curiositybuc Reputație: 81 Postat August 30, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 30, 2023 Salutare, a fost cineva la https://www.olx.ro/d/oferta/masaj-de-relaxare-IDhtUDi.html? Zice ca ofera: Masaj de relaxare pe masa de masaj, eu imbracata , fara atingeri din partea ta cu finalizare manuala la sfarsit 50 min pret 150 sau masaj erotic body pe pat eu goala ( se permit mangaieri, sarutari pe corp ,limbute la pasarica ) cu finalizare manuala la sfarsit 50 min pret 200. Str Armeneasca pe langa Biserica Armeneasca. Program L - V 13 - 20.30 ( ultima programare ) . Nu lucrez sambata si duminica. Cand am intrebat daca se poate face fin cu sanii.. Pe sani, a zis NU. La intrebarea mea: atunci unde se face fin manuala, a raspuns:pe undeva. (red flag) si apoi a devenit irascibila si i-am spus ca nu ma duc. A reusit totusi sa se duca cineva? 2
gigi_gigi Reputație: 90 Postat August 31, 2023 Oras:RO Oras:RO Postat August 31, 2023 Ptr modica suma de 300 RON (50 min) ofera si Oral nepro cu fin orala/Normal pro fara Anal. Pentru ca lucreaza mai mult dupa masa nu am ajuns. 1
hotzu2014 Reputație: 271 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 1, 2023 A ajuns cineva la domnișoara? Am vorbit cu ea pe whatsapp si mi-a trimis 3 poze cu ea, arata forte bine,nu m-am potrivit cu ea la program si nu am putut ajunge, as fi curios cum e. Mulțumesc
abbath Reputație: 19 Postat Septembrie 5, 2023 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 5, 2023 Pare o panarama pusa pe produs si pestita. Numele contlui de pe olx care ii pune anunturile este Mihai... https://www.olx.ro/oferte/user/wTnfV/ Pe publi24 este M ( bauiesc initiala de la Mihai ) https://www.publi24.ro/anunturi-utilizator-0f7g41h4329g79241424ff6739g48gii Din aceasta cauza ma cam indoiesc ca r fi o experienta buna cu ea. 1
scaraoschi Reputație: 92 Postat Septembrie 5, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 5, 2023 Acum 17 minute, abbath a spus: Pare o panarama pusa pe produs si pestita. Numele contlui de pe olx care ii pune anunturile este Mihai... https://www.olx.ro/oferte/user/wTnfV/ Pe publi24 este M ( bauiesc initiala de la Mihai ) https://www.publi24.ro/anunturi-utilizator-0f7g41h4329g79241424ff6739g48gii Din aceasta cauza ma cam indoiesc ca r fi o experienta buna cu ea. Buna observatie ! Oricum mie imi ridica semne intrebare anunturile in care este specificat ca nu raspunde la telefon. 1
ristian Reputație: 245 Postat Septembrie 6, 2023 Oras:Buc Oras:Buc Postat Septembrie 6, 2023 On 9/5/2023 at 8:56 AM, scaraoschi said: https://www.publi24.ro/anunturi-utilizator-0f7g41h4329g79241424ff6739g48gii ++ o lista interesantă de urmaritori
gabriel2110 Reputație: 115 Postat Septembrie 6, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2023 Salutare! Am fost la ea acum vreo 2 luni, masajul E bunicel, nu excelează dar am primit și masaje mai naspa. La corp arata foarte bine, tânăra și are forme frumoase și e destul de permisiva, 200 ședință cu finalizare manuala. Eu am intrebat dacă se poate face finalizarea și altfel și a zis nu. Înaintea ei la aceeași adresa era alta fata mai slabita care făcea oral și normal la 300 sedinta. 2
hotzu2014 Reputație: 271 Postat Septembrie 8, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 8, 2023 Salutare. Am vizitat-o si eu pe domnișoara Andreea, o fata frumosa slabuta ,tinerica cea din pozele care le trimite, locatia o garsoniera curara cu baie cu tot ce trebuie. Insa nu e ce trebuie pe partea de masaj, ia vrea sa faca ceva dar nu e ceea ce cauti la un masaj erotic, am intrebat-o daca ofera si alte servicii dar a zis ca nu. 1
ristian Reputație: 245 Postat Septembrie 9, 2023 Oras:Buc Oras:Buc Postat Septembrie 9, 2023 On 9/6/2023 at 2:47 PM, ristian said: ++ o lista interesantă de urmaritori 😎😎 Au șters anunțurile, pp ca o sa ii facă și ei cont separat ca să nu mai știe lumea cum ii cheamă 1
Dragos1974 Reputație: 15 Postat Decembrie 24, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 24, 2023 Am vorbit cu ea, pentru suma modica de 300 lei, face ON cu CIM, NP si accepta cunnilingus. 1
mondial Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2024 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 25, 2024 Am vorbit cu ea. In pozele trimise arata foarte bine. Mi-a dat oferta de 300 lei, accepta tot inafara de anal. A accentuat de 3 ori ca timpul e de 50 minute cu tot cu duș, motiv pt care am o retinere sa merg momentan. Nu e vorba doar de timp, dar daca e grabita si mai face si un oral mediocru sunt bani aruncati.
hotzu2014 Reputație: 271 Postat Ianuarie 25, 2024 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 25, 2024 A vizitat-o din nou cu noile servicii: Masaj body 69 pozitii oral neprotejat cu finalizare oral , normal protejat , anal nu fac 50 min pret 300 Programare facut pe whatsapp raspuns repede, ajuns la locatie pe Armeneasca. Masaj ul de relaxare sa ma imbunatatit fata de data trecuta e chiar placut, oralul NP buna chiar se pricepe dar la norma protejat zici ca e o papusa nu e prezenta, nu are nici-o treaba cu gfe ul, e doar ca sa iti ia banii. Pacat ca e foarte frumoasa si curata, locatia ok putin problematic cu parcarea. Nu te grabeste, dupa ce am terminat finalizarea ma intrebat daca mai vreau masaj. Locația 9 Masaj relaxare 8 Andreea 9 ONP 9 NP 7 300 lei 1
allisalie Reputație: 238 Postat Ianuarie 25, 2024 Oras:One day here, the next day at church Oras:One day here, the next day at church Postat Ianuarie 25, 2024 Am recuperat contul intre timp. Eu sunt si @mondial de mai sus. Voi ramane cu acesta si @mondial trebuie sa il sterg. Am decis sa risc si am mers la titulara topicului. Observ ca a aparut recenzia lui @hotzu2014 si deja nu stiu ce sa mai spun in plus. Confirm cele spuse mai sus, in mare parte asa s-a petrecut si la mine. Voi adauga cateva detalii Am avut ceva retineri in privinta timpului de 50 de minute. Initial am anulat programarea, dar nu am gasit o alternativa si am riscat. Intuitia imi spunea ca voi fi grabit, dar am avut surpriza placuta sa ma insel. Toata actiunea a durat 55 minute. Locatia e cinstita si curata. Si asta conteaza cel mai mult, am primit prosop curat si uscat, am avut gel la dus. Lenjeria patului curata, saltea buna. Nu e lux sau ceva dar pt mine nu conteaza asta. Fata este foarte frumoasa. O bruneta cu corp de invidiat. Pacat ca nu exceleaza la gfe. In schimb am apreciat ca este implicata si nu m-a grabit absolut deloc. Am avut parte de 2 finalizari. Prima finalizare prin oral neprotejat, am facut 69. Un oral bun fara artificii, deep etc, dar cu atentie la imprejurimi, umed si fara graba. A 2 a finalizare prin NP. Recunosc ca am terminat destul de repede si nu pot fi foarte obiectiv. Dar atat cat a tinut a fost implicata. Pozitia LOT si din moment ce am terminat destul de repede nu am reusit mai multe pozitii. Un factor important e si prezervativul care nu a fost pe placul meu. Dar factorul principal e ca de 3-4 luni am fost intr-o abstinenta sexuala. Iar inainte a fost o relatie in care a fost totul neprotejat. Poate sa fie si asta motivul pt care nu m-am simtit confortabil cu prezervativ. Intre cele 2 numere a fost putin masaj de relaxare. Dupa cele 2 numere am avut parte iar de masaj. Locatia nu dau nota. nu am pretentii de lux deci ar fi o nota subiectiva. Pot spune ca e foarte curat. Masaj de relaxare 8. Are si masa speciala cine e interesat. Titulara 9 ON 8,5 NP 8 Gfe cam inexistent. Dar e o fata placuta si implicata care nu te grabeste si isi da silinta. Isi face treaba si vrea sa pleci multumit. E o fată corecta. Amenda: 300 nu stiu ce sa comentez, mi se pare un pret corect la ce inflatie este. Daca ar lucra putin la gfe ar merita din plin si n-as ezita o clipa. Asa a fost o experienta placuta, as mai reveni cu siguranta, dar strict pt mine este fata aceea corecta la care mergi daca nu gasesti ceva mai wow disponibil in acel moment. Corecta si chiar frumoasa. Timp: 55 min dtd Sper ca este de ajutor recenzia. 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum