Sari la conținut

Matura 0770541450 / 0751529232

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Matura 0770541450 / 0751529232
  • Membru Premium
  • Oras:Craiova
Postat

Am vizitat o eu și cred că mâine îi mai bag o vizită.

O doamnă respectabilă,curată și educată.

Nemaifiind la prima tinerețe ceva burtică,țâțe măricele și destul de ferme.

De la o vreme nu mai caut zâne frumoase și nepricepute,scumpe,grăbite și nepoliticoase.

Oralul e mai soft,nu știu dt că nu mă pasionează,mi a plăcut, nu face finalizare orală. 

Cum mie îmi place să dau limbi,facem o echipă bună,am suit o pe pereți, îi place,orgasm,tandrețuri, 10.

La normal am futut o bine,nu fuge de pulă,nu I place deasupra,misionar și doggy. 

OP,normal protejat, 100 finalizarea, fără mofturi și ochi pe ceas.

Locație decentă,pat bun AC.

Acum a schimbat o,dar tot în zonă este.

Raport calitate preț bun,eu revin că m am săturat de proaste și de grăbite!

Baftă!

• Like 7
Postat
1 oră în urmă, papura voda a spus:

Am vizitat o eu și cred că mâine îi mai bag o vizită.

O doamnă respectabilă,curată și educată.

Nemaifiind la prima tinerețe ceva burtică,țâțe măricele și destul de ferme.

De la o vreme nu mai caut zâne frumoase și nepricepute,scumpe,grăbite și nepoliticoase.

Oralul e mai soft,nu știu dt că nu mă pasionează,mi a plăcut, nu face finalizare orală. 

Cum mie îmi place să dau limbi,facem o echipă bună,am suit o pe pereți, îi place,orgasm,tandrețuri, 10.

La normal am futut o bine,nu fuge de pulă,nu I place deasupra,misionar și doggy. 

OP,normal protejat, 100 finalizarea, fără mofturi și ochi pe ceas.

Locație decentă,pat bun AC.

Acum a schimbat o,dar tot în zonă este.

Raport calitate preț bun,eu revin că m am săturat de proaste și de grăbite!

Baftă!

Face treaba buna ca madame Fori?😁

• Minus 1
  • Membru Premium
Postat
27 minutes ago, xyz05 said:

Face treaba buna ca madame Fori?😁

Cred că măcar la oral o bate Flori!

Postat

Fk? 

Pare masiva in poze si de la tatuaje pare o fire dura si nu ma atrag deloc aceste persoane ma insel? 

Eu n am reusit sa dau de ea pt ca nu a raspuns fiind tarziu sper ca astazi sa reusesc in lipsa lui vio care nu lucreaza duminica si giulia care inca nu a revenit

• Like 1
  • Minus 1
  • Membru Premium
Postat
1 hour ago, craiova31 said:

Fk? 

Pare masiva in poze si de la tatuaje pare o fire dura si nu ma atrag deloc aceste persoane ma insel? 

Eu n am reusit sa dau de ea pt ca nu a raspuns fiind tarziu sper ca astazi sa reusesc in lipsa lui vio care nu lucreaza duminica si giulia care inca nu a revenit

Nu sărută!

N aș zice că e masivă,depinde de gusturi și dură nici atât, eu am colaborat bine cu ea.

Bine,nu e pisicoasă!

• Like 1
Postat
Acum 3 ore, craiova31 a spus:

vio care nu lucreaza duminica si giulia care inca nu a revenit

A revenit, ieri era :)

Postat

Am fost si eu astazi locatie G3 nu prea am vurt sa raman din cauza varstei ma asteptam sa arata mai bine dar am zis sa incerc si bine am facut, am avut parte de un oral bun lent cu ruperi se ritm umed la normal am incercat prima data capra dupa s a asezat pe spate si am reusit sa finalizez da contre te strange in brate tandra chiar merita banii 

Tarif 100 de lei finalizare ora 250 n am ramas o ora pt ca nu cred ca mai reuseam ai doilea nr nu e o femeie sa intorci capul pe strada si daca stateam asa cu ea nu cred ca mai reuseam a doua finalizare 

• Like 4
  • Minus 1
  • Membru Premium
Postat

A revenit doamna,i am mai făcut vreo două vizite înainte de plecare!

Chiar dacă nu mai este la prima tinerețe,mie îmi place că se excită grozav la limbuțe și pe urmă ne futem cu simț de răspundere.

La cunny îi dau 10 +,mai ales că și pizda este foarte curată,de fiecare dată a fost la duș,ceea ce la mine contează mult!

Când nu e atentă îi mai fur câte un pupic,că are buze frumoase!

Prețul decent și nu stă cu ochii pe ceas că eu asta nu suport!

O recomand pentru seriozitate iubitorilor de mature!

Păi, ori ne futem,ori aud:"mai ai 5 minute" și mi se taie de tot.

Baftă,va doresc

• Like 3
  • Membru Premium
Postat
1 oră în urmă, papura voda a spus:

Chiar dacă nu mai este la prima tinerețe,mie îmi place că se excită grozav la limbuțe și pe urmă ne futem cu simț de răspundere.

La cunny îi dau 10 +,mai ales că și pizda este foarte curată,de fiecare dată a fost la duș,ceea ce la mine contează mult!

Baftă,va doresc

Salutare tuturor, salutare cu  stima și respect ,Maria ta,, Voda papură,,. În ultima vreme din dorința de a găsi ceva,, matură,, am găsit numai,, Arătări,, gen,, Blondă ukranianca,, matură 62 ani,, practic nervi, timp, și bani pierduți degeaba,,La  Madame Flori, mai mult vorbim decât sa ne futem , Anunțul despre,, Doamna pe care o recomanzi tu lam văzut de mai multe ori, dar parca mi sa tăiat sa tot  caut,, căzături,, și spun asta fără pic de respect pt aceste,, creaturi penibile,, care practica sportul asta. Dacă poți sa descrii un pic, cum arată dmna și unde are locație, ar fi în folosul tuturor,. Eu am sa încerc sa vizitez cât de curând doamna, mergând pe mana ta, fiindcă  știu ca nu minți și ești corect.. .... 

• Membru Premium
Postat
Acum 44 minute, Ioncoilung22 a spus:

Salutare tuturor, salutare cu  stima și respect ,Maria ta,, Voda papură,,. În ultima vreme din dorința de a găsi ceva,, matură,, am găsit numai,, Arătări,, gen,, Blondă ukranianca,, matură 62 ani,, practic nervi, timp, și bani pierduți degeaba,,La  Madame Flori, mai mult vorbim decât sa ne futem , Anunțul despre,, Doamna pe care o recomanzi tu lam văzut de mai multe ori, dar parca mi sa tăiat sa tot  caut,, căzături,, și spun asta fără pic de respect pt aceste,, creaturi penibile,, care practica sportul asta. Dacă poți sa descrii un pic, cum arată dmna și unde are locație, ar fi în folosul tuturor,. Eu am sa încerc sa vizitez cât de curând doamna, mergând pe mana ta, fiindcă  știu ca nu minți și ești corect.. .... 

Am citit toată pagina și am văzut descrierea completa a doamnei,, făcută de,, papură vodă,,Cer scuze,pt întrebări inutile, 

Postat
On 8/26/2023 at 11:39 PM, papura voda said:

nu I place deasupra,misionar și doggy. 

In ce pozitii ii place daca in astea nu ?

• Membru Premium
Postat
7 minutes ago, raoul.andrei said:

In ce pozitii ii place daca in astea nu ?

M am exprimat eu greșit.

Doar deasupra nu prea îi place.

Misionar și doggy, da!

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
La 05.09.2023 la 14:25, papura voda a spus:

Baftă,va doresc

Salutare tuturor,.. Ciitind cu atenție recenzia colegului,, papură vodă,, am decis să merg pe mana lui, și i-am făcut o vizita fetei,(doamnei mature,,).. Cum a menționat și,, papură vodă,, este o dmna cu mult bun simț și respect, fapt mai puțin întâlnit la,, fetele din piață,care apar și dispar ca,, trufandalele,, . Acțiunea nu a fost atât de spectaculoasa, încât sa pot face o comparație cu cineva anume din fetele de,, top..și sa pot da calificative. Odată ce în meniu nu exista,, servicii totale,, nu poți spune ca acțiunea a decurs întocmai ca în filmele xxx.. Doamna e super pt o descărcare, și.. atât, Este draguta amabila, fff curata și fără mirosuri dubioase specifice BTS., accepta anumite poziții, cum ar fi :pe la spate, umeri craci, 69,,nu accepta deasupra, fapt menționat și de,, papură vodă,, totul protejat. Ca vârsta 38+,se face drăguță și plăcută de cum îți deschide ușa, nu este absolut grăbită,... practic te simți confortabil și ai impresia ca îți futi,, vecina,,Ca aspect fizic este undeva la 65 +, sânii mari și fermi, carnea ferma ce da senzația ca ar fi mai tânără, cu fundul mic, și puțină burtica,. Numai buna pt cei maturi, pt cei foarte tineri nu cred că este recomandată,doar numai dacă își doreșc ceva mature, de curiozitate... Una peste alta zic ca este de VIZITAT PT MATURI ȘI SERIOȘI. Va urez mult succes. 

• Like 5
  • Membru Premium
Postat
22 hours ago, Ioncoilung22 said:

Salutare tuturor,.. Ciitind cu atenție recenzia colegului,, papură vodă,, am decis să merg pe mana lui, și i-am făcut o vizita fetei,(doamnei mature,,).. Cum a menționat și,, papură vodă,, este o dmna cu mult bun simț și respect, fapt mai puțin întâlnit la,, fetele din piață,care apar și dispar ca,, trufandalele,, . Acțiunea nu a fost atât de spectaculoasa, încât sa pot face o comparație cu cineva anume din fetele de,, top..și sa pot da calificative. Odată ce în meniu nu exista,, servicii totale,, nu poți spune ca acțiunea a decurs întocmai ca în filmele xxx.. Doamna e super pt o descărcare, și.. atât, Este draguta amabila, fff curata și fără mirosuri dubioase specifice BTS., accepta anumite poziții, cum ar fi :pe la spate, umeri craci, 69,,nu accepta deasupra, fapt menționat și de,, papură vodă,, totul protejat. Ca vârsta 38+,se face drăguță și plăcută de cum îți deschide ușa, nu este absolut grăbită,... practic te simți confortabil și ai impresia ca îți futi,, vecina,,Ca aspect fizic este undeva la 65 +, sânii mari și fermi, carnea ferma ce da senzația ca ar fi mai tânără, cu fundul mic, și puțină burtica,. Numai buna pt cei maturi, pt cei foarte tineri nu cred că este recomandată,doar numai dacă își doreșc ceva mature, de curiozitate... Una peste alta zic ca este de VIZITAT PT MATURI ȘI SERIOȘI. Va urez mult succes. 

Corectă și obiectivă recenzia!

Cu 65+,te ai referit la kg,sper,nu la vârstă,că e interpretabil! 😅😅😅

Să aveți baftă și să futeți ce vă place!

• Membru Premium
Postat
Acum 9 ore, papura voda a spus:

Corectă și obiectivă recenzia!

Cu 65+,te ai referit la kg,sper,nu la vârstă,că e interpretabil! 😅😅😅

Să aveți baftă și să futeți ce vă place!

Salutare tuturor,,, Da 65+kg,am omis sa scriu,, Kg,,, dar am scris ceva mai sus,, vârstă 38,si cred ca majoritatea au înțeles..Sant sigur ca tu ai înțeles exact, dar era mai bn sa scriu,, kg,, sa nu sa se interpreteze greșit... Cer scuze dacă cineva nu a înțeles.,

• Haha 1
  • Membru Premium
Postat

A revenit doamna!

Nr de telefon schimbat 0751529 232!

Să aveți spor și baftă!

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:Nicăieri
  • Oras:Nicăieri
Postat

0751529232 pentru indexare corecta

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...