nelucosmi Reputație: 142 Postat Septembrie 5, 2023 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Septembrie 5, 2023 Salutare dragii mei.Tocmai am avut proasta inspiratție de a vizita această persoană.Locație pe Republicii 62.Pozele sunt ale ei cel putin tatuajul de pe brat,oricum fotograful a fost unul extrem de profesionist pozele fiind foarte ajustate.Locație nașpa,dameza mirosea a..,stătut sa fiu elegant iar de la fofo miros de pește ton stricat,am vrut să-i dau limbi și m-am înecat,i-am zis că mi-am inghițit guma,Interdicție pe tot ce inseamnă atingeri,mângâieri..pentru puțină stimulareAm rămas că am gândit cu...membrul...Aia nu,aia ,nu...O dor picioarele cum stă...adică poziția misionarului doar nu șpagat sau alte minuni...de căpriță sau altceva nici vorba..am vrut să-i cer din bani înapoi dar mi-a fost groază de scandal că am niște cunoștințe ce locuiesc în zonă...Pe scurt,fugiți de ea că nu e ceea ce trebuie,vă rog să mă credeți pe cuvânt.Atât de aici deocamdată.La revedere! 5
nelucosmi Reputație: 142 Postat Septembrie 5, 2023 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Septembrie 5, 2023 PS- Am plecat și nefinalizat că altfel nu mă gândeam să-i cer banii înapoi,atâta s-a văicărit de picioare că deja mi-a fost lehamite!Îmi murea pula când o auzeam.Cele bune!
amicul2022 Reputație: 242 Postat Septembrie 6, 2023 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Septembrie 6, 2023 Mersi pentru info @nelucosmi 🍻
Calaretul19 Reputație: 901 Postat Septembrie 6, 2023 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Septembrie 6, 2023 Acum 19 ore, nelucosmi a spus: PS- Am plecat și nefinalizat că altfel nu mă gândeam să-i cer banii înapoi,atâta s-a văicărit de picioare că deja mi-a fost lehamite!Îmi murea pula când o auzeam.Cele bune! Eu am pățit cu una in spate la Lidl,( Hatvan) locatie nouă pt mine.....de o lună și ceva, dar n-am putut să intru atunci aici sa las recenzie- am vb la telefon toate chestiile, iar după ce ajung imi spune ca la o finalizare e maxim 15 minute, maxim 2 poziții, maxim maxim.....asta in timp ce mă dezbracam sa intru la dus. Am început să mă îmbrac și i-am spus că nu stau si ca nu se face asa ceva. Cred ca a avut intenția să ceară bani pt deranj si se tot uita către o ușă care era închisă. Asteptam acel moment cam demult sa ceară bani de deranj si sa iasă si faraonii ( deși Mi Am impus de Mulți ani sa fiu cuminte si am reușit), dar in acel moment cred ca imi băgam pula în toate promisiunile mele. Nu ar trebui să le mai lăsăm să facă ce vor ele, pe pământul nostru strămoșesc din Baie. Știu si inteleg ca Mulți nu putem să facem....Multe.....familii etc si nu isi au loc problemele de genul acesta.....însă cate un click e bine sa ni se mai declanșeze uneori. 1
amicul2022 Reputație: 242 Postat Septembrie 7, 2023 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Septembrie 7, 2023 22 hours ago, Calaretul19 said: Eu am pățit cu una in spate la Lidl,( Hatvan) locatie nouă pt mine.....de o lună și ceva, dar n-am putut să intru atunci aici sa las recenzie- am vb la telefon toate chestiile, iar după ce ajung imi spune ca la o finalizare e maxim 15 minute, maxim 2 poziții, maxim maxim.....asta in timp ce mă dezbracam sa intru la dus. Am început să mă îmbrac și i-am spus că nu stau si ca nu se face asa ceva. Cred ca a avut intenția să ceară bani pt deranj si se tot uita către o ușă care era închisă. Asteptam acel moment cam demult sa ceară bani de deranj si sa iasă si faraonii ( deși Mi Am impus de Mulți ani sa fiu cuminte si am reușit), dar in acel moment cred ca imi băgam pula în toate promisiunile mele. Nu ar trebui să le mai lăsăm să facă ce vor ele, pe pământul nostru strămoșesc din Baie. Știu si inteleg ca Mulți nu putem să facem....Multe.....familii etc si nu isi au loc problemele de genul acesta.....însă cate un click e bine sa ni se mai declanșeze uneori. Sunt perfect de acord cu @Calaretul19, nu ar trebui sa lasam asemenea mizerii (nu vreau sa zic curve, ca nu ii frumos, in public 😉) sa ne traga in piept in orasul nostru. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum