Mihai.V212 Reputație: 123 Postat Septembrie 25, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Septembrie 25, 2023 Acum 10 ore, bularga.iasi a spus: Și ai contribuit cumva forumului? I-ai deschis sau are deja topic? Sau faci parte din curvarii ce așteaptă totul pe tavă! Și arunci cu vorbe la mișto... Până acum 2 săptămâni toți voiați nr. dar nu văd nici o recenzie! Nu ți-am cerut nici un număr de telefon! Și doamna respectivă avea topic deschis! Link spre comentariu
Alison Reputație: 72 Postat Septembrie 25, 2023 Partajează Postat Septembrie 25, 2023 Acum 14 ore, bularga.iasi a spus: Și ai contribuit cumva forumului? I-ai deschis sau are deja topic? Sau faci parte din curvarii ce așteaptă totul pe tavă! Și arunci cu vorbe la mișto... Până acum 2 săptămâni toți voiați nr. dar nu văd nici o recenzie! M-am întâlnit eu cu doamna, colaborează bine dar nu este de banii ăștia......fără locație, este minionă si burtă cam mare. Link spre comentariu
Mihai.V212 Reputație: 123 Postat Septembrie 26, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Septembrie 26, 2023 Acum 21 ore, Alison a spus: M-am întâlnit eu cu doamna, colaborează bine dar nu este de banii ăștia......fără locație, este minionă si burtă cam mare. Nu a practicat cumva acum vreun an pe la newton? Link spre comentariu
top Reputație: 24 Postat Septembrie 26, 2023 Oras:iasi Oras:iasi Partajează Postat Septembrie 26, 2023 La 25.09.2023 la 13:07, Alison a spus: M-am întâlnit eu cu doamna, colaborează bine dar nu este de banii ăștia......fără locație, este minionă si burtă cam mare. Da așa este , nu prea merită bani, dar fiecare după gusturi . Link spre comentariu
n.ai.treaba Reputație: 7 Postat Septembrie 26, 2023 Partajează Postat Septembrie 26, 2023 Salutare tocmai ce m am despartit de nimfomana din topic! Am mers in nicolina camera 50 lei ca aspect un 7 din cauza burtii iar servicii am cerut OP si AP tarif 200 lei La OP inghite bine fara sa se inece dar la AP se simte mai bine cand pompezi in bucile alea Eu voi reveni! Link spre comentariu
Alison Reputație: 72 Postat Decembrie 26, 2023 Partajează Postat Decembrie 26, 2023 Știe careva dacă mai prestează doamna! Link spre comentariu
Membru Premium baron58 Reputație: 26646 Postat Decembrie 26, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Partajează Postat Decembrie 26, 2023 La 25.09.2023 la 8:40, Mihai.V212 a spus: Nu ți-am cerut nici un număr de telefon! Și doamna respectivă avea topic deschis! Carmen, n-a avut topic deschis! Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum! Link spre comentariu
Membru Premium baron58 Reputație: 26646 Postat Decembrie 26, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Partajează Postat Decembrie 26, 2023 La 23.09.2023 la 17:45, bularga.iasi a spus: Sau îți pute gura... Ai vizitat? Doamna nu a avut niciodata anunt! Din spusele ei a facut doar videochat! Da, într-adevăr a făcut numai videochat, o știu de mai bine de șase ani, dacă n-or fi chiar șapte, pe când lucra la un videochat în Dancu. După a lucrat în oraș în mai multe locații, pe Sărărie, aproape de Târgu Cucu, pe Păcurari, aproape de Pentru Poni, pe Agricola Cardaș în Bucium, parcă și pe strada Gării, aproape de Râpa Galbenă. Înainte de ultima naștere arăta foarte bine, fără burtă, cu sânii mari și viguroși, carne tare pe ea. Acum, într-adevăr are burtică, sânii sunt frumoși dar mai moi. M-am întâlnit cu ea de foarte multe ori de-a lungul timpului. De câteva luni nu ne-am mai întâlnit. Serviciile oferite sunt ok, dar nu sunt profesioniste, sunt fără artificii. Nu cred că s-ar descurca să lucreze cu forumul. PS: N-ar fi trebuit să-i dai numele real pe forum. Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum! Link spre comentariu
MrBlack69 Reputație: 0 Postat Ianuarie 6 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Ianuarie 6 Salutare. Mai activează doamna? Știți ceva de ea ? Am vizitato mai demult dar acum nimic. Mulțumesc frumos Link spre comentariu
Alison Reputație: 72 Postat Ianuarie 6 Partajează Postat Ianuarie 6 Acum 9 ore, MrBlack69 a spus: Salutare. Mai activează doamna? Știți ceva de ea ? Am vizitato mai demult dar acum nimic. Mulțumesc frumos Și eu am întrebat, nu a răspuns nimeni! Link spre comentariu
Alison Reputație: 72 Postat Ianuarie 26 Partajează Postat Ianuarie 26 Salutare băieți, nu știe nimeni nimic de doamna, parcă i-aș trage o pulă în cur astăzi! Link spre comentariu
Goren2 Reputație: 6 Postat Februarie 5 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Februarie 5 Salut. Am vizitat o pe doamna. Presteaza încă. Mai nou are locație. Serviciile oferite sunt ok, dar nu sunt profesioniste, sunt fără artificii. Merita o descărcare. Link spre comentariu
Alison Reputație: 72 Postat Februarie 5 Partajează Postat Februarie 5 1 oră în urmă, Goren2 a spus: Salut. Am vizitat o pe doamna. Presteaza încă. Mai nou are locație. Serviciile oferite sunt ok, dar nu sunt profesioniste, sunt fără artificii. Merita o descărcare. Are tot nr ăla? Link spre comentariu
Goren2 Reputație: 6 Postat Februarie 5 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Februarie 5 0746921374 este nr. Link spre comentariu
Goren2 Reputație: 6 Postat Februarie 5 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Februarie 5 Este haotica cu programările. Link spre comentariu
Mihai.V212 Reputație: 123 Postat Februarie 8 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Februarie 8 La 05.02.2024 la 19:07, Goren2 a spus: Este haotica cu programările. In ce sens? Eu mi-am făcut programare pe diseară la ea! Dar după mesajul asta nu știu dacă sa o iau în serios sau sa imi iau o măsură de precauție! Link spre comentariu
Goren2 Reputație: 6 Postat Februarie 8 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Februarie 8 Acum 1 oră, Mihai.V212 a spus: In ce sens? Eu mi-am făcut programare pe diseară la ea! Dar după mesajul asta nu știu dacă sa o iau în serios sau sa imi iau o măsură de precauție! Adică.....dacă suna altcineva uita de programarea ta. Link spre comentariu
Alison Reputație: 72 Postat Februarie 18 Partajează Postat Februarie 18 Salut colegi, am înțeles că are locație doamna Carmen.....cine știe unde ? Link spre comentariu
BadaBing1314 Reputație: 7 Postat Februarie 18 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Februarie 18 Nicolaie Iorga, gara internationala. Link spre comentariu
surfing73 Reputație: 8 Postat Martie 13 Oras:Vaslui Oras:Vaslui Partajează Postat Martie 13 A mai fost cineva la ea? Link spre comentariu
Alison Reputație: 72 Postat Martie 13 Partajează Postat Martie 13 Acum 1 oră, surfing73 a spus: A mai fost cineva la ea? Nu am fost, dar am vorbit cu ea săptămâna trecută.....prestează la greu! Link spre comentariu
smecher123456789 Reputație: 7 Postat Martie 14 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Martie 14 Are cineva poze cu ea?? Link spre comentariu
Alison Reputație: 72 Postat Martie 14 Partajează Postat Martie 14 1 oră în urmă, smecher123456789 a spus: Are cineva poze cu ea?? Este buna de pulă, face si anal.......contactează-o pe Watshap că îți trimite ea. Link spre comentariu
smecher123456789 Reputație: 7 Postat Martie 14 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Martie 14 Mai nou are și colega… Link spre comentariu
Alison Reputație: 72 Postat Martie 14 Partajează Postat Martie 14 Acum 3 ore, smecher123456789 a spus: Mai nou are și colega… Da, are pe una cam tot ca ea doar că nu face anal! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum