Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2023 Postat Septembrie 8, 2023 Bună domnișoară, vad că ești deja simpatică, bine ai venit! 😁 Într-adevăr e cam neobișnuit sa ai 20 de minute la finalizare. Îți înțeleg scopul, vrei sa încurajezi lumea să își ia o oră, de asta faci finalizarea mai puțin atractivă (am facut prețuri la vremea mea în comerț cu amănuntul si stiu cum se stimulează cumpărarea en-gros 😋). Dar ține cont că lumea vrea să facă un dus înainte (așa e civilizat), și sa vorbească cu tine sa te cunoască, cum ziceau si alții un mic preludiu. Marea majoritate nu sunt Rocco Siffredi, Titus Steel sau Steve Holmes sa vină ca animalele la montă, vor si un minim de gfe (stim toți ca e fake, dar e frumos sa fie acolo). Ce faci dacă după 20 de minute clientul nu a finalizat? Îl scoți in "aia" goală pe casa scării? 😁 Sfatul meu, lasă 30 de minute la finalizare, lumea va aprecia asta. Baftă si mult succes!
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2023 Postat Septembrie 8, 2023 Acum 11 ore, Madalina2023 a spus: 😂Sper sa se mareasca salariile in Romania 👌🏻 În România salariile cresc de regulăbo data pe an, cu cateva procente, in iarnă-primăvară așa, după evaluările anuale, și la stat dar mai ales la privat. Inflația si taxele cresc constant, mai mult ca salariile 😁 Îți zic din experiență, sunt salariat, deci mai e mult și bine 🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2023 Postat Septembrie 8, 2023 Acum 9 ore, marcusm a spus: Dacă nu, ți permiți să faci o finalizare de 30 minute, eu ( și după cum se vede din comentarii, mulți alții) nu te voi vizita. Mai ales că nu arăți ceva Wow. De curiozitate uită,te cum arată Lidia top Brașov, la ea ar merita poate și finalizare de 20 minute. Sânii par cam ,,lungi,,. Dar, na, dacă altele sunt ocupate, mai prinzi ceva disperați. 20 minute/finalizare creează instant senzația de ,, bandă rulantă,,. Au mai incercat și altele. Este alegerea ta și o respect dar am dreptul și eu la o părere, nu ? Nu doar Lidia, care este o fată superbă și are servicii super profii, mai sunt și alte fete la fel de frumoase aici la noi, care în primul rând sunt stabile în zonă și au prețuri de mult bun simț. Dar, știi, noi suntem fraieri că ne aruncăm orbește cum apare ceva nou și, în cele mai multe cazuri, plecăm dezamăgiți. Întotdeauna am apreciat fetele care și-au dat silința să ne ofere plăcere la prețuri de bun simț (unele chiar și de la top) și au fost stabile la noi în oraș, în locul acestor păsări migratoare care ne mai iau de prosti si ne vorbesc ironic, de parcă noi nu știm cu ce se mănâncă sportul ăsta! Clar,spun pas unor astfel de fete, mai ales că ăștia de la guvernare sau patronate nu au nici cea mai mică intenție de a mării salariile în viitorul apropiat 🤣🤣🤣, așa că eu o să merg și în continuare la fetele care mă acceptă pe salariul actual🤣! O zi frumoasă iți doresc!
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2023 Postat Septembrie 8, 2023 Acum 10 ore, Madalina2023 a spus: Pun pariu ca in 5 min este gata ,si tu vrei o finzalire 30 de min ,ezte amuzant 😂😂💦 hai la sex baietii 🔞 Facem noi doi un pariu? Dacă este gata în 5 minute eu îți dau 1000 de Ron, iar dacă, o sugi sau faci ce vrei tu cu ea până este gata, apoi postezi frumușel aici cât a durat! Ce zici, te bagi? Sau acum ne consideri și iepurași, și ca să te incit și mai tare, uite 1000 de euro pun în joc, te ține??
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2023 Postat Septembrie 8, 2023 Acum 10 ore, Madalina2023 a spus: Pun pariu ca in 5 min este gata ,si tu vrei o finzalire 30 de min ,ezte amuzant 😂😂💦 hai la sex baietii 🔞 Am uitat să specific, dacă trece de 5 minute, hai să-ți tău și avantaj, 15 minute, și nu este gata, atât prestezi gratis până este gata!
Madalina2023 Reputație: 34 Postat Septembrie 8, 2023 Telefon: 0760167920 Oras:Timisioara Disponibila Telefon: 0760167920 Oras:Timisioara Disponibila Autor Postat Septembrie 8, 2023 Acum 3 ore, Albano89 a spus: Nu doar Lidia, care este o fată superbă și are servicii super profii, mai sunt și alte fete la fel de frumoase aici la noi, care în primul rând sunt stabile în zonă și au prețuri de mult bun simț. Dar, știi, noi suntem fraieri că ne aruncăm orbește cum apare ceva nou și, în cele mai multe cazuri, plecăm dezamăgiți. Întotdeauna am apreciat fetele care și-au dat silința să ne ofere plăcere la prețuri de bun simț (unele chiar și de la top) și au fost stabile la noi în oraș, în locul acestor păsări migratoare care ne mai iau de prosti si ne vorbesc ironic, de parcă noi nu știm cu ce se mănâncă sportul ăsta! Clar,spun pas unor astfel de fete, mai ales că ăștia de la guvernare sau patronate nu au nici cea mai mică intenție de a mării salariile în viitorul apropiat 🤣🤣🤣, așa că eu o să merg și în continuare la fetele care mă acceptă pe salariul actual🤣! O zi frumoasă iți doresc! Aplauze !👌🏻 Serios ? Numai obiectez nimic ,comentati in continuare si fiti rai ,eu stiu ce fac ,cum ma comport cu un client care vine la mine in casa ,serice de calitate si fara dezamagire !👌🏻 Iar pentru cei ce se uita la ceas si la ce are in portofel si se zgarceste la 50 de lei ! Sa fiti iubitii bine rau ACASA😂 Sa aveti o zi la fel dar la fel de frumoasa ca si voi dragilor 😊
Madalina2023 Reputație: 34 Postat Septembrie 8, 2023 Telefon: 0760167920 Oras:Timisioara Disponibila Telefon: 0760167920 Oras:Timisioara Disponibila Autor Postat Septembrie 8, 2023 Acum 2 ore, Albano89 a spus: Facem noi doi un pariu? Dacă este gata în 5 minute eu îți dau 1000 de Ron, iar dacă, o sugi sau faci ce vrei tu cu ea până este gata, apoi postezi frumușel aici cât a durat! Ce zici, te bagi? Sau acum ne consideri și iepurași, și ca să te incit și mai tare, uite 1000 de euro pun în joc, te ține?? Hmmm . Nimfomane.com ,website pentru Adulti ,interzis minorilor sub 18 ani 🔞 repet Nimfomane .com ,nu suntem pe Superbet.ro ,LasVegas . Etc 😂 O dimineata frumoasa . Si pentru sanatatea Dumneavoastra ,o ejacuare intre orele 10-12 💦 este necesara 🔞
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2023 Postat Septembrie 8, 2023 Acum 10 minute, Madalina2023 a spus: Hmmm . Nimfomane.com ,website pentru Adulti ,interzis **spam editat**lor sub 18 ani 🔞 repet Nimfomane .com ,nu suntem pe Superbet.ro ,LasVegas . Etc 😂 O dimineata frumoasa . Si pentru sanatatea Dumneavoastra ,o ejacuare intre orele 10-12 💦 este necesara 🔞 Mădălina, dragă, noi nu suntem răi cu tine, chiar deloc, mai ales că ești și nouă pe la noi, dar tu ești ironică și ne-ai făcut în fel și chip, așa doar ca să te afli în treabă, iar dacă crezi că așa este ok pentru tine, fă-o și în continuare! Și apropo, tu te-ai uitat puțin la rubrica top de la noi, măcar așa orientativ, să vezi prețurile și ce servicii se oferă, ca să nu mai vorbesc de aspectul fetelor? Sunt convins că nu și ți-ai spus în mintea ta că timișorenii sunt mai fraieri așa de felul lor, probabil să fie așa, doar că nu toți, mai ales cei din comunitatea de pe acest forum minunat! Eu îți doresc mult succes aici, aștept cu nerăbdare să citesc prima recenzie ce o vei avea la noi și îți doresc un weekend frumos!
rock10 Reputație: 607 Postat Septembrie 8, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Septembrie 8, 2023 Ai telefonul închis baby .. veneam eu .. la un sex hard 🤪🤪🤭😘 1 1
Membru Premium farafiltre Reputație: 4637 Postat Septembrie 8, 2023 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Septembrie 8, 2023 Acum 13 ore, Madalina2023 a spus: Pai preludiu faci si tu acasa cu sotia ,cu amanta ,nu cu mine 😂👌🏻 cu mine sex baby ,Hard sex 😂😂! Nu cu preludiu cu din alea ca nu suntem indragostiti😊🔞 #milmoi#sebelestesiatat#majocmaibinecuninja 1 dag dal gas!
futaciosu12 Reputație: 306 Postat Septembrie 8, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 8, 2023 Fratilor ,eu nu inteleg de ce va puneti capul cu ea ... se vede ca din doua una , ori nu vrea sa inteleaga cand ii explici frumos , ori nu are capacitatea necesara de a intelege ... Si tind sa cred ca e o combinatie din cele doua. E prea clar ca e alta printesa bosuflata wannabe care iti promite marea si sarea ... dar daca ajungi la ea probabil principalul "goal" e sa te termine cat mai repede, sa ia banul si PA ... Iti poti da seama foarte repede de asta , dupa limbaj, marketing, oferta de servicii, poze (care se vede ca unele sunt editate mai bine altele mai prost... iar "gletul" si efectecte folosite in unele nu e de mare calitate si reflecta realiatea dura... nu e nici o printesa, cum se marketeaza si bag mana in foc ca si serviciile sunt la fel de dubioase ca ea) ... s.a.m.d. Numa bine! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2023 Postat Septembrie 8, 2023 Acum 5 minute, futaciosu12 a spus: Fratilor ,eu nu inteleg de ce va puneti capul cu ea ... se vede ca din doua una , ori nu vrea sa inteleaga cand ii explici frumos , ori nu are capacitatea necesara de a intelege ... Si tind sa cred ca e o combinatie din cele doua. E prea clar ca e alta printesa bosuflata wannabe care iti promite marea si sarea ... dar daca ajungi la ea probabil principalul "goal" e sa te termine cat mai repede, sa ia banul si PA ... Iti poti da seama foarte repede de asta , dupa limbaj, marketing, oferta de servicii, poze (care se vede ca unele sunt editate mai bine altele mai prost... iar "gletul" si efectecte folosite in unele nu e de mare calitate si reflecta realiatea dura... nu e nici o printesa, cum se marketeaza si bag mana in foc ca si serviciile sunt la fel de dubioase ca ea) ... s.a.m.d. Numa bine! Pe cine sa
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2023 Postat Septembrie 8, 2023 Acum 10 minute, futaciosu12 a spus: Fratilor ,eu nu inteleg de ce va puneti capul cu ea ... se vede ca din doua una , ori nu vrea sa inteleaga cand ii explici frumos , ori nu are capacitatea necesara de a intelege ... Si tind sa cred ca e o combinatie din cele doua. E prea clar ca e alta printesa bosuflata wannabe care iti promite marea si sarea ... dar daca ajungi la ea probabil principalul "goal" e sa te termine cat mai repede, sa ia banul si PA ... Iti poti da seama foarte repede de asta , dupa limbaj, marketing, oferta de servicii, poze (care se vede ca unele sunt editate mai bine altele mai prost... iar "gletul" si efectecte folosite in unele nu e de mare calitate si reflecta realiatea dura... nu e nici o printesa, cum se marketeaza si bag mana in foc ca si serviciile sunt la fel de dubioase ca ea) ... s.a.m.d. Numa bine! Scuze, am postat din neatenție, înainte de a termina fraza! Pe cine să termine? 🤣🤣🤣🤣
Madalina2023 Reputație: 34 Postat Septembrie 8, 2023 Telefon: 0760167920 Oras:Timisioara Disponibila Telefon: 0760167920 Oras:Timisioara Disponibila Autor Postat Septembrie 8, 2023 Acum 1 oră, futaciosu12 a spus: Fratilor ,eu nu inteleg de ce va puneti capul cu ea ... se vede ca din doua una , ori nu vrea sa inteleaga cand ii explici frumos , ori nu are capacitatea necesara de a intelege ... Si tind sa cred ca e o combinatie din cele doua. E prea clar ca e alta printesa bosuflata wannabe care iti promite marea si sarea ... dar daca ajungi la ea probabil principalul "goal" e sa te termine cat mai repede, sa ia banul si PA ... Iti poti da seama foarte repede de asta , dupa limbaj, marketing, oferta de servicii, poze (care se vede ca unele sunt editate mai bine altele mai prost... iar "gletul" si efectecte folosite in unele nu e de mare calitate si reflecta realiatea dura... nu e nici o printesa, cum se marketeaza si bag mana in foc ca si serviciile sunt la fel de dubioase ca ea) ... s.a.m.d. Numa bine! Dar de ce vorbiti in nestinta de cauza ? De unde sti tu ca serviciile sunt aiurea ,dubioase si cum mai spui ? Mai probat cumva ? Ai vazut recenzii proaste la mine pe profil ? La voi este problema banilor baietii! Vreti sericii de calitate timp de 30 de min ,iar bani care ii cer /cerem vi se pare mult . Daca as fi pus 100 de lei cu servicile de mai sus 30 de min ,s-ar fi facut coada la usa mea ! Dati cu hate in continuare ,pe mine ma amuza . 😂 Adica singuri va aratati caracterul pe care il aveti 🤦🏽♀️ Sa aveti o zi dupa inima voastra 👌🏻
BrasilAssLov Reputație: 69 Postat Septembrie 8, 2023 Postat Septembrie 8, 2023 Acum 4 minute, Madalina2023 a spus: Dar de ce vorbiti in nestinta de cauza ? De unde sti tu ca serviciile sunt aiurea ,dubioase si cum mai spui ? Mai probat cumva ? Ai vazut recenzii proaste la mine pe profil ? La voi este problema banilor baietii! Vreti sericii de calitate timp de 30 de min ,iar bani care ii cer /cerem vi se pare mult . Daca as fi pus 100 de lei cu servicile de mai sus 30 de min ,s-ar fi facut coada la usa mea ! Dati cu hate in continuare ,pe mine ma amuza . 😂 Adica singuri va aratati caracterul pe care il aveti 🤦🏽♀️ Sa aveti o zi dupa inima voastra 👌🏻 Poate ne spui și nouă unde găsim recenziile....poate ne spui pe unde ai mai lucrat....altfel nu te recomandă nimic mai ales la pretențiile tale... 1
Membru Premium Criticul Reputație: 5435 Postat Septembrie 8, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Septembrie 8, 2023 Nu aduce cu Betty Preda? Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
BrasilAssLov Reputație: 69 Postat Septembrie 8, 2023 Postat Septembrie 8, 2023 Acum 1 minut, Criticul a spus: Nu aduce cu Betty Preda? Doar la limbaj
Madalina2023 Reputație: 34 Postat Septembrie 8, 2023 Telefon: 0760167920 Oras:Timisioara Disponibila Telefon: 0760167920 Oras:Timisioara Disponibila Autor Postat Septembrie 8, 2023 Acum 15 ore, Centaurii89 a spus: Bună domnișoară, vad că ești deja simpatică, bine ai venit! 😁 Într-adevăr e cam neobișnuit sa ai 20 de minute la finalizare. Îți înțeleg scopul, vrei sa încurajezi lumea să își ia o oră, de asta faci finalizarea mai puțin atractivă (am facut prețuri la vremea mea în comerț cu amănuntul si stiu cum se stimulează cumpărarea en-gros 😋). Dar ține cont că lumea vrea să facă un dus înainte (așa e civilizat), și sa vorbească cu tine sa te cunoască, cum ziceau si alții un mic preludiu. Marea majoritate nu sunt Rocco Siffredi, Titus Steel sau Steve Holmes sa vină ca animalele la montă, vor si un minim de gfe (stim toți ca e fake, dar e frumos sa fie acolo). Ce faci dacă după 20 de minute clientul nu a finalizat? Îl scoți in "aia" goală pe casa scării? 😁 Sfatul meu, lasă 30 de minute la finalizare, lumea va aprecia asta. Baftă si mult succes! Bun am inteles ce ai spus tu ,atunci nu e problema marim timpul cat au banuti ,la finalizare . Sa fie bine pentru toata lumea . 200 de lei 30 de min . 😊💦 Sper sa fie ok acum 🔞
Madalina2023 Reputație: 34 Postat Septembrie 8, 2023 Telefon: 0760167920 Oras:Timisioara Disponibila Telefon: 0760167920 Oras:Timisioara Disponibila Autor Postat Septembrie 8, 2023 Acum 1 oră, BrasilAssLov a spus: Poate ne spui și nouă unde găsim recenziile....poate ne spui pe unde ai mai lucrat....altfel nu te recomandă nimic mai ales la pretențiile tale... Dar ce preferinte am? La bani astia 150 vreti si de oral neportejat ,si 69 ,preludiu dus ,sex ,si 30 de min . Nu vi se pare ca exagerati ? Adica totusi . 😂 si uite aici recenzie . Si stai si cauta daca mai vrei sa vezi . 😊
Madalina2023 Reputație: 34 Postat Septembrie 8, 2023 Telefon: 0760167920 Oras:Timisioara Disponibila Telefon: 0760167920 Oras:Timisioara Disponibila Autor Postat Septembrie 8, 2023 Acum 10 ore, Albano89 a spus: Mădălina, dragă, noi nu suntem răi cu tine, chiar deloc, mai ales că ești și nouă pe la noi, dar tu ești ironică și ne-ai făcut în fel și chip, așa doar ca să te afli în treabă, iar dacă crezi că așa este ok pentru tine, fă-o și în continuare! Și apropo, tu te-ai uitat puțin la rubrica top de la noi, măcar așa orientativ, să vezi prețurile și ce servicii se oferă, ca să nu mai vorbesc de aspectul fetelor? Sunt convins că nu și ți-ai spus în mintea ta că timișorenii sunt mai fraieri așa de felul lor, probabil să fie așa, doar că nu toți, mai ales cei din comunitatea de pe acest forum minunat! Eu îți doresc mult succes aici, aștept cu nerăbdare să citesc prima recenzie ce o vei avea la noi și îți doresc un weekend frumos! Eu sunt ironica datorita voua ! Ca nu va convine pret ,poze ,timp . Absolut nimic , despre ce vorbim ? Ce femei sunt in Timisoara ? Daca nu sunt genul tau nu este nici o suparare nu trebuie sa dai cu hate . ❌Ca nu iti convine aia si aia si cealalta . Pe bune acum . Voi incepeti si eu continui ! 👌🏻 no problem 😂 O seara sexy asa ca mine 💦
Giorgio1975 Reputație: 111 Postat Septembrie 8, 2023 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Septembrie 8, 2023 27 minutes ago, Madalina2023 said: Dar ce preferinte am? La bani astia 150 vreti si de oral neportejat ,si 69 ,preludiu dus ,sex ,si 30 de min . Nu vi se pare ca exagerati ? Adica totusi Nu mai bine vrei tu, sa venim sa platim si sa plecam? Pe bune? Tu chiar esti tupeista. Ceea ce oferi tu, adica aproape nimic, gasim la traseistele de pe centura. Acolo mergem marcam banul futem sau dam o muie si gata. Noi , clientii acestui forum,ne-am inscris aici in ideea de a gasii total opusul a ceea ce gasim pe centura: punti preludiu, o locatie curata, o domnisoara/doamna curata si dispusa la mai multe , in limita bunului simt. Tu nu te incadrezi la nici o categorie pentru acest forum. Nu ai cumva treaba si nooi te retinem? 2
Madalina2023 Reputație: 34 Postat Septembrie 8, 2023 Telefon: 0760167920 Oras:Timisioara Disponibila Telefon: 0760167920 Oras:Timisioara Disponibila Autor Postat Septembrie 8, 2023 Acum 7 minute, Giorgio1975 a spus: Nu mai bine vrei tu, sa venim sa platim si sa plecam? Pe bune? Tu chiar esti tupeista. Ceea ce oferi tu, adica aproape nimic, gasim la traseistele de pe centura. Acolo mergem marcam banul futem sau dam o muie si gata. Noi , clientii acestui forum,ne-am inscris aici in ideea de a gasii total opusul a ceea ce gasim pe centura: punti preludiu, o locatie curata, o domnisoara/doamna curata si dispusa la mai multe , in limita bunului simt. Tu nu te incadrezi la nici o categorie pentru acest forum. Nu ai cumva treaba si nooi te retinem? Ba chiar am ,pai si eu platesc acest site . 😂 si fac ce servise vreau eu si pot pe bune acu . Ma promovez cum consider eu .
costy7 Reputație: 1482 Postat Septembrie 8, 2023 Postat Septembrie 8, 2023 Lucrezi la servise ,tocmai mi s-a stricat ambreiajul😎 4
futaciosu12 Reputație: 306 Postat Septembrie 8, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 8, 2023 Acum 6 minute, Madalina2023 a spus: Ba chiar am ,pai si eu platesc acest site . 😂 si fac ce servise vreau eu si pot pe bune acu . Ma promovez cum consider eu . Tocmai aia e problema , ca nu e suficient sa platesti site-ul asta ... Iar de promovat trebuie sa si stii sa te promovezi ... Dar daca ai atitudine de "printesa de la tara" care a venit la oras si se crede o diva pentru ca a stat de doua ori aplecata si a facut 1000 de coco ... Atunci cu aia 1000 de coco o sa ramai ... Sincer ... Este loc liber la iesirea din TM ca sa nu iti mai bati capul sa platesti si AirBNB ... si sincer garantez 100% ca vei face bani mai multi acolo decat aici ... tinand cont de cum te prezinti... (TIP: Acolo se lucreaza la viteza, 10-15min max 😉) Cred ca o mare majoritate dintre noi ne-am convins deja despre tine... deci nu te mai chinui. Bafta la banuti! Numa bine! 1
Madalina2023 Reputație: 34 Postat Septembrie 8, 2023 Telefon: 0760167920 Oras:Timisioara Disponibila Telefon: 0760167920 Oras:Timisioara Disponibila Autor Postat Septembrie 8, 2023 Acum 23 minute, futaciosu12 a spus: Tocmai aia e problema , ca nu e suficient sa platesti site-ul asta ... Iar de promovat trebuie sa si stii sa te promovezi ... Dar daca ai atitudine de "printesa de la tara" care a venit la oras si se crede o diva pentru ca a stat de doua ori aplecata si a facut 1000 de coco ... Atunci cu aia 1000 de coco o sa ramai ... Sincer ... Este loc liber la iesirea din TM ca sa nu iti mai bati capul sa platesti si AirBNB ... si sincer garantez 100% ca vei face bani mai multi acolo decat aici ... tinand cont de cum te prezinti... (TIP: Acolo se lucreaza la viteza, 10-15min max 😉) Cred ca o mare majoritate dintre noi ne-am convins deja despre tine... deci nu te mai chinui. Bafta la banuti! Numa bine! Esti cumva administratorul acestui website ? Sa imi spui cum sa imi fac treaba ?😂 ei bine eu platesc din vani mei nu ai tai,postez ce vreau cand vreau despre ce vreau 😊👌🏻 ma promovez asa cum consider eu 😊 a si apropo ,dupa aceasta platforma m-au vizitat 4 baietii care chiar au vrut sa vada ce fac si m-au probat si chiar am avut un timp frumos . Ei prefera sa ramana anonimi 😊 Multumesc pentru hate . Cu ajutorul vostru o sa platesc site-ul pentru inca 2 luni 😊👌🏻🔞 Seara frumoasa dragiilor 🔞💦 Acum 16 ore, Centaurii89 a spus: Bună domnișoară, vad că ești deja simpatică, bine ai venit! 😁 Într-adevăr e cam neobișnuit sa ai 20 de minute la finalizare. Îți înțeleg scopul, vrei sa încurajezi lumea să își ia o oră, de asta faci finalizarea mai puțin atractivă (am facut prețuri la vremea mea în comerț cu amănuntul si stiu cum se stimulează cumpărarea en-gros 😋). Dar ține cont că lumea vrea să facă un dus înainte (așa e civilizat), și sa vorbească cu tine sa te cunoască, cum ziceau si alții un mic preludiu. Marea majoritate nu sunt Rocco Siffredi, Titus Steel sau Steve Holmes sa vină ca animalele la montă, vor si un minim de gfe (stim toți ca e fake, dar e frumos sa fie acolo). Ce faci dacă după 20 de minute clientul nu a finalizat? Îl scoți in "aia" goală pe casa scării? 😁 Sfatul meu, lasă 30 de minute la finalizare, lumea va aprecia asta. Baftă si mult succes!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum