Qxxxx Reputație: 95 Postat Joi la 17:59 Postat Joi la 17:59 7 hours ago, Elisababe said: Buna dragilor!! Ma gandesc sa va fac o vizita? 😘 Te asteptam cu drapelul sus 😉 1
sex_vl Reputație: 445 Postat Joi la 21:03 Oras:Râmnicu Vâlcea Oras:Râmnicu Vâlcea Postat Joi la 21:03 Acum 11 ore, Elisababe a spus: Buna dragilor!! Ma gandesc sa va fac o vizita? 😘 Te asteptam
guy6700 Reputație: 148 Postat Ieri la 14:14 Oras:Lisbon Oras:Lisbon Postat Ieri la 14:14 Ziceți și voi, ca să nu mai zic eu, ce părere aveți despre ultima "top" plecata azi din oraș, la fel ca și anul trecut, după maxim 6 ore?...
sex de placere Reputație: 92 Postat Ieri la 17:59 Postat Ieri la 17:59 3 hours ago, guy6700 said: Ziceți și voi, ca să nu mai zic eu, ce părere aveți despre ultima "top" plecata azi din oraș, la fel ca și anul trecut, după maxim 6 ore?... Ori a speriat-o cineva ori cere mult pentru nivelul orașului. 1
guy6700 Reputație: 148 Postat Ieri la 19:55 Oras:Lisbon Oras:Lisbon Postat Ieri la 19:55 Acum 1 oră, sex de placere a spus: Ori a speriat-o cineva ori cere mult pentru nivelul orașului. Nu știu. Nu înțeleg de ce mai zice câteva zile. Și cât de tare voiam să o ard... Ne trebuie o păpușă nouă local, aceasta nu mai e de comitet.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum