Sari la conținut

Matura 0770541450 / 0751529232

Postări Recomandate

• Oras:Craiova
Postat
Acum 4 ore, raoul.andrei a spus:

Nu gasesc nici un anunt cu nici unul dintre numerele afisate aici.

Probabil că nu mai e in oraș. Am vizitat-o acum câteva săptămâni, poate chiar o lună. Mi-a spus că de fel e din Constanța, dar nu are un oraș preferat. Acum sa va și povestesc, daca tot am intrat în vorbă. 

Iubirea noastră, a tuturor, Giulia, era ocupată, așa că, cum eu țin cont de un mare maestru al forumului, respectiv Papură Vodă, am vorbit cu domnița, i-am spus când vin, ba chiar am și intarziat puțin. 

Marele minus este biroul de lucru, la blocul El greco, chiar la parter, in ceva ce a fost cred că uscătorie. Semiîntuneric, dar un pat care scârțâia de cred că se auzea afară la ăia care stăteau la coadă la shaorma.

Domnița zice că are 39 de ani, face 40, dar arata bine. Frumușică, cu bun simț, fara sa sară pe tine și să pleci repede. 

Oralul neprotejat, destul de soft, mi-as fi dorit mai hard și mai mult, dar după două-trei minute m-a întrebat dacă punem prezervativ!? 🙄 hai sa-l punem! Misionar, alte câteva minute de inhibiție maximă din cauza patului ăluia foarte nasol, că nu știam dacă sa dau mai tare, sa termin și să nu îl mai aud, sau sa facem dragoste până dimineață pe ritmurile lui!?...

Baia semi-nasoala!

100 de lei pe care i am pus pe măsuță la început, că nu-mi place să strige după mine 😀

In rest, ce sa va zic!?... O sa mă mai duc la Giulia când reușim să ne sincronizăm! 

• Like 4
  • Membru Premium
Postat
2 hours ago, lica7216 said:

Probabil că nu mai e in oraș. Am vizitat-o acum câteva săptămâni, poate chiar o lună. Mi-a spus că de fel e din Constanța, dar nu are un oraș preferat. Acum sa va și povestesc, daca tot am intrat în vorbă. 

Iubirea noastră, a tuturor, Giulia, era ocupată, așa că, cum eu țin cont de un mare maestru al forumului, respectiv Papură Vodă, am vorbit cu domnița, i-am spus când vin, ba chiar am și intarziat puțin. 

Marele minus este biroul de lucru, la blocul El greco, chiar la parter, in ceva ce a fost cred că uscătorie. Semiîntuneric, dar un pat care scârțâia de cred că se auzea afară la ăia care stăteau la coadă la shaorma.

Domnița zice că are 39 de ani, face 40, dar arata bine. Frumușică, cu bun simț, fara sa sară pe tine și să pleci repede. 

Oralul neprotejat, destul de soft, mi-as fi dorit mai hard și mai mult, dar după două-trei minute m-a întrebat dacă punem prezervativ!? 🙄 hai sa-l punem! Misionar, alte câteva minute de inhibiție maximă din cauza patului ăluia foarte nasol, că nu știam dacă sa dau mai tare, sa termin și să nu îl mai aud, sau sa facem dragoste până dimineață pe ritmurile lui!?...

Baia semi-nasoala!

100 de lei pe care i am pus pe măsuță la început, că nu-mi place să strige după mine 😀

In rest, ce sa va zic!?... O sa mă mai duc la Giulia când reușim să ne sincronizăm! 

A plecat tocmai când găsise ceva mai bun la G uri și la et I că sa nu am emoții cu lifturile!

• Oras:bolintin
  • Oras:bolintin
Postat
Acum 7 ore, lica7216 a spus:

Baia semi-nasoala!

Eheee camarade prestație la oral ca a Giulie rar mai găsești și apoi dacă mai și compari o să-ți dea cu rest. Nu întru în detalii ca știți voi bine despre ce vorbesc 

• Membru Premium
Postat

Și are altă locație!

Zice că e mai luminoasă și patul nu scârțâie! 🤗🤗🤗☺️☺️☺️

O să merg să verific!

• Membru Premium
Postat

Primul număr din titlu nu mai este valabil,ar trebui înlocuit.

Mergem pe 0728595172 și 0751529232.

Acum este la etaj inferior la G uri că știe că îmi e frica de lifturi! 😅😅😅

Postat
7 hours ago, papura voda said:

Primul număr din titlu nu mai este valabil,ar trebui înlocuit.

Mergem pe 0728595172 și 0751529232.

Acum este la etaj inferior la G uri că știe că îmi e frica de lifturi! 😅😅😅

Să spui "doamnei" sa spele și wc ul de rahat înainte să primească vreun client....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...