pitiku Reputație: 575 Postat Iunie 9, 2025 Oras:Allover Oras:Allover Postat Iunie 9, 2025 Las și eu o recenzie la domnișoară ca merita cu prisosință! Am revazuto după mult timp data trecuta activa la River! Cățelușul din dotare e prezent! Locatia ; Q residence , etaj inferior, studio cu pat dublu și baie cu de toate; Programarea : wpp foarte facila confirmata și cu indicații de acces f bune! Domnisoara: pfoai e o apariție! MIGNION , slim spre skinny sânii bunicei si erectili , o pasarica mare și gustoasa și ochiu maro perfect de activități analele. La fata nu mai zic este foarte frumoasa! E genu care ai agata prin cluburi de fitze sau la piscinele cu "renume". Am servit 30 min ON+ NP + AP (pt asta ma dusesem!) + CIM la 300 leusteni și cca 30 min DTD. Ca și note ON - 8.5 ÷9 (nu e cu deep si artificii însă are tehnica bună!) NP -9: AP - 10 cu felicitări ( misioar cu genuncii la piept o ia pana la cotor si ce priveliste pfoai)! La final am apreciat ca a așteptat linsitita sa ma calmez inainte sa fuga la toaleta sa depărteze încărcătură! Eu o recomand ! La banii ceruți e raportul preț/ calitate optim și sper sa îmi găsesc timp sa mai bag o fisa pana nu pleacă din urbe! Ciocane tari si sânge în instalație! 2
macarons Reputație: 1081 Postat Iunie 11, 2025 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Iunie 11, 2025 Acum 7 ore, Bianca101 a spus: Bună dimineața!☕ Disponibilă până la ora 22.00!😘 Vă aștept cu drag, să ne facem de cap împreună! Pupicei!🤗 🏠 Q Residence Cate zile mai ramai in Iasi ? Mersi anticipat pentru raspuns.
macarons Reputație: 1081 Postat Iunie 13, 2025 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Iunie 13, 2025 Buna ziua / seara tuturor ! Chiar daca nu am mai scris recenzii in ultima vreme ( asta nu inseamna ca nu am fost la fete ), acum m-am hotarat sa las o recenzie Biancai ca urmare a vizitei petrecute. Programarea s-a realizat usor, iar la ora stabilita ne-am apucat de treaba. Din punct de vedere al actiunii, oralul si normalul au fost de calitate, suficiente de bune astfel incat sa plec multumit si satisfacut. Bianca este o persoana cu bun simt dar si cu experienta pe partea de sex. Oralul a fost neprotejat ( tehnica ok ), normalul a fost protejat ( contre bune ), de anal nu am fost interesat. Notele mele sunt: Aspect fizic: 8 Locatie: 10 Oral: 9 Normal: 9 GFE: 8 Igiena: 10 Anal: nu a fost cazul Tarif: 200 lei finalizarea, 30 minute In concluzie, pe Bianca o recomand si voi reveni cu placere de fiecare data la ea, pacat ca nu se stabileste definitiv in Iasi. Va doresc tuturor o seara placuta si un weekend relaxant. 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum