Sari la conținut

0784423354

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 12 minute, Mitroi1777 a spus:

Bravo ție ... felicitări pentru descoperirea fulminanta!!!

🤣🤣🤣

P.S.: servicii, preturi, aspectul fetei, etc.?

P.P.S.: aspectele de "finete" ... cum ar fi numărul de telefon trecut în titlul topicului ... nici nu le mai iau în considerare.

P.P.P.S.: 0784423354

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu stiu daca asta e de filme cu prosti sau de cascadorii rasului.

Deci, Mitroi asta isi face aparitia fulminanta in Pitesti unde gaseste o fata de top, Karina, care cica e asa de buna si de top ca il lasa fara bani ca o asiatica(asta e si cu un pic de  discriminare, rasism, ceva de genu)

On 7/21/2023 at 1:14 PM, Mitroi1777 said:

Tipa cred ca e noua in domeniu ,dar face toată treaba cum

trebuie ,de la prețurile accesibile oricărui buzunar ,pana la serviciile oferite femeia e top ,este foarte frumoasa la fata și are un corp perfect ,prietenoasa ,dulce ,recomand cu drag . 

On 8/31/2023 at 6:33 PM, Mitroi1777 said:

Apoi arunca niste linkuri pe Cluj la topicul DG de French Kiss

On 9/7/2023 at 7:02 PM, Mitroi1777 said:

Dupa care, o descopera in Cluj pe Oana, care seamana cu Karina, deh, omul are gusturi rafinate si constante. Stie ce vrea.

Fascinat de descoperirile senzationale ale lui Mitroi, ma uit la profil, si ce sa vezi, omul, ca zice ca e barbat si are ca interese : Hei baieti, azi am ajuns in orasul vostru!

Noah, deja ma ingrijorez si ma duc sa vad ce mai zice despre el, la About Me. Ce sa vezi, zice: Sunt Karina, am 22 de ani si sunt nou venita in Cluj!

Deja nu mai stiu ce sa ii zic la Mitroi. Oscilez intre: Sogore, esti OK, te-a lasat Karina din Pitesti in criza de identitate? Si varianta doi... Sugi Pula?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare