Sari la conținut

Paula🩷-0739295436

Postări Recomandate

Postat
Acum 17 minute, Paula69 a spus:

Dacă primesc numai mesaje de genul: bună! Ce faci? .. clar nu răspund după ce mă eliberez, mai ales că nu mi se spune pana la ce oră pot răspunde înapoi! 

Da Da, Lasati!

• Telefon: 0739295436
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dimineața! 

Disponibilă doar astăzi până la ora 17:00😈🔞

Locația : A-uri 

📞 0739295436 de preferat whatsapp! 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

IMG_0382.jpeg

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună ziua! De mâine voi fi disponibilă în oraș pentru câteva zile! Locația și restul detaliilor le voi posta mâine!🤗😘

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună ziua!

Programări doar pe WhatsApp 0739295436

💯Fac programări doar cu persoanele care au poză de profil la whatsapp s au îmi trimit o poză în privat!

‼️NU LUCREZ CU PERSOANE DE ETNIE, BOMBARDIERI, ETC…
‼️Programarea se confirma cu o oră înainte de ambele părți ‼️

‼️Vă rog să mi specificați în mesaj până la ce oră vă pot răspunde înapoi și timpul pe care doriți să l petrecem împreună‼️

‼️Neconfirmarea programării duce la anulare‼️

‼️Pentru că nu pot să rezonez cu oricine îmi rezerv dreptul de a alege persoanele care doresc să mă viziteze‼️

️Serviciile mele sunt:

🦋Preludiu

🦋Sărutări/atingeri corporale

🦋69

🦋sex între sâni

🦋sex oral protejat/ neprotejat (în funcție de igienă)

🦋sex normal doar protejat

🦋69

🦋masaj de relaxare (doar la oră) 

🦋footjob

🦋handjob

🦋URO+50 extra 

💸 PREȚURI

150-1 finalizare (30 de minute)

300-1/2 finalizări+masaj de relaxare (60 de minute)

🔞După ora 21:00 prețul este :

200 finalizarea, 350 ora!🤗

Nu ofer FK, anal, finalizare facială! 
Nu trimit poze/video uri în privat, și nici nu răspund la video call! De asemenea, nu primesc persoane în stare de ebrietate, sub influențasubstanțelor psiho-active, cu bile s au accesorii! 

🤗Pentru moment am găsit locație doar la A-uri, sper că voi găsi locație disponibilă în altă zonă, zilele următoare!🤗

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

😈

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Braila
Postat

Asta e atât de pretentiosa :

am sunato și îmi da mesaj ca să ii scriu pe whatasapp , ii scriu me whatsaap și îmi da mesajul de întâmpinare , acolo scrie ca trebuie sa am poza la profil sa o vadă ea , ea nu face programări  dacă nu vede poza cu muia clientului , cred ca vrea sa ii arat buletinu   , numai răutăți care vor bani de pomana , incă ceva nu face aceleași servicii pe care le făcea în alte părți.... asta ne  ia drept prosti își mai face reclama aici pe site și pe publi , obraznica fata 

• Trist 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 27 minute, Trontas a spus:

Asta e atât de pretentiosa :

am sunato și îmi da mesaj ca să ii scriu pe whatasapp , ii scriu me whatsaap și îmi da mesajul de întâmpinare , acolo scrie ca trebuie sa am poza la profil sa o vadă ea , ea nu face programări  dacă nu vede poza cu muia clientului , cred ca vrea sa ii arat buletinu   , numai răutăți care vor bani de pomana , incă ceva nu face aceleași servicii pe care le făcea în alte părți.... asta ne  ia drept prosti își mai face reclama aici pe site și pe publi , obraznica fata 

Ce nervos ești, nu ai dormit bine se pare!🥺Am văzut că nu prea te mulțumește nici o fată din oraș (fără măcar să le faci o vizită), deranjăm pe cineva aici în oraș la tine?!🤔

Dacă tu crezi că eu cer prea mult, de ce nu treci mai departe fără a te enerva din cauza mea?😚

Nu mi dă nimeni nimic de pomană, fac niște servicii pentru banii primiți!😫

Cât despre servcii, ba da, chiar fac aceleași servicii pe care le fac și in alte părți, nu ai fost tu destul de atent când ai citit, să vezi că un anumit serviciu este scos de câteva luni bune, iar reclama mi o fac unde doresc eu, pentru că nu mi o fac pe banii tăi! Te pup!😚

Postat

Daa ma nemulțumește atitudinea voastră,  veniți va faceți reclama aici și pe publi și altele nu au loc de voi  care fac servicii  adevarate nu ca tine : preludiu , sărutări corporale ( astea nu le ai facut cu nimeni ai scris asa de umplutura)   treci mai departe în alt oraș sau lasate de meserie daca nu iti place , eu unul sunt foarte pretentios și sunt mulți ca mine 

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 11 minute, Trontas a spus:

Daa ma nemulțumește atitudinea voastră,  veniți va faceți reclama aici și pe publi și altele nu au loc de voi  care fac servicii  adevarate nu ca tine : preludiu , sărutări corporale ( astea nu le ai facut cu nimeni ai scris asa de umplutura)   treci mai departe în alt oraș sau lasate de meserie daca nu iti place , eu unul sunt foarte pretentios și sunt mulți ca mine 

Serios?!🥺 De ce nu au altele loc de noi? 🤔Este loc sub soare pentru toată lumea,🙃 eu nu am deranjat pe nimeni cu anunțul meu! 😉Tu fiind unul prențios poți merge liniștit la alte domnișoare ce ofer ceea ce ai tu nevoie! 🙏Nu ai fost la mine să știi ce servicii ofer și ce nu, și nici nu mi amintesc să fi asistat cineva la vreo partidă de sex dintre mine și vreun domn, să îți poți da tu cu părerea despre ceea ce ofer eu! 🙃😉Nu mi plătesc abonamentul să intru in polemici cu “domni” de genul tău, ai niște frustrări, sper să te vindeci de ele! Seară liniștită să ai! 🤗😚

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Programări doar pe WhatsApp 0739295436

💯Fac programări doar cu persoanele care au poză de profil la whatsapp s au îmi trimit o poză în privat!

‼️Vă rog să mi specificați în mesaj până la ce oră vă pot răspunde înapoi și timpul pe care doriți să l petrecem împreună‼️

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

IMG_4042.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

‼️ rog să mi specificați în mesaj până la ce oră vă pot răspunde înapoi și timpul pe care doriți să l petrecem împreună‼️

Locația : A-uri 

📞 0739295436 (whatsapp)

• Oras:Aicisipestetot
  • Oras:Aicisipestetot
Postat
La 04.11.2024 la 8:24, Paulaa69 a spus:

NU LUCREZ CU PERSOANE DE ETNIE, BOMBARDIERI

Ai taiat o pe aia cu aia tatuati?😂😂inseamna ca acuma pot sa mi fac si eu programare

• Haha 1
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat
La 04.11.2024 la 8:24, Paulaa69 a spus:

IMG_4042.jpeg

Poza asta are cel puțin 1 an de zile...dacă nu ma înșel... 😉🫣

• Like 1
Postat
La 22.10.2023 la 15:10, Paula69 a spus:

Dacă primesc numai mesaje de genul: bună! Ce faci? .. clar nu răspund după ce mă eliberez, mai ales că nu mi se spune pana la ce oră pot răspunde înapoi! 

Eu zic sa nu te mai victimizezi atat.... mie îmi pare sincer ca ai clientela ta și când ai un gușter care nu poate sa ajungă și te anulează, primești și pe alții noi care nu au mai fost.... te-am sunat ti-am scris în privat....nimic...nada....și pe constanta ai făcut la fel acum.ceva timp, ti-am scris te-am sunat...nici măcar bunul simt sa dai un răspuns acolo nu ai avut. Nu știu de ce își mai bate lumea capul cu tine. Păcat ca pari a fii ceea ce trebuie....dar e o vorba aici la zona asta....brânză bună în burduf de câine....

• Trist 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 48 minute, leonardo1993 a spus:

Eu zic sa nu te mai victimizezi atat.... mie îmi pare sincer ca ai clientela ta și când ai un gușter care nu poate sa ajungă și te anulează, primești și pe alții noi care nu au mai fost.... te-am sunat ti-am scris în privat....nimic...nada....și pe constanta ai făcut la fel acum.ceva timp, ti-am scris te-am sunat...nici măcar bunul simt sa dai un răspuns acolo nu ai avut. Nu știu de ce își mai bate lumea capul cu tine. Păcat ca pari a fii ceea ce trebuie....dar e o vorba aici la zona asta....brânză bună în burduf de câine....

Bună dimineața! Dacă mi ai scris și la Constanța si la Galați, ai și fotografie la profil și mi ai specificat și timpul de răspundere înapoi, înseamnă că nu am dorit să ne întâlnim! O zi bună! 

Postat
Acum 3 minute, Paulaa69 a spus:

Bună dimineața! Dacă mi ai scris și la Constanța si la Galați, și ai și fotografie la profil și mi ai specificat și timpul de răspundere înapoi, înseamnă că nu am dorit să ne întâlnim! O zi bună! 

https://uploadnow.io/f/ZpVNV0L Deci...asta cu nu am dorit sa ne intalnim deja e buna..... oricum  mult success, si sa o tii tot asa, esti marfa...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

IMG_8888.jpeg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...