor nu are verticalitate si caracter cum nu are nici cea mai mica sansa sa fie pe placul tuturor. Asa ca acepta-te asa cum esti nu cum crezi tu ca vor altii si fi. Cu certitudine ca nu esti un prost si asta se vede dar cum nimeni nu e perfect ai plusuri si minusuri ca toata lumea.

Nu iti citesc recenziile si ti-am spus mai sus dc. 

Postat

Sunt toti brazi bitt prin tara asta s-o faci din pasiune?

Nu de alta dar vorbisem si eu cu o domnisoara de pe forum s-o vizitez si acum chiar am indoieli..

Stiti voi, avand in vedere ca sunt gras, urat si cam tantalau...

Si cu acnee! Si nici ras acolo jos nu sunt!

Macar am boobies!!!

Postat

Nu ai inteles, mi-e putin cam "lenita" sa iti explic, sa filozofez asa matinal dar ma voi stradui.

Nu are nicio legatura faptul cum arati (evident ca daca aduci cu bradd e un super avantaj, acum ce ar mai fi sa zic ca nu :D ) daca stii cum sa te porti. Atat de simplu este, fii un "domn" si vei fi surprins de rezultat ;)

Postat

E atat de simplu, unele dintre noi nu se apuca silite fiind, ci pentru ca ne plac barbatii , dar si banii, mi se pare alegerea potrivita sa faci asta daca esti o femeie careia ii place sa aiba muuulti barbati in viata ei :)

Cassy draga! Tu esti o fata desteapta pe care eu o apreciez si o recunosc in mod public dar nu o sa ma aburesti cu raspunsul asta. Silita de imprejurari,trairi,emotii,conjunctura sau de propria dorinta psihica ori corporala,tot o siluire este =)) Partea frumoasa este ca nu numai eu ne dorim sa fiti cat mai multe de acest gen!!! 

Sorina,pai daca nu dormeai la ora aia probabil ca te gandesti prea mult la mine;) Incearca sa ma ignori! Nu sunt suparat prea rau pe tine ci doar putin fleasca de suparat:-* Voiam sa te intreb daca vrei sa vizitezi adunarea din aripa tanara in detrimentul aripii frante. Hai sa pastram tema lansata de J din respect pt el ca ai talentul sa atragi atentia prea mult asupra ta.

Postat

Cassy daca as putea ti-as ridica o statuie pentru replica asta!  :clap2

Daca acolo unde este "barbatul", este si "banul" si mai este si ceva MINTE, as putea sa spun ca sunt o femeie fericita! :girly

Felicitari,ai reusit sa inlaturi orice dubiu ca ne crezI idioti;din pacate,ai si tu dreptatea ta.

• Like 1
Postat

Silita de imprejurari,trairi,emotii,conjunctura sau de propria dorinta psihica ori corporala,tot o siluire este =)) Partea frumoasa este ca nu numai eu ne dorim sa fiti cat mai multe de acest gen!!! 

De data asta nu am ce face trebuie sa-ti dau dreptate ca tot un fel de siluire este =))

Postat

Pe langa echilibrul de care dai dovada fara sa mai subliniez si alte calitati pe care le ai, si nu putne la numar, momentul in care te iubesc MAXIM este acela cand ai curaj sa recunosti anumite lucruri draga Cassy. Muah!

• Oras:RO
Postat

A fost chris, apoi antrenorul...asteptam cu drag si momentul lui alexandru.

Stima

Postat

Eu astept cu MACSIM interes momentul Sorina  GURA BOGATA;) Yap. Dar cred ca o sa mor si n-o sa apuc sa ma bu cur de el:(

Postat

Nu ai inteles, mi-e putin cam "lenita" sa iti explic, sa filozofez asa matinal dar ma voi stradui.

Nu are nicio legatura faptul cum arati (evident ca daca aduci cu bradd e un super avantaj, acum ce ar mai fi sa zic ca nu :D ) daca stii cum sa te porti. Atat de simplu este, fii un "domn" si vei fi surprins de rezultat ;)

A..io-s baiet de baiet ma sorinel.

Dar eu vorbeam strict de paaiunea voastra..hobby cum a numit-o cineva...mi se pare indoielnica afirmatia asta..cum ca ar fi o pasiune. Ar fi o pasiune , daca v-ar vizita numai brazi, nalti si mareti. Dar cum mai sunt si d-astia ca mine na, indifirent cum m-as purta, let's agree to disagree

:D

P.S ce-am bre cu cassy?? Numai cassy vad...asta pt cine a citit inainte de editare

Postat

:slap2  eu nu am citit :laugh2

Postat

Da mey...mai deunazi postase sorinel ceva si am avut impresia ca ai postat tu.

Incepusem sa ma crucesc ce-i drept. :-/

Postat

Joseph am postat pe thread-ul deschis de tine fara sa fiu on topic. Imi cer scuze.

Profilul tau virtual imi spune atat: chiar si cei care par ca te "apreciaza" isi dau coate si zambesc malitios cand te indepartezi. 

Stima

• Like 2
Postat

Eu astept cu MACSIM interes momentul Sorina  GURA BOGATA;) Yap. Dar cred ca o sa mor si n-o sa apuc sa ma bu cur de el:(

Te-ai bucurat nebunule...candva...ai uitat ce frumos mi-ai inchis gura?!? Asa imi place sa imi fie inchisa gura nu cu replici genu "te gandesti prea mult la mine"...poate...stii tu ceva...Stii cum l-am botezat pe ala "micu' " mov din sertar? Mister sky :D

Sunt siluita dorintei de a mi-o trage cu tine "grav" dar ce "te" faci ca nici de-a dracu' nu o sa ma impiedic :D

Postat

Te-ai bucurat nebunule...candva...ai uitat ce frumos mi-ai inchis gura?!? Asa imi place sa imi fie inchisa gura nu cu replici genu "te gandesti prea mult la mine"...poate...stii tu ceva...Stii cum l-am botezat pe ala "micu' " mov din sertar? Mister sky :D

Sunt siluita dorintei de a mi-o trage cu tine "grav" dar ce "te" faci ca nici de-a dracu' nu o sa ma impiedic :D

O sa raman cu pohta-n coi.... Asa de mult imi placi cand ai gura mare dar nu goala si fara de pacat cum nici cu gandirea nu poti cuprinde.......

Of! Tu nici nu visezi naiv-o cate-n cale mi s-au pus.... toate damele vestite de la TOP de jos in sus.....

Rezultatul....dormi odorul meu in pace ca oricate planuri ai avea cu mine eu cu tine nu mai am dar o sa las viata sa curga in continuare ca nu se stie ca pamantul.....

• Like 1
Postat

Asta este, "fantezia" mea...asta este...i'll keep dreaming....nu am leac, eu tot te astept sa ma rogi :D

Postat

1. Eu nu m-a apucat de nicio meserie, din contra m-am lasat de una si m-am apucat de un hobby (supt pula pe BANI)

Cand o sa ma futi fara sa-mi iei bani o sa renunt la interesul pt tine. Inseamna ca ti-ai pierdut hobiul si o faci fara pasiune:((

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...