andrei_911 Reputație: 1330 Postat Septembrie 3, 2023 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 3, 2023 Oare cum se aplica matematica cand mergem la domnite ? 🤔 2 1
the_big_man Reputație: 1431 Postat Septembrie 3, 2023 Oras:here,there,everywhere Oras:here,there,everywhere Autor Postat Septembrie 3, 2023 1 oră în urmă, kasparian a spus: Eu mi-am dat seama că din viteză, dar aici trebuie să fim ultra-atenți cu ce înțelege colegul Thebigman 😆 Am zis că nu mă bag da-s cu ochii pă voi ca Jack Byrnes :))) 1
natoporus Reputație: 5147 Postat Septembrie 3, 2023 Oras:* Oras:* Postat Septembrie 3, 2023 De la certuri matematice ar trebui sa se treaca la distractii matematice. Parca imi amintesc de un titlu al unei carti, "Matematica distractiva". 2
Membru Premium Criticul Reputație: 5435 Postat Septembrie 4, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Septembrie 4, 2023 Acum 21 ore, natoporus a spus: De la certuri matematice ar trebui sa se treaca la distractii matematice. Parca imi amintesc de un titlu al unei carti, "Matematica distractiva". Mai bine la Gazeta matematică, aș vrea să văd ce soluții extraordinare oferă acolo, la care olimpicii nici măcar nu visau că ar exista... 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
natoporus Reputație: 5147 Postat Septembrie 4, 2023 Oras:* Oras:* Postat Septembrie 4, 2023 3 hours ago, Criticul said: Mai bine la Gazeta matematică, aș vrea să văd ce soluții extraordinare oferă acolo, la care olimpicii nici măcar nu visau că ar exista... Nu stiam ca mai exista Gazeta matematica, am citit despre ea cu ceva timp in urma si cumva am ramas cu impresia ca a existat doar pe vremea lui Ceausescu. 1
22leon Reputație: 34621 Postat Septembrie 4, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Postat Septembrie 4, 2023 La 03.09.2023 la 18:13, andrei_911 a spus: Oare cum se aplica matematica cand mergem la domnite ? 🤔 La noi ii operație de scădere, la ele de adunare 😂 2 1
Dezastru007 Reputație: 368 Postat Septembrie 4, 2023 Oras:Otopeni Oras:Otopeni Postat Septembrie 4, 2023 Unu + una = sex Unu + unu = câh Una + doi , trei etc . = gang bang Ăsta e matematica.
eturit Reputație: 3405 Postat Septembrie 4, 2023 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 4, 2023
eturit Reputație: 3405 Postat Septembrie 6, 2023 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 6, 2023
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum