Madalina2023 Reputație: 34 Postat Septembrie 8, 2023 Telefon: 0760167920 Oras:Timisioara Disponibila Telefon: 0760167920 Oras:Timisioara Disponibila Autor Postat Septembrie 8, 2023 Acum 46 minute, costy7 a spus: Lucrezi la servise ,tocmai mi s-a stricat ambreiajul😎 Hmm , daca ti se strica schimbatorul de viteza te ajutam cu un oral mai adanc 💦🔞👅 Asa cu ambreajul nu am idee 👄 Sorry 😸😻
costy7 Reputație: 1482 Postat Septembrie 8, 2023 Postat Septembrie 8, 2023 Acum 40 minute, Madalina2023 a spus: Hmm , daca ti se strica schimbatorul de viteza te ajutam cu un oral mai adanc 💦🔞👅 Asa cu ambreajul nu am idee 👄 Sorry 😸😻 Neah ,schimbătorul meu zice ,că tu te ascunzi după ușă🙈 1
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 4249 Postat Septembrie 8, 2023 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Septembrie 8, 2023 1 oră în urmă, Madalina2023 a spus: "Nimic nu este imposibil pentru un suflet ambițios?" Turturică sau porumbel? Cu vulturii știu cum stă treaba 🥲 1 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
costy7 Reputație: 1482 Postat Septembrie 8, 2023 Postat Septembrie 8, 2023 Acum 11 minute, Cozonac77 a spus: "Nimic nu este imposibil pentru un suflet ambițios?" Turturică sau porumbel? Cu vulturii știu cum stă treaba 🥲 Ba nu pot ,tre sa zic daca te primește pe tine jur că nu mai primește pe nimeni de pe forum 😅😅😅 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2023 Postat Septembrie 8, 2023 Acum 4 ore, Madalina2023 a spus: dupa aceasta platforma m-au vizitat 4 baietii care chiar au vrut sa vada ce fac si m-au probat si chiar am avut un timp frumos . Ei prefera sa ramana anonimi 😊 Multumesc pentru hate . Cu ajutorul vostru o sa platesc site-ul pentru inca 2 luni 😊👌🏻🔞 Seara frumoasa dragiilor 🔞💦 Deci să înțeleg că din start ai mers pe modelul PT Barnum, și anume că nu există publicitate/notorietate negativă? E si asta o strategie, deși marketingul/advertisingul modern a început să infirme modelul care recunosc, încă merge si la 150 de ani după ce a fost inventat. Dar poate cu mai puțină diplomație iti vin 8 sau 16 băieți, nu 4. In orice caz, notorietatea o ai momentan ca tot ai topicul sus, drăguțică ești, ești de urmărit în continuare 😋
Madalina2023 Reputație: 34 Postat Septembrie 9, 2023 Telefon: 0760167920 Oras:Timisioara Disponibila Telefon: 0760167920 Oras:Timisioara Disponibila Autor Postat Septembrie 9, 2023 Acum 38 minute, Centaurii89 a spus: Deci să înțeleg că din start ai mers pe modelul PT Barnum, și anume că nu există publicitate/notorietate negativă? E si asta o strategie, deși marketingul/advertisingul modern a început să infirme modelul care recunosc, încă merge si la 150 de ani după ce a fost inventat. Dar poate cu mai puțină diplomație iti vin 8 sau 16 băieți, nu 4. In orice caz, notorietatea o ai momentan ca tot ai topicul sus, drăguțică ești, ești de urmărit în continuare 😋 Multumesc👌🏻
BrasilAssLov Reputație: 69 Postat Septembrie 9, 2023 Postat Septembrie 9, 2023 Acum 15 ore, Madalina2023 a spus: Dar ce preferinte am? La bani astia 150 vreti si de oral neportejat ,si 69 ,preludiu dus ,sex ,si 30 de min . Nu vi se pare ca exagerati ? Adica totusi . 😂 si uite aici recenzie . Si stai si cauta daca mai vrei sa vezi . 😊 Și cam atât în 2 orașe vizitate....draga mea sunt convins ca tu nu ai înțeles bine ce am vrut să-ți transmit....Dar baftă
tomson Reputație: 5778 Postat Septembrie 10, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 10, 2023 oferta e ok are servicii fast 150 / 20 min si slow la ora 350 nu e nimic de reprosat aici e corect, poti alege de care vrei ramane doar ca si la fata locului sa fie bune, de calitate iar asta vom sti cand o sa apara recenzii credibile pana atunci se ofera prezumtia de onestitate :-) oricum permite testarea ctc contra unei sume relativ mici
Membru Premium Criticul Reputație: 5435 Postat Septembrie 10, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Septembrie 10, 2023 Nu vă mai complicați, e deja la Pitești, se vede că i-a mers "bine" în Timișoara. După câteva orașe vizitate când va pierde timpul uitându-se la telefon, va învăța că trebuie să schimbe serviciile și condițiile. 2 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2023 Postat Septembrie 10, 2023 Tot timpul vor exista fraieri care vor plati oricat pt sex. Nu ea este de vina, barbatii care o platesc sunt.
Madalina2023 Reputație: 34 Postat Septembrie 10, 2023 Telefon: 0760167920 Oras:Timisioara Disponibila Telefon: 0760167920 Oras:Timisioara Disponibila Autor Postat Septembrie 10, 2023 Numai lucrez in Timisioara . mi-a parut bine ca am cunoscut oamenii bunii acolo ! O seara buna . 😊
Madalina2023 Reputație: 34 Postat Septembrie 10, 2023 Telefon: 0760167920 Oras:Timisioara Disponibila Telefon: 0760167920 Oras:Timisioara Disponibila Autor Postat Septembrie 10, 2023 Acum 23 minute, Criticul a spus: Nu vă mai complicați, e deja la Pitești, se vede că i-a mers "bine" în Timișoara. După câteva orașe vizitate când va pierde timpul uitându-se la telefon, va învăța că trebuie să schimbe serviciile și condițiile. “Criticul” ai un nume care te reprezinta pe tinca ca si om . Am facut destui bani si acolo . Apreciez ca ma urmaresti 😂 si vezi pe unde merg . Super tine-o tot asa !😂
Madalina2023 Reputație: 34 Postat Septembrie 10, 2023 Telefon: 0760167920 Oras:Timisioara Disponibila Telefon: 0760167920 Oras:Timisioara Disponibila Autor Postat Septembrie 10, 2023 Acum 21 minute, ALEX1_1 a spus: Tot timpul vor exista fraieri care vor plati oricat pt sex. Nu ea este de vina, barbatii care o platesc sunt. Multumesc apreciez ! 😊
Madalina2023 Reputație: 34 Postat Septembrie 10, 2023 Telefon: 0760167920 Oras:Timisioara Disponibila Telefon: 0760167920 Oras:Timisioara Disponibila Autor Postat Septembrie 10, 2023 Acum 31 minute, tomson a spus: oferta e ok are servicii fast 150 / 20 min si slow la ora 350 nu e nimic de reprosat aici e corect, poti alege de care vrei ramane doar ca si la fata locului sa fie bune, de calitate iar asta vom sti cand o sa apara recenzii credibile pana atunci se ofera prezumtia de onestitate 🙂 oricum permite testarea ctc contra unei sume relativ mici Eu doar imi fac job-ul .
Membru Premium farafiltre Reputație: 4637 Postat Septembrie 10, 2023 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Septembrie 10, 2023 Acum 5 ore, Criticul a spus: * va învăța că trebuie să schimbe serviciile și condițiile. Eu n am avut o problema cu serviciile. Cu conditiile, da... cred ca au "lipsit" 10 min care puteau face diferenta...era vorba doar de o mica-mica modificare in text (ca oricum sunt/suntem multi care chiar nu stau juma de ora). M au deranjat alea douaj' de minute, aroganta aia ieftina cu care a dat replici, cat si un moment ratacit de sinceritate (pe care l a vrut umor, probabil chiar fin)...parca a fost chitita sa transmita ADIO pulii. Nu i nimic, ii timp sa invatam, sa alegem o atitudine corespunzatoare pe viitor (cel putin in comunicare, ca in asternuturi nu stiu ce potential conduce)🙂 dag dal gas!
Madalina2023 Reputație: 34 Postat Septembrie 11, 2023 Telefon: 0760167920 Oras:Timisioara Disponibila Telefon: 0760167920 Oras:Timisioara Disponibila Autor Postat Septembrie 11, 2023 Acum 2 ore, farafiltre a spus: Eu n am avut o problema cu serviciile. Cu conditiile, da... cred ca au "lipsit" 10 min care puteau face diferenta...era vorba doar de o mica-mica modificare in text (ca oricum sunt/suntem multi care chiar nu stau juma de ora). M au deranjat alea douaj' de minute, aroganta aia ieftina cu care a dat replici, cat si un moment ratacit de sinceritate (pe care l a vrut umor, probabil chiar fin)...parca a fost chitita sa transmita ADIO pulii. Nu i nimic, ii timp sa invatam, sa alegem o atitudine corespunzatoare pe viitor (cel putin in comunicare, ca in asternuturi nu stiu ce potential conduce)🙂 Numai sunt disponibila ☹️ Noapte buna 🫦
Cacacila Reputație: -14 Postat Septembrie 29, 2023 Oras:Da Oras:Da Postat Septembrie 29, 2023 La 11.09.2023 la 3:13, Madalina2023 a spus: Numai sunt disponibila ☹️ Noapte buna 🫦 succes pe ce ti-ai propus daca nu mai revii
ElementulX Reputație: 3 Postat Octombrie 17, 2023 Oras:marte Oras:marte Postat Octombrie 17, 2023 mai lucreaza pe alte orase ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum