Sari la conținut

Masaj Indian/Greek Olympian

Postări Recomandate

• Oras:Cluj Napoca
Postat

Salut,am fost eu ,e in Florești, e așa la 4o de ani, arata bine pt anii ei. Se  puțin ciudat și serviciile sunt după cum se trezește dimineața. Face masaj și pe pat daca insiști, eu am primit un masaj erotic cu finalizare orala la 250 lei. I am propus sex ,vrea 2oo euro,daca insiști și nu i convine ceva te blochează repede,după o zi te deblochează. Daca o luați ușor obțineți ce doriți. 

• Confuz 1
  • Membru Premium
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:Cluj
Postat
Acum 1 oră, Uniculstef a spus:

...

Face masaj și pe pat daca insiști, eu am primit un masaj erotic cu finalizare orala la 250 lei.

...

Sa vezi acuma cum o sa se "inroseasca" linia telefonica a doamnei. 🤣🤣🤣

• Haha 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 1 oră, Uniculstef a spus:

Salut,am fost eu ,e in Florești, e așa la 4o de ani, arata bine pt anii ei. Se  puțin ciudat și serviciile sunt după cum se trezește dimineața. Face masaj și pe pat daca insiști, eu am primit un masaj erotic cu finalizare orala la 250 lei. I am propus sex ,vrea 2oo euro,daca insiști și nu i convine ceva te blochează repede,după o zi te deblochează. Daca o luați ușor obțineți ce doriți. 

Și masajul ala înainte de finalizarea orala, adica cel de relaxare, cum a fost?

Care dintre astea ți le-a oferit: Indian-masaj tonifiant, Greek Olympian-Deep Tissue, Egyptian- cu elemente din reflexo, Signature-combinat ...?

Postat

Mi a făcut doar masaj erotic,cu finalizare orala,a venit recent din greci

• Like 1
Postat

Da,a fost complet goală,dar se comporta ciudat ,depinde cred de starea psihică și financiară. O luați cu binișorul nu i propuneți pe WhatsApp nimic că va blochează. Cere ți lista cu serviciile și la ea puteți negocia orice

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 9 ore, Uniculstef a spus:

...

Daca o luați ușor obțineți ce doriți. 

Cu o condiție!

Sa nu se trezească ceva "cetatean" sa-i facă referire la forum ... ca atunci ... canci "opțiuni suplimentare" ... având în vedere oferta "oficiala" de pe olx.

Deci în orice discuții purtate cu ea, ca sunt pe WA (singurul canal de comunicare acceptat de ea), ca sunt tete-a-tete ... referire strict la anunțul de pe olx.

P.S.: am contactat-o, mi-am făcut programare (nu zic cand) ... și pe moment nu pare a știi de forum.

Ceea ce pe moment e bine ... și sper sa nu se schimbe prea curând!

• Like 1
Postat

Succes si așteptăm păreri, fata in fata poți obține totul, ii spui că ești serios , căsătorit,vrei ceva de durata...etc . Și cel m ai important sa o prinzi intr o zi buna....

• Like 2
  • Membru Premium
Postat

Am vizitat-o.

Pentru masaj de relaxare o recomand. Chiar e profi.

Pentru partea erotica ... e "loz în plic". S-a dezbrăcat când a început repriza "erotica" și a rămas topless, sânii mari și moi. Nu a acceptat sa-și dea jos tangalaii roșii. Accepta doar atingeri pe sâni. În atari condiții am spus ca nu are rost sa continuam. S-a ofuscat un pic, a început sa-mi turuie verzi și uscate, cum ca s-a saturat sa fie o "păpușă sexuala", etc.

Am făcut un dus, m-a servit cu un pahar cu apa, am achitat suma ceruta de ea (100) ... și am plecat.

• Membru Premium
Postat
Acum 7 ore, tenlife77 a spus:

poate cineva lasa nr doamnei?a disparut anuntul, muktumesc.

0759157502

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...