Sari la conținut

0751584222 sau 0746839384

nelucosmi

Postări Recomandate

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

Sunat domnișoara de la anunțul cu numărul de mai sus,de la al doilea număr m-a sunat ea ca eu am ajuns la locație și inițial nu mi-a mai răspuns.Locația deasupra la Bizo,nu am mai fost acolo,tariful 200/400..oral neprotejat in funcție de igiena.Poze fake,domnișorică dezastru,tatuată toată,fiecare dinte de alta culoare,de etnie…nu ca m-ar deranja etnia dar Țiganca chiar era nașpa cred ca de pe la combinat sau Craica.A fost foarte ofticata ca nu rămân și s-a ofticat mai tare când i-am cerut bani pentru deranj ca am urcat la scări de-am înnebunit!Un mare nu din partea mea sau mai bine zis de evitat.
Cred ca m-au ajuns blestemele…nu mai am ce fute nici cu banii in mâna!
Atât de aici deocamdată,la revedere! 

• Like 2
Link spre comentariu

• Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare
5 hours ago, nelucosmi said:

Sunat domnișoara de la anunțul cu numărul de mai sus,de la al doilea număr m-a sunat ea ca eu am ajuns la locație și inițial nu mi-a mai răspuns.Locația deasupra la Bizo,nu am mai fost acolo,tariful 200/400..oral neprotejat in funcție de igiena.Poze fake,domnișorică dezastru,tatuată toată,fiecare dinte de alta culoare,de etnie…nu ca m-ar deranja etnia dar Țiganca chiar era nașpa cred ca de pe la combinat sau Craica.A fost foarte ofticata ca nu rămân și s-a ofticat mai tare când i-am cerut bani pentru deranj ca am urcat la scări de-am înnebunit!Un mare nu din partea mea sau mai bine zis de evitat.
Cred ca m-au ajuns blestemele…nu mai am ce fute nici cu banii in mâna!
Atât de aici deocamdată,la revedere! 

Am sunat-o si eu pr cucoana is de cum mi-a rapsuns a incpeut sa imi recite poezia cu serviciile. Am zis asta este ... IQ ii dat de dzeu si poate dansa nu a apucat mare lucru cand s-a imaprtit marfa ... apoi am intrebat-o de locatie, mi-a zis doar ca "dargule este pe bulevardul bucuresti" la care eu, "poti fi mai explicita? bd bucuresti i ilung de 4 kilometri ... " raspuns: mi-a inchis. Clar ca ii de evitat.

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...