Sari la conținut

Matura 38

Postări Recomandate

Postat

....am fost eu de multe ori si e foarte ok ,pozele sunt ale ei dupa ce o vizitezi ai sa vrei sa faci abonament ,dute linistit ,o sa fi surprins

• Oras:Craiova
Postat

Am fost eu la ea demult,avea locația pe la piața mare,in blocul unde stătea roxy,pozele sunt reale,tipa mi s a părut umpic tralala și pusă pe Fast fuck,îmi tot repeta ca așteaptă cineva jos 

Postat

Am fost si eu acum ceva timp,era moarta de beata mirosea a bere,radea ca proasta si ii mai si venea sa ragaie cand o sugea 😂 oral 7-7,5. Normal nu m am bagat ca ma amuza prea mult oralul si am continuat doar asa 

• Haha 2
  • Minus 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 22 minute, xyz05 a spus:

Am fost si eu acum ceva timp,era moarta de beata mirosea a bere,radea ca proasta si ii mai si venea sa ragaie cand o sugea 😂 oral 7-7,5. Normal nu m am bagat ca ma amuza prea mult oralul si am continuat doar asa 

Eu am vizitat-o acm 2 săptămâni,,as putea spune ca e acceptabila, cam 40 ani, 170 și ceva, 57,60 kg, Nu e pe fugă, locație la Celentano unde era Roxy. ON,bun, accepta orice poziție, 100 cu 200 tarif.. și se arunca direct cu gura pe maciuca de cum deschizi ușa.. Face și FK... Multă bafta.. 

Postat
Acum 58 minute, Ioncoilung22 a spus:

Eu am vizitat-o acm 2 săptămâni,,as putea spune ca e acceptabila, cam 40 ani, 170 și ceva, 57,60 kg, Nu e pe fugă, locație la Celentano unde era Roxy. ON,bun, accepta orice poziție, 100 cu 200 tarif.. și se arunca direct cu gura pe maciuca de cum deschizi ușa.. Face și FK... Multă bafta.. 

Macar e frumusica pt FK?😛

• Oras:Bucuresti
Postat
Acum 3 ore, zoritu a spus:

....am fost eu de multe ori si e foarte ok ,pozele sunt ale ei dupa ce o vizitezi ai sa vrei sa faci abonament ,dute linistit ,o sa fi surprins

Poți da mai multe detalii? Mulțumesc frumos!

Postat

...ce vrei sa stii , nu te grabeste deloc ,nu e pe futai rapid doar pt bani ,crede-ma ,dute sa te convingi singur, de cate ori am fost am pleca multumit si ma voi duce la ea tot timpul cand vreau sa fac prostii si stiu ca acolo e sigur

Postat
1 oră în urmă, zoritu a spus:

...ce vrei sa stii , nu te grabeste deloc ,nu e pe futai rapid doar pt bani ,crede-ma ,dute sa te convingi singur, de cate ori am fost am pleca multumit si ma voi duce la ea tot timpul cand vreau sa fac prostii si stiu ca acolo e sigur

O sa merg pe mana ta și o să o vizitez! Am încredere în tine!

Postat

Vizitat pe respectiva și mare prostie am făcut! Oral f slab,max 3 min,nimic ieșit din comun.Am făcut 2 pozitii,f grăbită! Totul max 7,8 min. Locație,același loc unde era Roxi.,care era de 10 ori mai buna că respectiva.Mentionez ca este de etnie! In poze de pe Public arata f bine fata de cum arata fata in față! Note max 5 pe linie! Suna tel încontinuu,sincer 100lei mai bine ajutam un om al străzii! Categoric DE EVITAT!

• Mersi 1
  • Confuz 1
  • Membru Premium
Postat
1 hour ago, Mihaisorin said:

Vizitat pe respectiva și mare prostie am făcut! Oral f slab,max 3 min,nimic ieșit din comun.Am făcut 2 pozitii,f grăbită! Totul max 7,8 min. Locație,același loc unde era Roxi.,care era de 10 ori mai buna că respectiva.Mentionez ca este de etnie! In poze de pe Public arata f bine fata de cum arata fata in față! Note max 5 pe linie! Suna tel încontinuu,sincer 100lei mai bine ajutam un om al străzii! Categoric DE EVITAT!

Este un punct de vedere, vis a vis de părerile bune de mai sus!

De luat în seamă,mai ales că am vorbit cu ea la telefon și prea era expeditivă și grăbită,plus că făcea de toate! 😅😅😅

O să fiu prudent că nu mi plac țepele decât în filmele istorice! ☺️☺️☺️

• Haha 1
Postat
Acum 22 minute, papura voda a spus:

Este un punct de vedere, vis a vis de părerile bune de mai sus!

De luat în seamă,mai ales că am vorbit cu ea la telefon și prea era expeditivă și grăbită,plus că făcea de toate! 😅😅😅

O să fiu prudent că nu mi plac țepele decât în filmele istorice! ☺️☺️☺️

Sincer,nu exagerez cu nimic! Eu mă îmbrăcăm și deja ea deschisese interfonul la alt client.Sa nu mă întâlnesc cu el la ușă,am coborât pe scări.

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
28 minutes ago, Mihaisorin said:

Sincer,nu exagerez cu nimic! Eu mă îmbrăcăm și deja ea deschisese interfonul la alt client.Sa nu mă întâlnesc cu el la ușă,am coborât pe scări.

Rar,dar am pățit și eu!

De asta sunt mai atent și mai selectiv,mai ales la atitudine și comportament!

• Membru Premium
Postat
Acum 8 ore, Geo1993 a spus:

Macar e frumusica pt FK?😛

E frumușică,dar se vad cei 38 de ani  +, pt cei tineri, nu știu ce sa zic..Știe sa se facă plăcută.. Te săruta peste tot. . Eu fac totul protejat,, sunt pățit cu BTS,, Pt cei ce doresc poziția 69 nu recomand.  Sau cereți sa facă duș în fața ta, înainte de sex.. . Se lubrifiaza înainte de venirea clientului cu ceva special,,, eu am fost de 3, sau 4 ori și de fiecare dată era udă de ceva gen unguent,, nu e spermă,,, 

• Like 1
Postat

Stați cuminți in banca voastră,tipa e exact cum a descris o Mihai Sorin,e foarte grabita,Răspunde la telefon in timp ce e cu clientul, sanki ca are client jos..de unde.. e Peștele care sta pe jos și se uita la ceas🤣

• Mersi 1
Postat
Acum 22 minute, Redlollipup a spus:

Stați cuminți in banca voastră,tipa e exact cum a descris o Mihai Sorin,e foarte grabita,Răspunde la telefon in timp ce e cu clientul, sanki ca are client jos..de unde.. e Peștele care sta pe jos și se uita la ceas🤣

Nu am exagerat cu nimic,7,8 min cat am stat la ea suna tel mereu,a și răspuns la tel fiind cu mine. Nu m-aș mai duce la ea nici gratis! Nu o recomand nici la dușmani!

Postat

Ea arata bine in poze dar are si recenzii negative si pozitive nu stiu ce sa cred... 

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...