Sari la conținut

.

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Timișoara
Postat
Acum 29 minute, fariseul a spus:

Am văzut că a fost apreciată și la voi, la Timisoara. Și la mine e clar în partea superioară a topului, sus de tot. Sperăm să ne bucurăm cât mai mult de ea. Te pup, Bianca!

Da, și este apreciată, doar că și pădurea noastră are uscăciuni, ca peste tot, de altfel! O duminică frumoasă iți doresc!

• Vizitator a schimbat titlul în ❤Bianca0754626238
Postat
Acum 4 ore, Bianca101 a spus:

😘😻

IMG-20240422-WA0010.jpg

Ești superbă!❤❤❤❤❤

Postat

Bianca, țin să îți mulțumesc și aici pentru tot ceea ce mi-ai oferit de când te-am cunoscut. Fiecare vizită la tine a fost o încântare a simțurilor, o bucurie a trupului, a ochilor și a inimii. Sper să revii cât de curând la noi, știi bine că mie, unul, o să îmi fie un dor nebun de tine.

Vacanță plăcută, sărbători cu bine, ai grijă de tine și de micul pupăcios. Te pup și eu, dulce! 😘🤗

• Oras:iasi
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 oră, Bianca101 a spus:

Buna, dragilor! 🥰

Vă era dor de mine? 🤗🤔😘

De marți (17.06) revin în Iași pentru o perioadă de timp și aștept cu drag să ne revedem!😻

Locația rămâne aceeași, complexul River's Towers. 

Vă aștept pe WhatsApp, la numărul de telefon 0754626238 pentru programări!🤗

Bine ai revenit în Iași, eu personal ma bucur nespus ca ai revenit, abia astept sa te revăd 😘😘😘😘

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Ieri am (re) vizitat-o și eu pe Bianca, aceeași fată frumoasă, mereu cu zâmbetul pe buze și implicată în tot ceea ce face. Igienă impecabilă, servicii de calitate, note mari, din nou. Mă bucur că te-am revăzut, Bianca! 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 23 ore, fariseul a spus:

Ieri am (re) vizitat-o și eu pe Bianca, aceeași fată frumoasă, mereu cu zâmbetul pe buze și implicată în tot ceea ce face. Igienă impecabilă, servicii de calitate, note mari, din nou. Mă bucur că te-am revăzut, Bianca! 

Foarte adevarat ce ai spus, o fata foarte finuta si frumoasa 😘cu un cățeluș adorabil♥️si ce pot sa mai adaug este ca i-au mai crescut putin sânii  care dpmdv sunt perfecți 😘  

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.